Helen Mirren in WINCHESTER to be released by CBS Films. 20170316_WINCHESTER3482R.jpg

Ben, Tonya

 

Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney

 

Konu: Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini zorlaması gibi gerekçelerle stres içindedir. İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan Tonya, eski eşinin de yardımıyla 1994 yılında ABD Şampiyonası öncesinde aynı dalda yarıştığı sporcu Nancy Kerrigan’ı sakatlaması için birini tutar. Ancak komplonun ortaya çıkması ile birlikte ödeyeceği bedeller Tonya için bir hayli zorlu olacaktır…

 

Winchester

 

Yönetmen: Michael Spierig, Peter Spierig

Oyuncular: Helen Mirren, Sarah Snook, Jason Clarke

 

Konu: Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco’nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaksızın devam eder. Nihayetinde Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Dışarıdan bakıldığında çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar, labirentler ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen bir kadının deliliği olarak algılanmaktadır.

 

En Karanlık Saat

 

Yönetmen: Joe Wright

Oyuncular: Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn

 

Konu: Film, İkinci Dünya Savaşı’nın ilk yıllarında Winston Churchill’in, Hitler’in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sınavından geçecektir. Hayatında zor ve geri dönüşü olmayan ikilemlerden birini yaşar. Ya Nazi Almanyası ile barışçıl bir antlaşma yolu bulmaya çalışmalıdır ya da milletinin bağımsızlığı ve idealleri için Nazilerin karşısında sımsıkı durmalıdır.

 

Sofra Sırları

 

Yönetmen: Ümit Ünal

Oyuncular: Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy

 

Konu: Neslihan, ömrünü kocasına ve evine adamış utangaç, sevimli bir kadındır. Gününü akşama ne pişireceğini düşünerek geçerin ve çok da iyi bir aşçı olan Neslihan’ın yemeklerine kocası ve aile dostları oldukça düşkündür. Istanbul’da doğup büyüdüğü halde, kocasının işi yüzünden hayatını Anadolu kasabalarında geçirir.

 

Suyun Sesi

 

Yönetmen: Guillermo del Toro

Oyuncular: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon

 

Konu: Soğuk savaş dönemi Amerika’da geçen hikayede, Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Elisa iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfeder ve suda hapsedilen insansı bir yaratığı acımasız deneyden kurtarmaya çalışırlar.

 

Black Panther

 

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o

 

Konu: Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T’Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T’Challa’nın yeterliliği, Wakanda’nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir.

 

Hostiles

 

Yönetmen: Scott Cooper

Oyuncular: Christian Bale, Rosamund Pike, Jesse Plemons

 

Konu: Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker’a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana’daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı boyunca içinde yaşadığı şiddet dolu hayattan yorgun düşmüş olsa da bu görev onun için oldukça zor olacaktır; zira eşlik ettiği şef yıllar boyunca en büyük düşmanlarından biri olmuş ve birçok arkadaşının hayatını ellerinden almıştır.

 

All the Money in the World

 

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: Kevin Spacey, Mark Wahlberg, Michelle Williams

 

Konu: 16 yaşındaki John Paul Getty’nin kaçırılması ile başlayan olaylar, anne Gail’in zengin büyükbabasından fidye parasını istemesi ve Spacey’nin canlandırdığı büyükbabanın bunu reddetmesi ile gelişir. Umutsuzca çırpınan Gail bundan sonra oldukça öfkeli ve saldırgan bir tutum içerisine girer.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.