Göz

Yönetmen: Mike Flanagan

Senaryo: Mike Flanagan

Oyuncular: Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff, Rory Cochrane, Annalise Basso

Konu: Film oldukça gizemli ve eski bir aynanın etrafında gelişiyor. Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, anne babalarının ölümünün ardından kötü giden ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Kaylie, tüm tersliklere bu aynanın yol açtığına inanmaktadır. Kaylie olayları çözmek ister, aaraştırmasında derine indikçe tarih kendini tekrarlayacaktır.

Marstaki Son Günler

Yönetmen: Ruairi Robinson

Senaryo: Clive Dawson

Oyuncular: Liev Schreiber, Romola Garai, Olivia Williams, Elias Koteas, Goran Kostic

 

Konu: Bir grup astronot Mars’ta keşif görevine gittiklerinde, yabancı bir bakterinin kendilerine nüfuz etmesiyle tek tek hayatlarını kaybetmeye başlarlar. Bu bakteri bir ekip üyesinin yaşadığı kaza sonucu aralarına sızmıştır. Kurtarılmayı beklerlerken aynı zamanda hayatta kalabilmek için mücadele verirler.

 

The Rover

 

Yönetmen: David Michôd

Senaryo: David Michôd

Oyuncular: Robert Pattinson, Guy Pearce, Scoot Mcnairy, Susan Prior, Nash Edgerton

 

Konu: Batı ekonomisinin çöküş yaşamasının on yıl ardından, Avustralya madenleri halen daha aktiftir; canlı kalmayı başaran endüstri, umutsuz ve tehlikeli adamların hedefi olmuştur. Eric, böyle bir suç örgütü tarafından soyulur ve böylesine zor bir zamanda tüm varlığı olan arabasını kaybeder. Kanun ya da yasanın kalmadığı bu yerde artık aklındaki tek düşünce intikamdır.

 

Arınma Gecesi: Anarşi

 

Yönetmen: James DeMonaco

Senaryo: James DeMonaco

Oyuncular: Kiele Sanchez, Frank Grillo, Zach Gilford, Carlos Gallardo, Carmen Ejogo

 

Konu: Birincisi 2013 sonbaharında vizyona giren Arınma Gecesi (The Purge) filminin devamı olan yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini yine James DeMonaco üstleniyor. Bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, evlerine sığınan bir adamla birlikte gerilim dolu saatler yaşayan Sandin ailesinin hikayesini anlatıyordu. İkinci filmin konusu ise henüz netlik kazanmış değil.

 

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

 

Yönetmen: Matt Reeves

Senaryo: Mark Bomback

Oyuncular: Gary Oldman, Andy Serkis, Keri Russell, Toby Kebbell, Judy Greer

 

Konu: Caesar ve arkadaşları San Francisco’da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.

 

Bela

 

Yönetmen: Alex van Warmerdam

Senaryo: Alex van Warmerdam

Oyuncular: Hadewych Minis, Eva Van De Wijdeven, Jan Bijvoet, Jeroen Perceval, Sara Hjort Ditlevsen

 

Konu: Bir sokak serserisi olan Camiel Borgman’ın hayatı tek bir hamleyle büyük bir değişime uğrar. Sokaklardaki boş hayatı varlıklı bir burjuva ailesiyle tanışmasıyla son bulur. Büyük bir medya şirketinin sahibi olan ressam bir kadın ve kocasından oluşan bu aileyle tanışan Borgman, bir şekilde kendisini evlerine kabul ettirmeyi başarır ve bu andan sonra evde büyük değişimler yaşanmaya başlar.

 

Earth to Echo

 

Yönetmen: Dave Green

Senaryo: Henry Gayden

Oyuncular: Jason Gray-stanford, Cassius Willis, Teo Halm, Astro, Ella Wahlestedt

 

Konu: Sıkı dostlar Alex, Tuck ve Munch her daim macera peşinde koşarken macera onları bulur. Yaşadıkları mahallede yapımı başlayan bir inşaat tuhaf bir durum başgösterir, zira cep telefonlarına kimliği belirsiz bir yerden okuyamadıkları türden mesajlar gelmektedir ve bu durumu ailelerine açıklarlar. Ne var ki çocuklarını iyi tanıyan aileleri, bu mesajları çocuklarının hayal gücüne yorar.

 

Open Windows

 

Yönetmen: Nacho Vigalondo

Senaryo: Nacho Vigalondo

Oyuncular: Elijah Wood, Sasha Grey, Neil Maskell, Trevante Rhodes, Jaime Olías

 

Konu: O dönemin en heyecan verici oyuncularından biri olan Jill internette yapılan bir yarışmada kendisiyle bir akşam yemeği kazanmış olan Nick ile yemek yemeği reddeder, bunun üzerine Jill’in tanıtım kampanyasını yürüten Chord Nick’e yardım etmeyi teklif eder ve , oyuncunun bilgisayarına ulaşarak her aıdmını izlemesini sağlar fakat daha sonra Nick anlayacaktır ki kendisi Chord’un hain planlarına ulaşması için bir kukladan başka bir şey değildir…

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.