The Man from U.N.C.L.E.

 

Yönetmen: Guy Ritchie

Senaryo: Guy Ritchie

Oyuncular: Alicia Vikander, Henry Cavill, Elizabeth Debicki, Armie Hammer, Misha Kuznetsov

 

Konu: Film, soğuk savaş zamanlarının en hareketli olduğu dönemde nükleer silahlar ve teknolojileri ile dünya güç dengelerini yönlendirmek isteyen gizemli bir suç örgütünü çökertmek için görevlendirilen CIA ajanı Napoleon Solo ve KGB ajanı Illya Kuryakin’nin merkezinde geçecek olayları konu alıyor. Yalnız çalışmayı seven ve birbirlerinden pekte haz etmeyen bu iki ajan, anlaşmazlıklarını bir tarafa bırakıp bu tehlikeli görevde birlikte çalışıp bir takım olmak zorundadır.

 

Vahşet Geçidi

 

Yönetmen: David Campbell

Senaryo: Erica Brien

Oyuncular: Jessica Tovey, Nicholas Gunn, Pippa Black

 

Konu: Avusturalyalı bir çift, 3 Amerikalı gezgin ile tanışır. Gençler yörede efsaneye dönüşmüş olan tehlikeli bir yere giderler. Lemon Tree Passage olarak adlandırılan bu bölge sadece coğrafi olarak değil, taşıdığı sırlar nedeniyle de gizemli ve tehlikeli bir geçittir. Geçidin bir hayalet tarafından kontrol altında tutulduğuna inanılmaktadır. Maceracı gençler bölgeye girdikten sonra, rivayet edilen hayaletin varlığını üstlerinde hissederler ve tatil yolculuklarının son günleri hiç tahmin etmedikleri biçimde karanlığa gömülür.

 

Son of a Gun

 

Yönetmen: Julius Avery

Senaryo: John Collee

Oyuncular: Ewan McGregor, Brenton Thwaites, Alicia Vikander, Damon Herriman, Jacek Koman

 

Konu: Yılın merakla beklenen suç dramı örneği olan Son Of A Gun, hapisten çıktıktan sonra yeniden Avustralya’nın suç dünyasına düşen ve hem daha öncesinde hem şimdi tekrar yaşadığı kötü anılarından kurtulmak için debelenen 19 yaşındaki genç delikanlı JR’ın dramına odaklanıyor. Suç filmlerinin ünlü yönetmeni Julius Avery’nin yazıp yönettiği filmin başrollerinde Ewan McGregor, Brenton Thwaites, Alicia Vikander ve Jacek Koman oynuyor.

 

Tatil Zamanı

 

Yönetmen: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Senaryo: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Oyuncular: Christina Applegate, Ed Helms, Leslie Mann, Chris Hemsworth, Chevy Chase

 

Konu: Griswold’lerin yeni jenerasyonu da kendini yollara vurmaya hazır! Başrollerinde; Felekten Bir Gece ile komedi kulvarının gedikli isimlerinden biri haline gelen Ed Helms ve Christina Applegate’ın yer aldığı yepyeni bir tatil macerası, tüm aileyi yollara döküyor. Artık bir yetişkin ve aile babası olan Rusty , babasının yolundan gitmeyi kafasına koyarak, karısı Debbie ve iki oğluna tatil sürprizi yapmayı hedefliyor. Rusty’nin tatil planı sayesinde aile, ülkeyi baştan başa turlayarak, Amerika’nın en önemli eğlence parkı olan Walley World’e doğru yola koyuluyor.

 

Southpaw

 

Yönetmen: Antoine Fuqua

Senaryo: Kurt Sutter

Oyuncular: Rachel McAdams, Jake Gyllenhaal, Tyrese Gibson, Forest Whitaker, 50 Cent

 

Konu: Bir boksör kariyerinde en yükseğe çıkmak için var gücüyle çalışır ama bir süre sonra hayatının ellerinden kayıp gittiğini fark edecektir. Yönetmenliğini başarılı yönetmen Antoine Fuqua’nın üstlendiği filmin senaryosu ise Sons Of Anarchy dizisinin yaratıcısı Kurt Sutter’a ait. Filmin yıldız oyuncu kadrosunda Rachel McAdams, 50 Cent, Jake Gyllenhaal, Naomie Harris, Forest Whitaker ve Rita Ora başı çeken isimler.

 

The Gift

 

Yönetmen: Joel Edgerton

Senaryo: Joel Edgerton

Oyuncular: Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton

 

Konu: Simon ve Robyn yeni evli, genç bir çifttir. Hayatları tam da planladıkları gibi giderken, Simon’ın bir lise arkadaşıyla denk gelmesi tüm yaşamlarını alt süt edecektir. Simon Gordo’yu ilk başta tanımaz, ama bir seri beklenmedik karşılaşma ve kaynağı belirsiz hediye geçmişten gelen korkunç bir sırrı da açığa çıkartacaktır. 20 sene önce Simon ve Gordo arasında geçen olayın rahatsız edici, gerçek yüzünü öğrenince Robyn hayata dair sorgulamalara da girecektir. Senaristliği ve yönetmenliği Joel Edgerton’a ait olan fimin başrollerinde Edgerton’ın yanı sıra Jason Bateman ve Rebecca Hall de yer alıyor.

 

Afflicted

 

Yönetmen: Derek Lee, Clif Prowse

Senaryo: Derek Lee, Clif Prowse

Oyuncular: Derek Lee, Clif Prowse, Baya Rehaz

 

Konu: Derek ve Clif hayatlarının yolculuğuna çıkmaya karar veren 2 iki kafadar arkadaştır. Planları dünyanın en uzak köşelerine gitmek ve hayatın tadını çıkarmaktır. Fakat büyük hayallerle çıktıkları yolculuk olumsuz yönlere doğru evrilmek üzeredir. Bedenlerini ne olduklarını bilmedikleri, garip bir madde sarmaya başlar. Evden millerce uzaklıkta, yabancı bir ülkede, bu madde bedenini tamamen ele geçirmeden bir çare, panzehir bulmak zorundadırlar. Senaryo ve yönetmenliğini ve de başrollerini Derek Lee ve Clif Provse’nin üstlendiği gerilim filminde onlara Michael Gill eşlik ediyor.

 

Starry Eyes

 

Yönetmen: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer

Senaryo: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer

Oyuncular: Amanda Fuller, Noah Segan, Alex Essoe, Pat Healy, Fabianne Therese

 

Konu: Umut vaat eden genç bir yıldız, Hollywood üst tabakasına dair bir takım hayra alamet olamayan sırlar keşfeder ve ün ve şöhret karşılığında ölümcül bir anlaşmaya gider… Yönetmenliğini ve senaristliğini Kevin Kolsch ve Dennis Widmyer ikilisinin üstlendiği filmin oyuncuları arasında Alex Essoe, Amanda Fuller ve Noah Segan yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.