Email sent from: "Barnard, Linda" lbarnard@thestar.ca Subject: Beyond the Reach Date: 9 April, 2015 4:30:15 PM EDT Jeremy Irvine and Michael Douglas star in Beyond The Reach Linda Barnard Movie Writer The Toronto Star thestar.com 416-869-4290

Beyond the Reach

 

Yönetmen: Jean-Baptiste Leonetti

Senaryo: Stephen Susco

Oyuncular: Michael Douglas, Jeremy Irvine, Hanna Mangan Lawrence

 

Konu: Oyunu kurallarına göre oynayan iş adamı Madec ve çaylak yardımcısı Ben, rakiplerine karşı tehlikeli bir oyun oynarlar; bu avcılık gezisi Mojave Çölü’ne taşınır ve esaslı bir kovalamacaya dönüşür… Robb White’ın romanından uyarlanan filmin yönetmeni Jean-Baptiste Léonetti. Filmin başlıca rollerini ise Hanna Mangan Lawrence, Michael Douglas ve Jeremy Irvine üstleniyor.

 

Far From Men

 

Yönetmen: David Oelhoffen

Senaryo: David Oelhoffen

Oyuncular: Viggo Mortensen, Reda Kateb, Nicolas Giraud

 

Konu: Fransız-Cezayir savaşının devam ettiği yıllarda, Cezayir’in küçük bir kasabasında Fransız bir öğretmen, rejim karşıtı bir muhalif ile sıkı bir dostluk kurar. Fransız isithbaratı tarafından aranan adam ile aralarında sıra dışı bir dostluk bağı gelişecektir… Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini David Oelhoffen üstlenirken, oyuncu kadrosunda Viggo Mortensen, Reda Kateb ve Jérémie Vigot başı çeken isimler.

 

İntikam

 

Yönetmen: Kristian Levring

Senaryo: Anders Thomas Jensen

Oyuncular: Mads Mikkelsen, Eva Green, Jeffrey Dean Morgan

 

Konu: Film, 1870’li yıllarda hemen hemen her alanda dünyann merkezine oturan ülkelerden birinde geçiyor: Amerika Birleşik Devletleri. Hikayenin kahramanı olan göçmen kendinden beklenmedik bir şekilde hareket ederek ailesini öldüren katili soğukkanlılıkla öldürerek intikamını alır. Ancak bu yaptığı, bölgedeki en azılı çetelerden birinin başındaki kişiyi özellikle çok sinirlendirir. Çete ile oluşan gerginlik esnasında en yakınları tarafından ihanete uğrayan kahramanımız, çeteyle tek başın yüzleşmek ve savaşmak zorunda kalacaktır.

 

Ayı Teddy 2

 

Yönetmen: Seth MacFarlane

Senaryo: Seth MacFarlane

Oyuncular: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried

 

Kendi hayatını kuran Ted, artık sevgilisi Tammy-Lynn ile evli ve mutlu bir ayıcıktır. Harika bir seks hayatı olan Ted, baba olmak ister ve bunun için John’dan kendisi için sperm bağışçısı olmasını rica eder. Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken, sperm bankasından gelen bir mektupla hayalleri yıkılır. Zira bu yöntemle bebek sahibi olması için öncelikle insan olduğunu kanıtlaması gerekmektedir!

 

Mission Impossible – Rogue Natio

Yönetmen: Christopher McQuarrie

Senaryo: Christopher McQuarrie

Oyuncular: Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner

 

Ethan ve beraberindeki ekibi şimdiye kadarki en imkansız göreve çıkacak. IMF’i ortadan kaldırmayı hedefleyen uluslararası dolandırıcılık örgütü Sendika’nın kökünü kazımak için yola çıkan Görevimiz Tehlikeli ekibi bu süreçte organizasyonun da hedefi haline gelirler…
Tom Cruise alışık olduğu Ethan Hunt karakterine geri dönüyor.

 

Self/less

 

Yönetmen: Tarsem Singh

Senaryo: David Pastor

Oyuncular: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Matthew Goode

 

Kanserden ölmek üzere olan oldukça zengin bir adam , daha önce uygulanmamış bir tedaviyi kabul eder ve kendini genç bir bedenin içinde buluverir. Fakat hiçbir şey göründüğü gibi değildir, bu bedenin kökenleri hakkında bilgi sahibi oldukça , onu öldürmek üzere olan gizli servisin farkına varır. Filmin başrollerini  Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Ben Kingsley paylaşıyor , yönetmenliğini ise Tarsem Singh yapıyor.

 

Good Kill

 

Yönetmen: Andrew Niccol

Senaryo: Andrew Niccol

Oyuncular: Ethan Hawke, Bruce Greenwood, Zoë Kravitz

 

En son 2013 yapımı ”The Host” filmiyle izleyici karşısına çıkan Andrew Niccol, son filmi Good Kill’da ordu için çalışan bir pilotun atandığı son görevi ele alıyor. Ethan Hawke’un canlandırdığı Amerikan ordusu pilotu, Taliban’ı yok etmek için görevli olan bir birim için çalışmaktadır. İnsansız hava uçuşlarıyla yapılan bu saldırı esnasında görevini ve işin etik boyutunu sorgulayacağı bir dönemece girer…

 

Magic Mike XXL

 

Yönetmen: Gregory Jacobs

Senaryo: Channing Tatum

Oyuncular: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello

 

Steven Soderbergh’in yönetmenliğini üstlendiği 2012 tarihli ilk Magic Mike (Striptiz Kulübü) filminin devamı niteliğinde yapımda yine Channing Tatum başrolde yer alırken, kadroda kendisine Amber Heard, Matt Bomer, Elizabeth Banks Joe Manganiello, Andie MacDowell, Stephen Boss ve Adam Rodriguez gibi isimlerden oluşan zengin bir ekip eşlik ediyor. Bu devam filminde yönetmenlik koltuğu ise Gregory Jacobs’a ait.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.