Çizgi Ötesi

 

Yönetmen: Niels Arden Oplev

Oyuncular: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev

 

Konu: Beş tıp öğrencisi ölümden sonrasına saplantılı hale gelmiştir. Ölümün ardından yaşamın devam edip etmediğini öğrenmeye kararlı olan öğrenciler tehlikeli bir deneye girişirler. Her biri kısa periyotlarda kalp atışlarını durdurur. Böylece hepsi ölüm deneyimi yaşar. Ancak yaptıkları deney giderek tehlikeli bir hal almaya başlayacaktır. Öğrenciler öteki tarafa geçerek doğaüstü varlıkların dikkatini çekmiştir ve artık her biri geçmişteki hataları ile acı bir biçimde yüzleşecektir…

 

Pes Etme

 

Yönetmen: David Gordon Green

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany, Miranda Richardson

 

Konu: 27 yaşındaki Bostonlu bir işçi olan Jeff, eski sevgilisi Erin’le tekrar barışmanın yollarını arar ve bu amaçla maratona katılır. Maraton başladığında her şey yolunda gitmektedir. Fakat Jeff, Erin’i finiş çizgisinde beklerken, şiddetli bir patlama meydana gelir. Jeff patlama anında iki bacağını da kaybeder ve hemen hastaneye kaldırılır. Yapılan tedaviler sonucu bilinci yerine gelen Jeff’in kendi yaşam savaşı yeni başlamıştır.

 

Yarını Yok

 

Yönetmen: Brian Smrz

Oyuncular: Ethan Hawke, Paul Anderson, Rutger Hauer

 

Konu: Travis Conrad, bir kiralık katildir. Kendisine verilen son işi sırasında öldürülür ve patronu tarafından geçici olarak canlandırılır. Sadece 24 saatlik yaşam süreci vardır. Travis, kendisine verilen bu bir günde hayatına mal olan insanlardan intikam almak için çabalar.

Suburbicon

 

Yönetmen: George Clooney

Oyuncular: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac

 

Konu: Lodge ailesi, sakin ve sıradan insanların yaşadığı, huzurlu bir banliyö mahallesinde yaşamaktadır. Bölge aile kurmak için uygun bir yer gibi görünse de ardında rahatsızlık verici gerçekler vardır. İyi bir eş ve baba olan Gardner Lodge, mahallenin ihanet, aldatma ve şiddet dolu gizemli bölgelerini keşfe çıkar.

 

Star Wars: Son Jedi

 

Yönetmen: Rian Johnson

Oyuncular: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac

 

Konu: Rey, efsanenin ikinci bölümünde de Finn, Poe ve Luke Skywalker ile destansı yolculuğuna devam ediyor. Filmde Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill, Domhnall Gleeson, Carrie Fisher, Laura Dern, Oscar Isaac, Gwendoline Christie ve Lupita Nyong’o gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Rian Johnson oturuyor.

 

Korkusuzlar

 

Yönetmen: Joseph Kosinski

Oyuncular: Josh Brolin, Jennifer Connelly, Miles Teller

 

Konu: 2013’te Arizona eyaletinin Prescott bölgesine bağlı Granite Mountain Hotshots’ta korkunç bir yangın başlar. Kısa sürede iyice yayılan yangın birçok hayatı tehdit etmektedir. Yangınla mücadele için Granite Mountain Hotshots yangın departmanında çalışan 19 itfaiyeci göreve başlarlar. Ancak yangınla mücadele oldukça zorludur.

 

Somali Korsanları

 

Yönetmen: Bryan Buckley

Oyuncular: Al Pacino, Evan Peters, Melanie Griffith

 

Konu: Gazetecilikte kendini göstermek için bir tercih yapmak zorunda kalan Jay, kendi ailesinin yanında yaşadığı bodrum katını dünyanın en tehlikeli suçluları arasında bir hayat için terk eder. Tüm olanaksızlıklara rağmen, doğal cazibesi ve saflığı sayesinde hayatını tehlikeye sokan tüm durumlardan kaçmayı başarıp dünyaya tüm gerçekleri aktaran ilk gazeteci olabilecek midir?

 

All the Money in the World

 

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: Kevin Spacey, Mark Wahlberg, Michelle Williams

 

Konu: 16 yaşındaki John Paul Getty’nin kaçırılması ile başlayan olaylar, anne Gail’in zengin büyükbabasından fidye parasını istemesi ve Spacey’nin canlandırdığı büyükbabanın bunu reddetmesi ile gelişir. Umutsuzca çırpınan Gail bundan sonra oldukça öfkeli ve saldırgan bir tutum içerisine girer.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.