Lanet / Yönetmen: Scott Derrickson

Bir gerçek suç yazarı, yeni taşındığı evde, içerisinde evde çekilmiş korkunç görüntülerin olduğu bir kutu bulur. Bunun üzerine kendisi, eşi, oğlu ve kızı korkunç bir kabus yaşamaya başlar. İşlenmiş cinayetleri en ince teferruatına kadar inceleyip yazmaya karar verdiği kitaptan da vazgeçmek zorunda kalır.

 

The Host / Yönetmen: Andrew Niccol

 

Dünya görünmeyen bir düşman tarafından istilâ edilmiştir. İnsan bedenleri bir değişikliğe uğramamış gibi görünse de, zihinler ele geçirilmiştir. Neredeyse herkes teslim olmuştur. Geriye kalan birkaç insandan biri olan Melanie’nin de bedenini alan ruh, yetkililer tarafından zorluklar hakkında uyarılmış olsa da bedeninin sahibi zihninden vazgeçmeyi reddeder.

 

Hitchcock / Yönetmen: Sacha Gervasi

 

Oscar ödüllü aktör Anthony Hopkins Alfred Hitchcock’u, Helen Mirren Hitchcock’un karısı Alma’yı, Scarlett Johansson Janet Leigh’i, Jessica Biel Vera Miles’ı canlandırıyor. Hitchcock, film tarihinin en etkileyici isimlerinden Alfred Hitchcock ile karısı ve aynı zamanda ortağı da olan Alma Reville’in aşklarını anlatıyor. Film, Hitchcock’un çığır açan filmi Psycho’nun yapım sürecinde geçiyor.

 

Yedi Psikopat / Yönetmen: Martin McDonagh

 

Marty, Yedi Psikopat isimli kitabını bitirmek isteyen bir yazardır. Billy, Marty için her şeyi yapabilecek bir arkadaştır. Billy ve Hans’ın çaldığı köpeğin sahibi, psikopat bir katil olan Charlie ise, ne yapacağı tahmin edilemeyen saldırgan bir adamdır. Marty, kitabını bitirebilmek için olaylardan gerekli ilhamı alacaktır. Fakat kariyeri için gerekli ilhamı alıp, hayatta kalabilecek midir?

 

Dev Avcısı Jack / Yönetmen: Bryan Singer

 

Genç bir çiftçinin farkında olmadan dünyamız ve korkunç dev ırkının dünyası arasında açtığı kapı, eski bir savaşın tekrar alevlenmesine neden olur. Asırlar sonra tekrar yeryüzüne çıkan devler, bir zamanlar kaybettikleri toprakları geri kazanmak isterler. Jack adlı genç adam devleri durdurmak için hayatının savaşına girişmek zorunda kalır.

 

Jin / Yönetmen: Reha Erdem

 

Jîn, bir nedenle, dağdaki silâhlı örgütten kaçmaktadır. Dağlarda yapayalnız günler ve geceler geçirir. Amacı bir büyük şehre ulaşmaktır. Ona en büyük gücü hayvanlar verir. Bir ayıyla bir ini paylaşır, yaralı bir eşeği tedavi eder, sonunda dağdan iner. Ancak ova dağdan daha tehlikelidir. Büyük bir hayal kırıklığıyla dağlara, yalnızlığına geri döner. Ağaçlar ve hayvanlardan başka kimsesi yoktur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.