Pek Yakında

Yönetmen: Cem Yılmaz

Senaryo: Cem Yılmaz

Oyuncular: Cem Yılmaz, Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven

Konu: Eski bir figüran olan korsan DVD’ci Zafer karısının boşanmak istemesi üzerine kanunsuz işlere tövbe eder. Ailesini geri kazanmak için eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekiple 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan ‘Şahikalar: Kötülüğün Sonu’ isimli filmi çekmeye soyunurlar. Kabiliyeti sınırlı bir ekiple yola çıkan Zafer’i komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir.

Evrim

Yönetmen: Wally Pfister

Senaryo: Wally Pfister

Oyuncular: Johnny Depp, Rebecca Hall, Kate Mara, Morgan Freeman, Paul Bettany

 

Konu: Bilim adamı Will, istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will’in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder. Will’in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar.

 

Ölümcül Oyun

 

Yönetmen: Henrik Ruben Genz

Senaryo: Kelly Masterson

Oyuncular: James Franco, Kate Hudson, Omar Sy, Tom Wilkinson, Diana Hardcastle

 

Konu: Tom ve Anna çifti, senelerce tüm maddi birikimlerini çocuk tedavisi için kullanmıştır ve şimdilerde maddi anlamda zor günlerden geçmektedir. Ancak bir kiracılarının ölü bulunduğu o gün, şanslarının bu kez döndüğünü hissedeler. Kiracının apartman dairesinde 400 bin dolar bulan çift, bu parayı borçları için kullanma konusunda tereddüt etmez. Ne var ki bu karar, adım adım belaya bulaşma süreçlerini tetikleyen ilk adım olur.

 

The Judge

 

Yönetmen: David Dobkin

Senaryo: Bill Dubuque

Oyuncular: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vincent D’Onofrio, Vera Farmiga, Leighton Meester

 

Film, Downey’in canlandıracağı başarılı bir avukatın, annesinin cenazesi için memleketine dönmesinden sonra yaşananları anlatacak. Babasıyla arasının pek de iyi olmadığı avukat, Alzheimer hastası babasının, annesinin ölümüyle bir bağlantısının olup olmadığını araştırırken, unuttuğu kökleriyle de tekrar karşılaşacak.

 

Fury

 

Yönetmen: David Ayer

Senaryo: David Ayer

Oyuncular: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Xavier Samuel, Jason Isaacs

 

Konu: 1945 yılının Nisan ayında İkinci Dünya Savaşı’nın son ayları. Avrupa Tiyatrosunda müttefikler son kozlarını oynarken, savaş ile yoğrulmuş ordu çavuşu Wardaddy bir Sherman tankını yönetmektedir ve düşman hattı ardında ölümcül bir görev üstlenen beş kişilik bir ekibi vardır. Çok az sayıda ve yeterince silahı olmayan Wardaddy ve adamları, Nazi Almanya’sının kalbini vurmak için kahramanlıkları içerisinde tehlikeye atılmaktadır.

 

Annabelle

 

Yönetmen: John R. Leonetti

Senaryo: Gary Dauberman

Oyuncular: Alfre Woodard, Annabelle Wallis, Brian Howe, Eric Ladin, Tony Amendola

 

Konu: Yönetmenliğini James Wan2ın üstlendiği Korku Seansı’ndan öncesini konu alan filmin yönetmen koltuğunda, ağırlıklı olarak televizyon piyasasına yönelik işleriyle tanınan fakat Dead Silence filminden bu yana James Wan’ın projelerinde görüntü yönetmenliği yapan John R. Leonetti oturuyor!

 

Balık

 

Yönetmen: Derviş Zaim

Senaryo: Derviş Zaim

Oyuncular: Bülent İnal, Sanem Çelik, Gizem Akman, Miray Akay, Ekrem Yücelten

 

Derviş Zaim’in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği son filminde, balıkçılık yaparak yaşamını sürdüren bir ailenin hikayesine tanık oluyoruz. Küçük bir sahil kasabasında eşi ve kızıyla birlikte yaşayan ve yöredeki çoğu kişi gibi balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Kaya’nın büyük bir sorunu vardır. Kızının bir an önce iyileşebilmesi için elinden geleni yapan Kaya, bir noktadan sonra avlanma yöntemlerini değiştirip doğanın dengesine müdahele etmeye başlar.

 

Eleanor Rigby

 

Yönetmen: Ned Benson

Senaryo: Ned Benson

Oyuncular: James McAvoy, William Hurt, Jessica Chastain, Viola Davis, Bill Hader

 

New York’ta yaşayan bir çiftin geçirdiği zorlu bir dönemi ele alan iki ayrı filmden oluşan seride, çiftin hikayesini iki farklı bakış açısından aktarılanlarla dinliyoruz. Bu filmde hikayeyi kadın karakterin gözünden izliyoruz. Ned Benson’ın ilk uzun metraj denemesi olan filmin başrolünde Jessica Chastain bulunuyor.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.