Wonder Woman

Yönetmen: Patty Jenkins

Oyuncular: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis

Konu: Sadece savaşçı amazon kadınların yaşadığı Themyscira adasında büyüyen, buranın dışına hiç çıkmamış ve hiçbir erkek görmemiş Diana müthiş savaş yeteneklerine sahip bir yarı tanrıdır. Günün birinde adaya bir Amerikan savaş uçağı düşer. Uçağın pilotu Steve Trevor, Diana tarafından kurtarılır. Dünyanın büyük bir savaş halinde olduğunu anlatan pilotun sözleriyle Diana, adasını terkederek uygar dünyaya doğru yola çıkar.

Kızlar Gecesi

Yönetmen: Lucia Aniello

Oyuncular: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz

 

Konu: Kısa bir zaman sonra evlenmeye hazırlanan Jess ve üniversite yıllarından 4 arkadaşı, bekarlığa veda partisi için mezuniyetlerinden 10 yıl sonra tekrar bir araya gelirler. Vur patlasın çal oynasın bir gecenin sonunda eve bir erkek striptizci çağırırlar. Her şey yolunda giderken Alice, adamın yanlışlıkla ölümüne neden olur. 5 arkadaş cesetten nasıl kurtulacaklarını düşünürken yaşadıkları tuhaf olaylar işleri çığrından çıkaracak, ancak 5 kafadarı birbirine iyice yakınlaştıracaktır.

 

Dokuzuncu Hayat

 

Yönetmen: Alexandre Aja

Oyuncular: Jamie Dornan, Sarah Gadon, Aiden Longworth, Oliver Platt, Aaron Paul

 

Konu: 9 yaşındaki Louis Drax kısa ömrü boyunca birçok tehlikeli kazadan sağ çıkmayı başarmıştır. 9. doğum gününde ise bir uçurumdan düşerek ölür. Ancak morgda geçen birkaç saatin ardından küçük çocuğun ölmediği anlaşılır. Bu mucizevi olayları bir şekilde açıklamaya kararlı olan çocuk nörologu Allan Pascal, çocuğun gizemlerle dolu hikayesini öğrendikçe kendisini gerçek hayatla hayal dünyası arasında gerilimli bir macerada bulacaktır.

 

Hunter Killer

 

Yönetmen: Donovan Marsh

Oyuncular: Gerard Butler, Billy Bob Thornton, Common

 

Konu: Amerikan Donanma komandoları, henüz testleri tamamlanmamış bir denizaltı ve onun kaptanı ile işbirliği yaparak kaçırılan Rusya başkanını kurtarmak için yola koyulur. Yönetmenliğini Donovan Marsh ve Karina Kostadinova ikilisinin üstlendiği film, Don Keith’in romanından Peter Craig tarafından uyarlandı.

 

Transformers 5: Son Şövalye

 

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Mark Wahlberg, Isabela Moner, Anthony Hopkins

 

Konu: Son Şövalye, Transformers bu sefer serinin özündeki efsaneleri paramparça etme hedefini taşıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime ise gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın yegane çıkar yolu geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor.

 

 

Mumya

 

Yönetmen: Alex Kurtzman

Oyuncular: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis

 

Konu: Sıkıca mühürlenmiş olan antik bir mezar yüzyıllardır unutulmuş bir çölde yatmaktadır. Ancak askeri bir operasyon sonucu keşfedilir ve açılır. Zamansız bir şekilde hayatı elinden alınan antik kraliçenin ruhu da uyanmış olur. Yüzyıllar boyunca büyüyen öfkesiyle günümüze uyanan kraliçe insanlığa boyun eğdirmeye ve kendisine yapılanları ödetmeye kararlıdır.

 

The Wall

 

Yönetmen: Doug Liman

Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, John Cena, Laith Nakli

 

Konu: Film, Irak’taki bir keskin nişancı tarafından tespit edilen iki askerin aralarındaki dağılmış bir duvarla başlıyor. Onların kavgası, ölümcül derecede nişancılık olduğu kadar, irade ve zeka savaşı haline de gelecektir.

 

Kara Gün

 

Yönetmen: Peter Berg

Oyuncular: Mark Wahlberg, Kevin Bacon, John Goodman

 

Konu: Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla yarışacaktır. 2013 yılından Boston Maratonu bombalı saldırısına giden süreci anlatan yapım bombalamanın ardından bütün şehri kapsayan bir terörist avını ve o süreci konu alıyor.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.