Hollywood’un yeni modası lezbiyen ilişkiler, son dönemde o kadar ünlü isim lezbiyen olduğunu açıkladı ki. İşte onların sonuncularından biri Amber Heard. Bu ay vizyona giren Son 3 Gün’de bu güzel yıldızı seyredeceğiz…

Hollywood’un güzel yıldızları bitmez. Sonuçta bu sektörün en önemli silahı güzel kadın oyuncular. Amerika’nın son dönem belki en yeteneklisi değil ama en güzel isimlerinden biri Amber Heard. Teksas doğumlu oyuncunun ilginç bir yaşam öyküsü var. 1986 doğumlu Amber St Michel Katolik akademisinde okurken oyunculuğa merak sarıyor. Okulda bir kaç oyunda yer alıyor. 16 yaşındayken en yakın arkadaşı bir trafik kazasında ölüyor. Amber bu acı tecrübe sonunda bazı yargılamalara giriyor ve Ataist olmaya karar veriyor. Bu kaza da yaşadığı kayıp acısı sadece dini inançlarına etki etmiyor. Bütün hayatını değiştiriyor. Ateist olduktan sonra okulunu da son yıl terk edip New York’a gidiyor. Burada modelliğe başlayan güzel yıldız sonunda soluğu Los Angeles’ta alıyor. Birkaç deneme çekiminden sonra ilk filmi Never Back Down ile sinema dünyasına atılıyor. 2004 yılından beri birçok filmde yer alan Amber özellikle Johnny Depp ile rol aldığı The Rum Diary-Tutku Günlükleri ve All the Boys Love Mandy Lane-Vahşet Partisi filmleriyle hafızalara kazındı. Bunun dışında Zombieland, AlphaDog, Drive Angry gibi bilindik filmleri de var. Amber Hollywood’ta kadınların sadece seks objesi gibi görnüdüklerini söylüyor, rol aldığı filmler de bunu destekliyor aslında. Genç ve güzel her aktristin “Ben sadece güzel bir kadın değilim. Ben de yetenek de var.” Söylemini desteklemek için öne sürdüğü Charlize Theron’un North Country filmi Amber’in de dilinde. Bu filmde rol alan Amber Charlize Theron’u kendine örnek alıyor. Son dönemde biseksüel olduğunu söyleyen 28 yaşındaki yıldız “Daha önce bir erkekle iyi ilişkim vardı, bugün ise bir kadınla var. Benim için aşk ve güvenirlik önemli. İlişkilerimi erkekle veya kadınla olacak diye kategorize edemem” diyerek bu konudaki görüş açısını hayranlarıyla paylaşıyor.

 

 

1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyal Antropoloji Bölümü'nü bitirdi. Erol Simavi Vakfı Gazetecilik Bursu'nu kazanıp iki yıllık eğitimden sonra Hürriyet Gazetesi'nde istihbarat muhabiri olarak mesleğe başladı. 1992 yılında Hürriyet Yazıişleri'ne geçti. 1993'te Spor Gazetesi'ni kuran grupta yer aldı. 1996'da Hürriyet Yazıişleri'ne döndü. 1999'da Star Gazetesi kuruluşunda bulunmak için Hürriyet'ten ayrıldı. 2000-2001 yıllarında Almanya'da Star Gazetesi'ni çıkaran grupta Yazıişleri Müdürlüğü yaptı. 2002'de Türkiye'ye dönüp Star Grubu'na bağlı olan ve yeniden yayımlanan Hayat Dergisi'nde görev aldı. Hayat Dergisi'nde ve Star Gazetesi'nde sinema eleştirmenliği yaptı. 2004 yılında Star Gazetesi Yazıişleri Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen Star Gazetesi İnternet Yayın Müdürlüğü ve sinema eleştirmenliğini sürdürmektedir. Star Gazetesi, Kral Müzik Dergisi ve internette çıkardığı Cinedergi'de sinema yazıları yayımlanmaktadır. 2007 yılında "Türk Sineması'nı Yönetenler" adlı yönetmenlerle yaptığı röportajları kapsayan bir kitap çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.