Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit Mad “Max: Fury Road” un öncesini anlatan “Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın ilk fragmanı yayınlandı.  

 2015 yapımı filmde Charlize Theron tarafından canlandırılan İmperator Furiosa’nın kökenlerini ve nasıl güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü anlatan Furiosa’da, Theron’un gençliğini Anya Taylor-Joy’un canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Mad Max serisinin Oscar ödüllü yönetmeni George Miller oturuyor.  

 Aksiyon dolu hikayesi ile “Furiosa: Bir Mad Max Destanı”, ülkemizde 24 Mayıs 2024’te vizyona girecek.

Oscar Ödüllü usta yönetmen George Miller, çığır açan “Mad Max” filmleriyle yarattığı ikonik distopik dünyaya geri dönüyor.

6 Oscar ödüllü küresel hit “Mad Max: Fury Road”un güçlü karakteri Furiosa’nın kökenlerini ortaya çıkaracak yepyeni, orijinal, bağımsız bir aksiyon macerasıyla yeni bir sayfa açan filmin ilk fragmanı yayınlandı.

George Miller’ın bir kez daha yönetmen koltuğuna geçtiği filmde Anya Taylor-Joy, Charlize Theron’un “Mad Max: Fury Road” filmindeki, Furiosa karakterinin daha genç bir versiyonunu canlandırıyor. Dünya çökerken, genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü’nün eline düşer.  Çorak Topraklar’da ilerlerken, Ölümsüz Joe’nun başkanlık ettiği Kale’ye gelirler.  İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

Başrolünde Taylor-Joy’un yer aldığı filmde Hemsworth’un yanı sıra Alyla Browne ve Tom Burke de rol alıyor. Filminin yapımcılığını Miller ve Doug Mitchell üstleniyor.

Senaryoyu “Mad Max: Fury Road”un ortak yazarı Nico Lathouris’le birlikte kaleme alan Miller’ın, kamera arkasındaki yaratıcı ekibinde birinci yönetmen yardımcısı PJ Voeten ve ikinci ekip yönetmeni ve dublör koordinatörü Guy Norris, görüntü yönetmeni Simon Duggan, besteci Tom Holkenborg, ses tasarımcısı Robert Mackenzie, kurgucu Eliot Knapman, görsel efektler sorumlusu Andrew Jackson ve renk uzmanı Eric Whipp yer alıyor.

“Mad Max: Fury Road”dan çok sayıda ekip üyesinin devam filmi için geri döndüğü ekipte uzun süredir birlikte çalıştıkları yapım tasarımcısı Colin Gibson, kurgucu Margaret Sixel, ses mikseri Ben Osmo, kostüm tasarımcısı Jenny Beavan ve makyaj tasarımcısı Lesley Vanderwalt bulunuyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Furiosa: Bir Mad Max Destanı, 24 Mayıs 2024’te vizyonda olacak.

 Filmin fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=MaE9NULvBE8&t=1s

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.