Kingsman: Altın Çember

 

Yönetmen: Matthew Vaughn

Oyuncular: Taron Egerton, Mark Strong, Colin Firth

 

Konu: 2014 yılında gösterime giren Kingsman: Gizli Servis aksiyon-macera ve komedi dalındaki başarılı çıkışına bir yenisini daha ekliyor. Asi genç Eggsy olarak ilk filmde karşımıza çıkan Taron Egerton ve karizmatik centilmen ajan Harry olarak tanıdığımız Colin Firth’ü tekrar geri döndüren filmde ajanların teknoloji uzmanı Ginger rolünde Halle Berry eşlik ederken, Pedro Pascal Jack adında bir ajan, filmin kötü karakteri Poppy de ödüllü oyuncu Julianne Moore olacak. Channing Tatum devlet için çalışan gizli bir ajanı ve Jeff Bridges de ajanların yeni lideri olan Champagne adında bir karakteri canlandırıyor.

 

First Kill

 

Yönetmen: Steven C. Miller

Oyuncular: Bruce Willis, Hayden Christensen, Magi Avila

 

Konu: Başarılı Wall Street brokerı olan Will, oğlu Danny ile bağlarını yeniden sağlamlaştırabilmek için ailesini büyüdüğü yerdeki bir kabine tatile götürür. Will ve Danny avlanmaya çıktıkları sırada ise ters giden bir banka soygunu sonucu yozlaşmış bir polis memurunun öldürülmesine tanık olurlar. Danny suçlular tarafından rehin alındığında Will, polis şefinin cinayet soruşturmasını engellemek ve oğlunun hayatı karşılığında çalınan parayı geri almak zorunda kalacaktır…

 

İçerde

 

Yönetmen: Miguel Angel Vivas

Oyuncular: Rachel Nichols, Laura Harring, Craig Stevenson

 

Konu: Hamileliğin üçüncü aşamasındaki bir kadın, doğmamış çocuğuna takıntılı bir yabancı tarafından takip edilmektedir. Bu kadının saplantısı kadını zorlu günlerle karşı karşıya bırakacaktır… Yönetmenliğini Miguel Ángel Vivas’ın üstlendiği filmin başrollerini Rachel Nichols, Laura Harring, Andrea Tivadar üstleniyor.

 

Renegades

 

Yönetmen: Steven Quale

Oyuncular: J.K. Simmons, Sullivan Stapleton, Ewen Bremner

 

Konu: ABD donanmasının özel kuvvetlerinden oluşan bir ekip, bir Boşnak gölünün altında hazine keşfeder. Steven Quale’nin yönettiği, Luc Besson ve Richard Wenk’in yazdığı Fransız-Amerikan aksiyon aksiyon filminin başrollerinde Sullivan Stapleton, J.K. Simmons ve Charlie Bewley yer alıyor.

 

Emoji Filmi

 

Yönetmen: Tony Leondis

Oyuncular: T.J. Miller, James Corden, Ilana Glazer

 

Konu: Telefon kullanıcılarının bildiği bütün emojiler mesajlaşma uygulaması olan Textopolis’te yaşamaktadır. Telefonun kullanıcısı tarafından seçilecekleri zamanı bekleyerek zaman geçiren emojilerin hepsinin tek bir yüz ifadesi vardır ve bu ifadeyi değiştiremezler. Ancak Gene filtresiz doğmuştur ve birden fazla yüz ifadesi sergilemektedir. Diğer emojiler gibi “normal” olmak isteyen Gene çözüm yolu bulabilmek için en yakın arkadaşı emoji Hi-5 ve usta kod kırıcı emoji Jailbreak ile güçlerini birleştirir. Gene’i düzeltmek için aplikasyondan aplikasyona bir yolculuk başlar. Ancak bildikleri dünya tehdit altına girdiğinde bütün emojilerin kaderi bu üçlünün ellerinde olacaktır…

 

 

Ejderin Doğuşu

 

Yönetmen: George Nolfi

Oyuncular: Billy Magnussen, Ron Yuan, Xing Jing

 

Konu: 1960’lı yılların San Francisco’sunu kendine fon yapan Ejder’in doğuşu, Bruce Lee’nin şöhret olduğu klasik filmleri, modern bir anlatımla ele alıyor. Film ilhamını efsanenin doğuşunu sağlayan Bruce Lee ve kung fu ustası Wong Jack Man arasındaki destansı ve halen tartışmalı olan güç gösterisinden alıyor.

 

Barry Seal: Kaçakçı

 

Yönetmen: Doug Liman

Oyuncular: Tom Cruise, Sarah Wright, Domhnall Gleeson

 

Konu: CIA için 1980’lerde güneyde bir uyuşturucu kuryesi olarak çalışan bir pilot olan Barry Seal’i anlatıyor. Filmin yönetmenliğini Doug Liman üstlenirken, başrolleirnde ise Tom Cruise, Domhnall Gleeson ve Jesse Plemons yer alıyor.

 

Suikastçı

 

Yönetmen: Michael Cuesta

Oyuncular: Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan

 

Konu: Mitch Rapp Amerikalı genç bir adamdır ve hayatından çok memnundur. Kız arkadaşı Katrina’ya evlenme teklif ettiği gün ise her şey değişir. Bir grup terörist bulundukları yere silahlı saldırıda bulunur ve Katrina hayatını kaybeder. Mitch ise intikam yemini etmiştir ve saldırıyı düzenleyen adamı yok edene kadar durmayacaktır…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.