Ghost In The Shell

 

Yönetmen: Rupert Sanders

Oyuncular: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Juliette Binoche

 

Konu: Mamoru Oshii imzalı, 1995 yapımı ünlü animasyon filmi Ghost in the Shell’in live-action uyarlaması olan film 9. birlik özel görev gücünün başında yer alan, özel operasyonlardan sorumlu benzersiz insan-saybörg hibritin hikayesini konu alıyor. Kendisini en tehlikeli suçluları durdurmaya adamış olan 9. Birlik, tek amacı Hanka Robotic’in siber teknolojideki girişimlerini yok etmek olan bir düşmanla karşı karşıyadır.

 

Power Rangers

 

Yönetmen: Dean Israelite

Oyuncular: Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott

 

Konu: 90’ların kült televizyon dizisi olan Power Rangers serisini yeniden perdeye taşıyacak olan filmin yönetmen koltuğuna Dean Israelite oturuyor. Filmin başrollerini ise Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G ve Ludi Lin üsteniyor. Power Rangers’ın ikonik kötülerinden uzaylı cadı Rita Repulsa’ya ise ünlü oyuncu Elizabeth Banks hayat verecek.

 

Neruda

 

Yönetmen: Pablo Larraín

Oyuncular: Luis Gnecco, Gael García Bernal, Mercedes Morán

 

Konu: Film, 1940’larda Komünist Parti’ye katılmak için kendi ülkesinde bir kaçak haline gelen, Nobel ödüllü Şilili şair Pablo Neruda’nın peşine düşen bir müfettişi konu ediniyor. Yönetmenliğini Pablo Larraín’nin üstlendiği filmin başrollerini Gael García Bernal, Luis Gnecco ve Alfredo Castro paylaşıyor.

 

Collide

 

Yönetmen: Eran Creevy

Oyuncular: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins

 

Konu: Kötü giden bir soygunun ardından Casey Stein kendini acımasız mafya babası Hagen’den kaçarken bulur. Hagen’ın geri almak için her şeyi yapabileceği bir kargoyla kaçmaya çalışan Casey’in seçenekleri çok azdır. Çaresizlik içinde eski patronu ve uyuşturucu kaçakçısı olan Geran’ı arar. Geran’dan isteği uzun süreli kız arkadaşı Juliette’i Hagen’dan korumasıdır.

 

Alt Tarafı Dünyanın Sonu

 

Yönetmen Xavier Dolan

Oyuncular: Gaspard Ulliel, Nathalie Baye, Léa Seydoux

 

Konu: Başrollerinde Marion Cotillard, Vincent Cassel, Lea Seydoux, Nathalie Baye ve Gaspard Ulliel gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı ve Kanadalı genç yönetmen Xavier Dolan’ın yönetmenliğini üstlendiği It’s Only The End Of The World ailesini uzun zamandır görmeyen bir yazarın ailesinin yanına gitmesini ve yaşadığı olayları anlatıyor.

 

Logan

 

Yönetmen: James Mangold

Oyuncular: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen

 

Konu: Yakın gelecekte yaşlanmış ve yorgun olan Wolverine ve Professor X, Meksika sınırında saklanmaktadır. Fakat Logan’ın dünyadan gizlenmesi ve mirası, karanlık güçler tarafından takip edilen genç bir mutant geldiğinde sona erer. Şimdi Wolverine’de genç bir kadın klonunu Nathanial Essex’in liderliğindeki kötü bir organizasyondan korumalıdır.

 

Aquarius

 

Yönetmen: Kleber Mendonça Filho

Oyuncular: Sônia Braga, Maeve Jinkings, Irandhir Santos

 

Konu: Brezilya’da varlıklı ve köklü bir ailede doğmuş olan Clara, 65 yaşında emekli bir müzik eleştirmenidir. Clara, 1940’larda inşa edilmiş, Recife’in üst sınıf bölgelerinden olan Avenida Boa Viagem’de deniz kenarında konuşlanan Aquaris’in son apartman sakinidir. Tüm diğer apartmanlar o bölge için başka planları olan bir şirket tarafından çoktan satın alınmıştır.

 

Beauty And The Beast

 

Yönetmen: Bill Condon

Oyuncular: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans

 

Konu: Disney masalından beyazperdeye uyarlanan filmde, tüccar olan bir adamyolculuğu sırasında fırtınaya yakalanır. Ailesine dönüş yolunda gece konaklayacak bir yer ararken yakınlardaki bir şatoyu görür. Ev sahibi ortada görünmese de her şey konuğun rahatı için ayarlanmıştır. Gitmek üzereyken, gözü bir güle ilişir ve kızının kendisinden bir gül istediği aklına gelir.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.