Hangover 3: Felekten Bir Gece

Yönetmen: Todd Phillips

Senaryo: Todd Phillips

Oyuncular: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham, Jamie Chung

Konu: Bu sefer Los Angeles ve Las Vegas’ı kendine set olarak belirleyen filmin resmi konusu da belli oldu. “Bu sefer düğün yok. Bekârlığa veda partisi de. Kötü giden ne olabilir ki? Fakat Kurt Sürüsü bir kere yola düştü mü, her şey olabilir.” Yönetmen Todd Phillips yeni proje hakkında yaptığı açıklamada “Serinin final bölümünde pek çok insanı şaşırtacağız.” şeklinde konuştu. İlk filmde Las Vegas’ta gerçekleşen bir bekârlığa veda partisinde, ikinci filmde Bangkok’ta gerçekleşen bir düğünde bir araya gelen Kurt Sürüsü bakalım bu sefer kendilerini hangi durumlarda bulacak?

 

Büyük Düğün

 

Yönetmen: Justin Zackham

Senaryo: Justin Zackham

Oyuncular: Robert De Niro, Robin Williams, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Ben Barnes

 

Konu: Uzun zaman önce boşanmış bir çift olan Don (De Niro) ve Ellie (Keaton), oğullarının düğününde henüz bu boşanmadan haberi olmayan aile bireyleriyle yüzleşmenin stresini yaşamaktadırlar. Bu durumu açıklama stresine girmemek için hala evliymiş gibi davranmaya karar verirler.

 

Olympus Has Fallen

 

Yönetmen: Antoine Fuqua

Senaryo: Katrin Benedikt

Oyuncular: Morgan Freeman, Gerard Butler, Aaron Eckhart, Radha Mitchell, Ashley Judd

 

Konu: ABD Başkanı ve eşi bir davete giderlerken yolda bir kaza olur. Özel kuvvetler biriminde görevli gizli güvenlik ajanı Mike Banning’in tek bir ismi kurtarma şansı vardır, o da tercihini Başkan’dan yana kullanır ve eşini feda eder. Olay sonrası herkes Mike’ın doğru yaptığını söylese de Mike saha görevinden alınır ve ona masa başı bir iş verilir. Fakat ABD’yi büyük bir saldırı bekliyordur.

 

Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru

 

Yönetmen: Osman Dikiciler

Senaryo: Osman Dikiciler

Oyuncular: Selen Seyven, Melih Ekener, Ogün Kaptanoğlu, Funda Şirinkal, Ali Yaylı

 

Konu: 55 yılında İzmir’i terk ederek Selanik’e gitmek zorunda kalan Hristo, ölen eşinin küllerini saat kulesi maketinin içine koyarak İzmir’e getirmek için uçağa biner. Uçakta sevdiği kızla evlenemediği için 15 yıl önce İzmir’den İstanbul’a giden Tan ile yan yana oturur. Kısa sohbet ikiliyi eski zamanlara götürür.

 

Iron Man 3

 

Yönetmen: Shane Black

Senaryo: Shane Black

Oyuncular: Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Guy Pearce

 

Konu: Tony Stark, Milyarder bir iş adamı, kahraman ve bir mucittir. Bu sefer daha güçlü bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Stark zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak içinsadece zeka ve cesarete değil, içgüdülerine de ihtiyacı var. Bu savaşta Stark’ın kafasındaki soru filmin en can alıcı yanı: “Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?”

 

Uzun Kuyruk

 

Yönetmen: Alain Chabat

Senaryo: Jeremy Doner

Oyuncular: Jamel Debbouze, Alain Chabat, Lambert Wilson

 

Konu:Muhabir Dan Geraldo, Palombiya’ya bir haber yakalamak amacıyla giderken inanılmaz bir şey keşfedeceğini hiç tahmin etmemiştir. Becerikli yerli rehberi Pablito ile birlikte Dan, birbiri ardına sürprizlerle karşılaşacak ve heyecan dolu maceralar onun müthiş bir haber yakalamasına olanak sağlayacaktır: Efsanevi haylaz bir hayvan olan Marsupilami gerçekten vardır.

 

 

 

Umut Üzümleri

 

Yönetmen: Tunç Okan

Senaryo: Tunç Okan

Seslendirenler: Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Ahmet Mekin, Barış Koça

 

Konu: Anadolu’nun küçük bir köyünde çorak topraklarını bir toptancıya kaptırmak üzere olan Rumen köylü halkı, kurtuluş için bir çare bulmaya çalışmaktadır. Bu esnada köye henüz tayini çıkan öğretmen zamanla işleri değiştirecektir Bunu durdurmaya çalışan köylüler köy muhtarı ve yeni gelen öğretmenin önderliğinde büyük bir mücadeleye girişerek topraklarını kurtarmaya çalışacaklardır.

 

Devir

 

Yönetmen: Derviş Zaim

Oyuncular: Ali Özel, Mustafa Salman, Ramazan Bayar

 

Konu: Derviş Zaim, doğa ve insan ilişkisi üzerine odaklanan filmin çekimlerine 2011 yılı Ağustos ayında başladı. Çekimler yaklaşık sekiz aylık bir sürede, senenin değişik zaman dilimlerinde Burdur’a bağlı Hasanpaşa Köyü’nde ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Çekimlerde Hasanpaşa Köyü’nde tanıdığı çobanlara oyuncu olarak yer veren Zaim, profesyonel oyuncularla çalışmamayı tercih etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.