Aldığımız yeni duyumlara göre “Man of Steel”in kötü adamı Michael Shannon ismi, Deadpool filminin 2. bölümündeki Cable karakteri için en ağır basan isim. Ancak duyduklarımıza göre Shannon ismi bu karakter için düşünülen tek isim değil. Stranger Things’in yıldızı David Harbour da Cable karakteri için düşünülen bir diğer tanınmış yüz.

Tim Miller directs Ryan Reynolds on the set of DEADPOOL.

Cable karakteri, Zazzie Beetz’in canlandıracağı Domino karakteri ile birlikte Deadpool 2’de izleyici ile buluşacak.

Marvel dünyasında Cable karakterinin gerçek ismi, Nathan Christopher Summers, Cyclops’un oğlu.

Cyclops, küçük yaşlarda, teknoorganik virüs yüzünden hastalanan Nathan’ın tedavi için geleceğe gitmesine izin verir. Nathan, diktatör Apocalypse ile savaşması için gelecekte Clan Aşkanı tarafından eğitilir.

Cable daha sonra gelecekten şimdiki zamana geri döner. Fakat döndüğünde babasından bile yaşlı, kır saçlı bir askerdir. Tek amaçı ise Apocalypse’i öldürmektir. Apocalypse ile karşılaşana kadar Domino’nun yanında çalışan Cable, ilk önce X-Force’a sonra da X-Men’e katılır.

Marvel, Cable ve Deadpool’u 2004 yılında takipçileri ile buluşturdu. 50 defa basılan mecara serisi Marvel sevenleri tarafından çok beğenildi.

Deadpool 2, comicbook.com’un haberine göre 5 üzerinden aldığı 4.23’lük derece ile dalında en çok merakla beklenen 4. film durumunda.

Marvel’in belki de en sıradışı kahramanı olan Deadpool özel kuvvetlere bağlı eski asker Wade Wilson’un, üzerinde uygulanan deneyler sonucunda özel güçlere kavuşmasını, ve daha sonra da kendisini bu duruma sokan ve deyim yerinde ise hayatını altüst eden kişiyi yakalama çabasını anlatıyor.

Ryan Reynolds’un Deadpool karalterini canlandırdığı filmin tanınmış diğer yüzleri ise, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, and Stefan Kapičić.

Senaryosu Paul Wernick ve Rhett Reese tarafından yazılan Deadpool 2’nin yönetmenliğini David Leitch yapıyor. İlk filmde muhteşem performansı ile izleyici ve​ ​eleştirmenlerden tam not alan Ryan Reynolds ise tekrardan Deadpool olarak karşımızda olacak.

Best Regards,

Burak Yarkent

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.