Her yıl olduğu gibi bu yılda süregelen dizilerin sezon finali ve/veya final yapmasıyla birlikte gözler yaz dizilerine çevrildi. İşte 2018 yazında izleyici ile buluşacak diziler:

NEFES NEFESE

Bu yazın en merak edilen dizilerinden bir tanesi Star TV ekranlarından izleyici ile buluşacak olan Nefes Nefese. Dizinin bu kadar merak edilmesinin sebeplerinden bir tanesi yönetmen koltuğunda ve başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel’in yer alıyor olması. Senaristliğini Selin Tunç’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı ve daha birçok ünlü isim yer alıyor. Çekimleri Adana ve Antakya’da yapılan dizinin hali hazırda yayınlanan fragmanlarından kalabalık bir aile hikâyesinin yanı sıra aşk ve macera dolu bölümleriyle izleyicinin dikkatini çekeceğini söylemek mümkün.

4N1K

Beyaz perdenin ardından Fox TV ekranlarından da dizi versiyonuyla izleyici ile buluşacak olan 4N1K dört erkek ve bir kadından oluşan beş kişilik bir arkadaş grubunun arkadaşlık, okul, aile ve aşk hikâyelerini konu edinen bir gençlik dizisi. Oyuncu kadrosunda Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Cemrehan Karakaş’ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Sinema filmi sayesinde hali hazırda bir hayran kitlesi olan dizinin bu yazın ilgi ile izlenen yapımları arasında olacağını söylemek yanlış olmaz.

KOCAMAN AİLEM

Bu yazın bir diğer aile dizisi ise ATV ekranlarından izleyici ile buluşacak olan Kocaman Ailem adlı dizi. Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir, Özge Özder, Özlem Türkad, Buse Arslan Akdeniz gibi isimlerin yer aldığı dizi, ölümün eşiğinden dönen fabrikatör Hulusi beyin geçmişle olan hesaplaşmasının ardından üç ayrı kadından üç çocuğunun olduğunu öğrenmesi ile yaşanan olayları merkeze alıyor. Konusu itibariyle ailenin önemi ve aile değerlerine sıklıkla vurgu yapacağını düşündüğüm Kocaman Ailem 31 Mayıs Perşembe başlayacak.

 

 

 

Bu dizilerden hangisi ya da hangileri reyting savaşını kazanıp yeni sezonda da bizlerle olur izleyip hep beraber göreceğiz. İyi seyirler olsun…

 

NERGİZ KARADAŞ

 

Ankara doğumlu olan Nergiz Karadaş, 2007 yılında Başkent Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo TV ve Sinema bölümünü bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Radyo TV ve Sinema Anabilim dalında “Türk Sinemasında Bir Oyunculuk Analizi: Şener Şen Örneği” başlıklı yüksek lisans tezini tamamladı. 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sinema-TV Anabilim Dalı’nda “1980 Sonrası Türk Sineması’nda Zenginlik Temsilleri Üzerine Bir Alımlama Çalışması” başlıklı doktora tezini tamamlamıştır. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümünde Dr Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır. İki yılı aşkın bir süredir Cinedergi’de dizi kritik yazarı olan Nergiz Karadaş’ın uluslar arası ve ulusal hakemli dergilerde, kitaplarda sinema ve kültürel çalışmalar ile ilgili yazılmış makaleleri bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.