Escobar: Kayıp Cennet

 

Yönetmen: Andrea Di Stefano

Senaryo: Andrea Di Stefano

Oyuncular: Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Brady Corbet

 

Konu: Gerçek bir kokain cenneti olan Kolombiya’ya abisi ile gelip sahile yerleşen genç sörf eğitmeni Nick, burada geçirdiği günler boyunca Maria adında bir kadınla tanışır ve aşık olur. Fakat yolsullara yardım için çalışan Maria’nın sıra dışı bir ailesi vardır. Bölgenin en büyük kokain tüccarlarından olan Pablo Escobar’ı yeğeni olan Maria, Nick’i de çalkantalı bir yaşamın içine doğru çekecektir. Maria’ya tutkun olan Nick, hayatında bir şeylerin ters gittiğini çok geç fark edecektir.

 

Vice

 

Yönetmen: Brian A. Miller

Senaryo: Andre Fabrizio

Oyuncular: Bruce Willis, Ambyr Childers, Thomas Jane

 

Konu: Julian Michaels VICE adını verdiği muhteşem bir yaşam alanı kurgular. Burada oluşturduğu yapay kişilikler aynı insanlar gibi görünür, düşünür ve hareket ederler. VICE’ın müşterileri istedikleri herhangi bir fanteziyi bu kurgu içerisinde gerçekleştirebilir. Fakat bu yapay insanlardan biri olan Kelly, bilinçlenir ve neler döndüğünün farkına varır ve de VICE’tan kaçar. Bir yanda Julian’ın müşterileri ve yatırımcıları vardır diğer yanda ise VICE’a karşı büyük bir kin besleyen polis Roy. Kelly bu iki tarafın arasında kurtuluş için kaçar

 

Ajan

 

Yönetmen: Paul Feig

Senaryo: Paul Feig

Oyuncular: Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law

 

Konu: Susan Cooper gizli bir ajandır; fakat görevdeyken başına gelmeyen macera kalmaz!  Senaristliğini ve yönetmenliğini Paul Feig’in üstlendiği komedi-macera türündeki yapımın başrolünde Melissa McCarthy yer alırken kadroda kendisine Rose Byrne, Jason Statham ve Morena Baccarin eşlik ediyor..

 

Ölümsüz Aşk

 

Yönetmen: Lee Toland Krieger

Senaryo: J. Mills Goodloe

Oyuncular: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford

 

Konu: Bir çağ değişirken doğmuş olan bir kadın, geçirdiği bir kaza sonucu hiç yaşlanmamakla ‘ödüllendirilir’. Yıllar boyunca insanlardan uzak, izole bir hayat süren kadın sonunda ölümsüzlüğünü kaybetmeye değecek bir adamla tanışır… Yönetmenliğini Lee Toland Krieger’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Blake Lively, Ellen Burstyn ve Harrison Ford yer alıyor.

 

Terminator: Genisys

 

Yönetmen: Alan Taylor

Senaryo: Laeta Kalogridis

Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney

 

Konu: Genç Connor’ın geliştirdiği yapay zeka yakın gelecekte dünyayı ele geçiren üstün makinelere, robotlara dönüşecektir. Ve kendisini yok etmesi için savaşçı T-1000 günümüze gönderilecektir… 1990’ları sallayan hikayesiyle Terminatör serisi bu sefer yeni bir üçleme olarak ele anıyor. Serinin beşinci filmi Terminatör 5’in senarsitliğini ise ilk iki filme imza atan William Wisher üstleniyor.

 

Jurassic World

 

Yönetmen: Colin Trevorrow

Senaryo: Rick Jaffa

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins

 

Konu: Sinema tarihinin en önemli serilerinden biri olan Jurassic Park’ın son filmini Safety Not Guaranteed filmiyle tanıdığımız Colin Trevorrow yönetecek. Konusu hakkında henüz bilgi verilmeyen filmin senaryosu aşamasında dört farklı yazarla birlikte çalışılıyor. Bu isimlerden biri ilk Jurassic Park filminde olduğu gibi sonrakilerinde de imzası bulunan Michael Crichton.

 

Kuzu

 

Yönetmen: Kutluğ Ataman

Senaryo: Kutluğ Ataman

Oyuncular: Nesrin Cavadzade, Cahit Gök, Mert Taştan

 

Konu:             Doğu Anadolu’da bir köyde yaşayan 27 yaşındaki Medine, beş yaşındaki oğlu Mert’in sünneti şerefine vereceği yemek için kuzu kesmek zorundadır. Ne var ki gerekli olan parayı bir türlü denkleştiremez. Bütün aile bir olup çalışması gerektiğini söyleyen Medine’nin bu halleri kocası İsmail’i endişelendirmektedir. Mert’in ablası Vicdan ise tüm ilginin Mert’e geçmiş olmasından dolayı kıskançlık nöbetleri geçirirken, Mert’i eğer kuzu bulamazlarsa kendini kurban edeceklerine inandırır. Öte yandan İsmail mezbahada bir iş bulur ve parayı denkleştirme umudu doğar.

 

Boynuzlar

 

Yönetmen: Alexandre Aja

Senaryo: Alexandre Aja

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Max Minghella, Joe Anderson

 

Konu: Ig Perrish, sevgilisi Merrin’in tecavüz edilip öldürülmesi sonrası polis tarafından bir numaralı şüpheli ilan edilmiştir. Çok içtiği bir gecenin ertesi sabahı uyandığında, aynada bir gariplik fark eder. Kafasının iki yanında boynuzlar çıkmaktadır. Neye uğradığını şaşıran Ig, ilerleyen günlerde insanların kafasındaki boynuzlardan çok etkilendiğini ve kimseye yapamadıkları itirafları boynuzlardan korktukları için kendisine yaptıklarını fark eder. Tüm bu garip süreçte, sevgilisi Merrin’in aslında başına ne geldiğini araştıracak ve cinayetin faillerini insanlardan öğrendikleriyle kendi yoluyla bulmayı deneyecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.