Ninja Kaplumbağalar

Shredder ve Foot Clan örgütü, polisten politikacılara kadar her şeyi demir bir yumrukla kontrol etmeye başlayınca New York’a karanlık çöker. Olağandışı ve dışlanmış dört erkek kardeş kanalizasyondan Ninja Kaplumbağalar olarak ortaya çıkana kadar gelecek korku doludur. Kaplumbağaların şehri kurtarmak için korkusuz muhabir April O’Neil ve dikkatsiz kameramanı Vern Fenwick ile birlikte çalışmaları gerekmektedir.

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Teenage Mutant Ninja Turtles

Yönetmen: Jonathan Liebesman

Senarist: Josh Appelbaum

Oyuncular: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, K. Todd Freeman

Gösterim tarihi: 5 Eylül

 

Şipşak Anadolu

 

Hikâyesi doksanlarda geçen Şipşak Anadolu, sıcak, samimi, komik insanların yaşadığı bir kasabanın filmi. Gittiği her yere beraberinde koltuğunu da taşıttıran Belediye Başkanı Goltuklu Başkan Şeref Hakbilir; şipşak fotoğrafçılığı yapan idealist Kadir; kasabanın imamı Zallami ve kasabanın en zengini, çapkın beyaz eşya dükkânı sahibi Hüseyin. Bir seferinde Hüseyin’in yolu iki Rus kızla, Cicişler’le kesişir. Cicişler’e çarşaf giydirerek kasabaya getirir.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Şenel Aldı

Senarist: Şenel Aldı

Oyuncular: Gökçe Özyol, Levent İnanır, Cengiz Küçükayvaz, Ececan Gümeci

Gösterim tarihi: 5 Eylül

 

Körlük

 

Körlük, görme duyusunu kaybedince eve kapanan bir kadın yazarın aklını da kaybetmemek için gerçekliğe sıkı sıkı sarılma mücadelesini işleyen, gerilimli olduğu kadar mizah unsurlarını da kullanan bir dram. Yalnızca görme değil yazma ve yalnızlık üzerine de olan film, gerçeküstü atmosferi, seyrek diyalogları ve sürprizli mizahıyla son derece özgün.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Blind

Yönetmen: Eskil Vogt

Senarist: Eskil Vogt

Oyuncular: Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen, Vera Vitali, Marius Kolbenstvedt

Gösterim tarihi: 5 Eylül

 

İnsan Avı

 

Vahşice işkence görmüş yarı Çeçen, yarı Rus, bir göçmen, Almanya’nın Hamburg şehrindeki İslâm topluluğuna girer ve babasının haksız kazanılmış serveti üzerinde hak iddia eder. Alman ve ABD gizli servisleri bu konuya yakın ilgi gösterir. Zaman ilerleyip risk yükseldikçe taraflar bu en çok istenen adamın gerçek kimliğini ortaya çıkarma yarışına başlar. Ezilmiş bir kurban mı, yoksa yok etme eğilimli bir radikal midir?

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: A Most Wanted Man

Yönetmen: Anton Corbijn

Senarist: Andrew Bovell

Oyuncular: Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Willem Dafoe, Robin Wright

Gösterim tarihi: 5 Eylül

 

Kaset İşi

 

Evli ve birbirlerine çok aşık olan Jay ve Annie, on yıllık beraberlik ve iki çocuktan sonra tutkularını kaybetmişlerdir. İlişkilerindeki tutkuyu geri getirmek için üç saatlik eğlenceli bir seks maratonu sırasında kendilerinin bir videosunu kaydederler. İlk başta harika bir fikir gibi görünen kayıt işi, bu en mahrem videolarının yayıldığını öğrendiklerinde büyük bir soruna dönüşür. Panikle, videonun yayılmasını durdurmak için çılgın ve macera dolu bir gece başlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Sex Tape

Yönetmen: Jake Kasdan

Senarist: Kate Angelo

Oyuncular: Cameron Diaz, Jason Segel, Ro Corddry, Ellie Kemper

Gösterim tarihi: 5 Eylül

 

Dabbe: Zehr-i Cin

 

Kocası Ömer’le mutlu bir hayat sürmekte olan Dilek için aydınlık geçen günler cinlerin ani bir saldırısıyla kararır. Her şey, Dilek’in bir rüyasıyla başlar. Bu rüyada belirsiz suretler, şeytana dair bir takım sırları Dilek’in kulağına fısıldadıktan sonra ona musallat olmuşlardır. Kocası Ömer, rüyayı Dilek’in birkaç gün önce yaşadığı bir hırsızlık olayının psikolojik yansıması olarak görse de, Dilek kendisine git gide yaklaşan ve sır fısıldayan bu cinleri artık hissetmeye başlamıştır.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Hasan Karacadağ
Senarist: Hasan Karacadağ
Oyuncular: Nil Günal Çakıroğlu, Ümit Bülent Dinçer, Sultan Köroğlu Kılıç, Emir Özbek, Pelin Acar
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı

 

Sean, Los Angeles’taki dans seçmelerine ekibi The Mob ile Miami’den gelir, ancak şansları yaver gitmeyince ekip dağılır. Buna rağmen Sean kalıp şansını tekrar denemeye karar verir. Las Vegas’taki bir yarışmadan haberdar olduktan sonra oraya gitmek için ekibini oluşturmaya başlar. Moose ve Andie’nin yanı sıra başka dansçıları da yanına alarak Lmmental adlı yeni bir grup kurarlar. Ancak Las Vegas’a vardığında bir sürprizle karşılaşır, eski ekibi The Mob da oradadır.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: Step Up: All In
Yönetmen: Trish Sie
Senarist: John Swetnam
Oyuncular: Adam G. Sevani, Briana Evigan, Alyson Stoner, Ryan Guzman, Izabella Miko
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Açık Pencereler

 

Nick, o gece itibariyle dünyanın en şanslı adamıdır çünkü bir kaç saat sonra en ateşli aktristlerden birisi olan Jill Goddard ile tanışma şansı yakalamıştır. Online bir yarışmada ödül alarak, yeni filminin tanıtımında Jill ile tanışacak ve bir akşam yemeği yiyecektir. O sırada Nick’e, Chord adında kendisini film pazarlayıcısı olarak tanıtan bir kişiden telefon gelir, Jill görüşmeye gelemeyecektir ve randevuyu iptal etmiştir.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: Open Windows
Yönetmen: Nacho Vigalondo
Senarist: Nacho Vigalondo
Oyuncular: Elijah Wood, Sasha Grey, Neil Maskell, Trevante Rhodes, Jaime Olías
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Hedefteki Adam

 

November Man’in beyazperde uyarlamasında eski bir CIA ajanının bir görev için bir süreliğine emekliliğini kenara bırakması anlatılıyor. Bir katilin peşine düşen ajanın işi pek de kolay değildir. Zamanla topladığı ipuçlarıyla kendini Rusya’nın teşkilata köstebek soktuğu büyük bir komplonun içinde bulunur.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: The November Man
Yönetmen: Roger Donaldson
Senarist: Michael Finch, Karl Gajdusek
Oyuncular: Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Dominic Cooper, Bill Smitrovich, Luke Bracey
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Derin Kabus

 

Paris sokaklarının altında, sayısız ruhun ebedi yuvası olan ve kilometrelerce uzanan yeraltı mezarları bulunur. Bir kaşif ekibi, bilinmeyen kemik labirentine girdiğinde bu ölüler şehrinin barındırdığı sırrı ortaya çıkarır. Bir delilik ve dehşet yolculuğu olan ‘As Above, So Below’, hepimizin peşini bırakmayan kişisel şeytanları ortaya çıkarmak üzere insan ruhunun derinliklerine ulaşıyor.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: As Above, So Below
Yönetmen: John Erick Dowdle
Senarist: John Erick Dowdle
Oyuncular: Ben Feldman, Perdita Weeks, Edwin Hodge, François Civil, Marion Lambert
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Kim Takar!

 

Remi Gayyar, özellikle spor alanlarında trollük ve provakatörlük yapan bir adamdır. Video izleme sitelerinde milyonlarca kişinin izlediği, tüm dünyanın tanıdığı biridir. Ancak hayatın böyle devam etmeyeceğini düşünür ve evlenir. Bir otoparkta çalışmaya başlar, trollüğü bırakır, yakında bir çocuğu da olacaktır.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: N’importe qui
Yönetmen: Raphaël Frydman
Senarist: Raphaël Frydman
Oyuncular: Rémi Gaillard, Patrick Raynal, Franc Bruneau
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Arabani

 

Dürzi olan Yoseph, 17 yıl uğramadığı köyüne geri döner. İsrailli eşinden yeni ayrılmıştır ve köye yerleşmeye niyetlidir. Ancak annesi başta olmak üzere köy halkı ona ve çocuklarına mesafeli durur, çünkü o bir İsrailli ile evlenmiştir ve çocukları da İsrail kökenlidir. Zaman içinde annesi onları kabul eder ve onların kendilerini kabul ettirme savaşında yanlarında yer alır.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Adi Adwan
Senarist: Adi Adwan
Oyuncular: Eyad Sheety, Daniella Niddam, Tom Kelrich
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Stajyer Mafya

 

Birol ve Ayhan saf, temiz ve bir o kadar da beceriksiz iki çocukluk arkadaşıdır. Kahramanlarımız, Birol’un yıllardır sevdiği ama işsiz güçsüz olduğu için onu terk etmiş olan Gamze’nin düğününden çıkışta bir tesadüf sonucu İstanbul’un en büyük mafyasının adamları sanılmış, istemeden bu dünyaya adım atmak zorunda kalmışlardır. Sloganları “Hayat bir oyunsa bizde jeton çok” olan gençler, bir yandan hayatta kalmaya, bir yandan da bu dünyayı öğrenmeye çalışırlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Eray Koçak
Senarist: Uğur Uludağ
Oyuncular: Naz Elmas, Hilmi Cem İntepe, Lemi Filozof ile Abidin Yerebakan
Gösterim tarihi: 12 Eylül

 

Çilek

 

Kasabanın en güzel kızı Çilek ve ona çocukluktan beri platonik aşk besleyen Kaan… Çilek’in en büyük hayali İstanbul’da gidip ünlü bir şarkıcı olmak. Kaan’ınsa yıllardır hayalet gibi izlediği Çilek’e aşkını ilan etmek. İkisinin yolu bir gece Çilek’in şarkı söylediği sevgilisi Hayri’ye ait olan barda kesişir. Hayri’nin kasabada olmadığı bir zamanı fırsat bilerek, İstanbul’a doğru yola koyulurlar ama Hayri ve adamlarıyla birlikte emniyet güçlerini de peşlerine taktıkları sıra dışı bir maceraya sürüklenirler.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Günhan Emrah Sönmez
Senarist: Günhan Emrah Sönmez
Oyuncular: Azra Akın, Kadir Özdal, Bülent Şakrak ile Selen Öztürk
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Tersine

 

Film, insanların günlük yaşamında “eğer olsaydı” düşünceleriyle başlıyor. Bir sabah uyanıldığında erkeğin rolünü kadın, kadının rolünü de erkek almıştır. Erkekler evde oturup ev işi yapmakta çocuk büyütmektedir. Kadınlarsa dışarda çalışmaktadır yani evin reisi kadındır. Kadınlar işten arda kalan zamanlarını kahvelerde meyhanelerde arkadaşlarıyla geçirerek kazançlarını harcıyordur. Kadınlar kocaları üzerinde tahakküm kurmaktan geri kalmıyor, sık sık şiddete baş vuruyorlardır.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Faik Ahmet Akıncı
Senarist: Faik Ahmet Akıncı
Oyuncular: Şenol İpek, Senem Hakkı, Cumhur Sarı, Nuray Kanal
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Eğer Yaşarsam

 

Mia Hall, hayatında karşı karşıya kalacağı en zor kararın müzik hayallerinin peşinden gitmek ile hayatının aşkı arasında bir yol izlemek olacağını sanıyordur. Fakat bir araba yolculuğu her şeyi değiştirir. Şimdi Mia’nın hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. Pek çok şeyin açıklığa kavuştuğu bir gün boyunca ölüm ile yaşam arasında sıkışıp kalan genç kızın vermesi gereken tek bir karar kalmıştır ve bu karar yalnızca geleceğini değil, nihai yazgısını da belirleyecektir.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: If I Stay
Yönetmen: R. J. Cutler
Senarist: Shauna Cross
Oyuncular: Chloe Grace Moretz, Mireille Enos, Joshua Leonard, Jamie Blackley
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Kanunsuzlar

 

İso ve Cengo kısa yoldan para kazanmanın yollarını arayan iki arkadaştır. Aldıkları son iş aslında oldukça kolaydır. Sadece onlara verilen paketi başka bir şehre götürüp teslim etmek. Ama şeytan boş durmaz. Paketin içinde ne olduğunun merakı korkudan ağır basar. İşte bu noktada onlar için macera başlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Barış Erçetin
Senarist: Orçun Benli
Oyuncular: Bülent Çolak, Orhan Eşkin, Umut Temizaş, Fatih Koyunoğlu
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Böcek

 

Uğur ve Barış çocukluk arkadaşıdır. Barış’ın dayısı Engin’in onlara açtığı DVD dükkanını işletmektedirler. Uğur, Barış’ın kuzeni, Engin’in de kızkardeşi olan Leyla’ya aşıktır, zaman zaman buluşurlar. Leyla’nın en büyük isteği abisinden kurtulmak ve Uğur’la yeni bir hayat kurmaktır fakat Uğur pek de yardımcı olamamaktadır. Hangi yüzle Engin’in karşısına çıkıp Leyla’yı isteyecektir? Daha kendi hayatını yoluna koyamamıştır. Çözüm önerisi Barış’tan gelir. Hep birlikte, Uğur ve Leyla’nın başrollerde oynadığı bir film çekeceklerdir.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Bora Tekay
Senarist: Haluk Özenç
Oyuncular: Uğur Bilgin, Leyla Yüngül, Barış Yılmaz Gündüz, Engin Karabacak
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

 

Labirent: Ölümcül Kaçış

 

Thomas adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Thomas, Glade adını verdikleri bir tür kapalı kasabamsı alanda olduklarını öğreniyor. Burada yetişkinler yok. Sadece onlu yaşlarında erkek çocuklar var. Ve hepsinin de ayrı bir görevi.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: The Maze Runner
Yönetmen: Wes Ball
Senarist: Wes Ball
Oyuncular: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Patricia Clarkson, Will Poulter, Thomas Brodie-sangster
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Monako Prensesi

 

Hollywood’daki tüm şöhretini ve kariyerini bir kenara bırakarak Monaco Prensi Rainier ile evlenen Grace Kelly’nin Prenses Grace olarak sürdürdüğü yaşamının öyküsü. Filmin yönetmeni, Kaldırım Serçesi filmiyle biyografi filmlerindeki başarısını ispat etmiş olan Olivier Dahan. Prenses Grace rolünde ise Avustralyalı Oscarlı yıldız Nicole Kidman’ı izleyeceğiz.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: Grace of Monaco
Yönetmen: Olivier Dahan
Senarist: Arash Amel
Oyuncular: Nicole Kidman, Tim Roth, Milo Ventimiglia, Paz Vega, Frank Langella
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Ruh 2

 

Rüyasında sürekli bir seri katili gören kadın, bu kabuslarının gerçek hayatta bir karşılığı olduğunu öğrenince dehşeti daha da artacaktır. Nicholas McCarthy’nin 2012’de imza attığı korku ve gerilim filmi Ruh (The Pact) serisinin ikinci filminin yönetmenliğini bu kez Dallas Richard Hallam ve Patrick Horvath üstleniyor. Ve karşımıza ilk filmden farklı bir yapım ile çıkıyorlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: The Pact 2
Yönetmen: Dallas Richard Hallam, Patrick Horvath
Senarist: Dallas Richard Hallam, Patrick Horvath
Oyuncular: Scott Michael Foster, Amy Pietz, Haley Hudson, Patrick Fischler, Camilla Luddington
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Yeryüzünde 20.000 Gün

 

20.000 gün yaşayan biri kaç yaşındadır? Görsel sanatçılar Iain Forsyth ve Jane Pollard, çektikleri bu ilk uzun metrajlı filmde kurmacayla gerçekliği birleştirerek uluslararası kültür ikonu, müzisyen ve senarist, bu dünyaya gelmiş en ilginç sanatçılardan Nick Cave’in 24 saatini anlatıyorlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: 20,000 Days on Earth
Yönetmen: Iain Forsyth, Jane Pollard
Senarist: Iain Forsyth, Jane Pollard
Oyuncular: Nick Cave
Gösterim tarihi: 19 Eylül

 

Aşka Dair

 

Genç yazar, güzel ve sıra dışı bir barista olan genç kadının facebook profilini inceledikten sonra kendisini kadının hayallerini süsleyen erkeğe dönüştürerek elde etmeye çalışır. Genç kadın yeni kişiliğine aşık olduğunda iki seçeneği vardır, ya rol yapmaya devam edecek ya da onu kaybetme riskini göze alacaktır.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: A Case of You
Yönetmen: Kat Coiro
Senarist: Christian Long
Oyuncular: Justin Long, Keir O’Donnell, Evan Rachel Wood, Peter Dinklage
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

Adalet

 

McCall, son derece vahşi Rus gansterlerinin kontrolündeki Teri adında genç bir kızla karşılaştığında tepkisiz kalamaz ve ona yardım etmesi gerektiğini düşünür. Kendi kendini emekliye ayırmış olan McCall’un içindeki adalet arzusu tekrar uyanır. Sahip olduğu gizli kabiliyetleri sayesinde güçsüzlere, onlara karşı gaddarca davrananlardan öç almak için yardım eder. Kimin sorunları varsa ve başka gidecek yeri yoksa, McCall yardım edecektir. O Adalet’tir.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: The Equalizer
Yönetmen: Antoine Fuqua
Senarist: Richard Wenk
Oyuncular: Denzel Washington, Morton Csokas, Chloe Grace Moretz, David Harbour
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

Siccîn: Büyü Haramdır

 

Güzel bir kadın olan Öznur, bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri teyzesinin oğlu Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret’i beraber olmaya ikna eder. Fakat durumu içine sindiremeyen ve evli olan Kudret ilişkilerini bitirmek ister. Öznur, Kudret’i elde etmek için sevgilisinin karısı Nisa’ya büyü ile cin musallat ettirir. İfrit cin, karısını ele geçirecek ve Nisa ile onun kanından olanlar ölecektir.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Alper Mestçi
Senarist: Alper Mestçi
Oyuncular: Pınar Çağlar Gençtürk, Koray Şahinbaş, Ebru Kaymakçı, Merve Ateş
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

Ben O Değilim

 

Kimlik değiştirmeye çalışan bir adamın hikâyesi. Nihat, bir hastanenin yemekhanesinde çalışan orta yaşlarda birisidir. Aynı yerde işe yeni başlayan Ayşe’nin aşikâr ilgisi karşısında bocalar ve sonunda O’nun daveti üzerine evine gider. Orada tuhaf bir sürprizle karşılaşacak ve hayatı tamamen değişecektir.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Tayfun Pirselimoğlu
Senarist: Tayfun Pirselimoğlu
Oyuncular: Ercan Kesal, Maryam Zaree
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

O.H.A.: Karadeniz’in Çağdaş Efsaneleri: Oflu Hocayı Aramak

 

Karadenizli işadamı Ali Bey, Doğu Karadeniz’i dağ turizmine açacak mega bir inşaat projesine girişmek üzeredir. Projenin önünü açacak gerekli kanunlar çıkarılma sürecindeyken, Ali Bey tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunabileceği düşüncesiyle Karadeniz’in çağdaş efsanelerini araştıran bir belgesele sponsor olur. Araştırmalara bant kayıtlarıyla 90’lı yıllara damgasını vuran Oflu Hoca efsanesinden başlarlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Levent Soyarslan
Senarist: Levent Soyarslan
Oyuncular: Yaşar Kalyoncu, Adem Yılmaz, Ergun Karamik, Taies Farzan
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda

The Boxtrolls filmi, zenginliğe ve kokuşmuş güzel peynirlere takıntılı, Viktoryen dönemin lüks bir kasabası olan Cheesebridge’de geçen komik bir hikayeyi anlatıyor. Cheesebridge’in sevimli Arnavut kaldırımlı sokaklarının altında geceleri kanalizasyondan çıkarak kasaba halkının en değer verdiği şeyleri yani çocuklarını ve peynirlerini çalan canavarlar, Kutu Cüceleri yaşar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: The Boxtrolls
Yönetmen: Graham Annable, Anthony Stacchi
Senarist: Adam Pava, Irena Brignull
Seslendirenler: Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Toni Collette, Nick Frost
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

Temmuz Soğuğu

 

Sundance seçkisinde de yer alan bu karanlık suç dramında, iki babanın gizemle örülü intikam öyküsü anlatılıyor. Daha önceki sinema projelerinin aksine Michael J. Hall’ı daha ağır bir rolde izleyeceğimiz filmde, Hall’e usta aktörler Sam Shepherd ve Don Johnson eşlik ediyorlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Filmin orijinal adı: Cold in July
Yönetmen: Jim Mickle
Senarist: Jim Mickle
Oyuncular: Michael C. Hall, Vinessa Shaw, Sam Shepard, Don Johnson, Nick Damici
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

The Hundred-Foot Journey

 

Bombay’da yaşayan Hassan Haji, dedesinin işlettiği restoran sayesinde mutfakla çocuk yaşta tanışmış, bu ilgisini yeteneğiyle pekiştirmiştir. Şimdilerde genç bir adam olan Hassan, dedesinden kalan müesseseyi başarıyla işletirken beklenmedik bir trajedi nedeniyle Bombay’dan taşınmak durumunda kalır. Ailesiyle birlikte Fransa’nın bir kasabasına yerleşir ve işini burada devam ettirmek için hazırlıklara başlar, restoranını açar.

 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Lasse Hallström
Senarist: Steven Knight
Oyuncular: Helen Mirren, Juhi Chawla, Charlotte Le Bon, Om Puri, Manish Dayal
Gösterim tarihi: 26 Eylül

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.