So Undercover

Yönetmen: Tom Vaughan

Senaryo: Steven Pearl, Allan Loeb

Oyuncular: Miley Cyrus, Autumn Reeser, Joshua Bowman

Konu: Ergenlik çağında bir genç kız olan Molly Morris, FBI tarafından erişemedikleri tek alanı soruşturmakla ilgili görevlendirilir: Öğrenci kardeşliği! . Molly kendisini sert bir dedektiften, sofistike bir üniversite öğrencisine dönüştürür zira hedefi eski bir mafya liderinin kızını korumaktır. Listesindeki şüphelilere tek tek yakınlaşan Molly, şaşırtıcı biçimde kendisi de dahil olmak üzere hiç kimsenin göründüğü gibi olmadığını keşfedecektir.

Katil Joe

Yönetmen: William Friedkin

Senaryo: Tracy Letts

Oyuncular: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple

Konu: 22 yaşında ve uyuşturucu satıcısı olan Chris (Hirsch)’in annesi Chris’in uyuşturucu zulasını çalar. Chris’in en kısa zamanda 6000 USD bulması gerekmektedir. Babası Ansel (Hayden Church)’i görmeye gider, ve planı yaparlar. Herkesin nefret ettiği Chris’in annesinin bir hayat poliçesi vardır, bu para hepsini zengin etmeye ve Chris’in borcunu ödemeye yetecektir. Tek sorun Chris’in annesinin hayatta olmasıdır. Kiralık katil Joe Cooper belli bir para karşılığında işi yapacaktır, fakat Chris ve Ansel’in yeterli parası yoktur. Joe gitmek üzereyken herşeyden habersiz ve günahsız olan Chris’in kızkardeşi Dottie (telmple)’yi farkeder. Parası bulunup ödeninceye kadar Dottie’yi alı koyar.

 

Kadınlar

 

Yönetmen: Malgorzata Szumowska

Senaryo: Tine Byrckel, Malgorzata Szumowska

Oyuncular: Juliette Binoche, Anaïs Demoustier, Joanna Kulig

Konu: Anne iki çocuk annesi olan, Parisli ve iyi kazanan gazeteci bir kadındır. Elle dergisi için fahişelik yaparak hayatını kazanan genç kızlar hakkında bir araştırma makalesi yazmaktadır. Bu süreçte iki bağımsız genç kızla görüşür; Alicja ve Charlotte. Bu kendilerine güvenen kızların hayatları hakkında öğrendikleri kendi doğrularını da sorgulatacaktır.

 

 

Silent Hill: Revelation

 

Yönetmen: Michael J. Bassett

Senaryo: Michael J. Bassett

Oyuncular: Adelaide Clemens, Kit Harington, Radha Mitchell

Konu: Heather Mason ve babası senelerdir kaçmaktadırlar, ve her defasında onları takip eden bu gizli güçlerin adaletinden sıyrılmayı başarmışlardır. 18 yaşını doldurmadan bir gece önce korkunç kabuslarla boğuşurken, babasının beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolduğunu farkeder. Babasının bu gizemli kayboluşunu araştırırken aslında olduğu kişi olmadığını keşfeder. Bu keşif onun şeytani evrenin derinliklerinde Silent Hill’de hala tuzağa düşürülmeye çalışılmasına engel değildir.

 

 

Deathfall

 

Yönetmen: Stefan Ruzowitzky

Senaryo: Zach Dean

Oyuncular: Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam

Konu: İki kardeş olan Addison ve Liza işlerin ters gittiği bir kumarhane soygunundan ganimetle kaçarlar. Aynı sırada belalı eski boksör Jay ailesi, June ve emekli şerif Chet ile Şükran günü yemeğine hazırlanmaktadır. Birbiriyle alakasız bu insanların yolu kesişirse ne olur?

 

The Frozen Ground

 

Yönetmen: Scott Walker

Senaryo: Scott Walker

Oyuncular: Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens

Konu: Gerçek olaylara dayanan film, Alaska’nın kötü şöhretli seri katili Robert Hansen’in hikayesini anlatıyor. Hansen, yaşadığı çevrede saygı duyulan bir aile babası olarak tanınsa da, daha sonra 1980’lerde 24 (bu sayı kesin olarak bilinmiyor) kadını Alaska’da zorla kaçırıp öldürdüğü ortaya çıkan soğukkanlı bir cani olarak biliniyor.

 

Zambezia 3D

 

Yönetmen: Wayne Thornley

Senaryo: Kiel Murray

Seslendirenler: Abigail Breslin, Jim Cummings, Noureen DeWulf

Konu: Üç boyutlu bir animasyon filmi olan Zambezia bir kuş şehri olarak biliniyor, film ise bu kuş şehrinde majesterleri Victoria Falls döneminde geçiyor. Kai adında saf ,genç ve derin bir ruha sahip olan bir şahin’in Zambezia kuşlar şehrine gelerek, kendi kökenlerini araştırması onlar hakkında gerçeği keşfetmesi, şehri korumaya çalışmasını ve bir topluluğun parçası olmayı öğrenmesini konu alıyor.

 

 

The Chef

 

Yönetmen: Daniel Cohen

Senaryo: Daniel Cohen

Oyuncular: Michaël Youn, Jean Reno, Raphaëlle Agogué

Konu: Jacky Bonnot, 32 yaşında amatör bir aşçıdır. Gerçekten çok yeteneklidir ve hayali ünlü bir aşçı olup büyük bir restoranda çalışmaktadır. Fakat ekonomik durumu küçük mutfak işlerini kabul edip bu yerlerde de çalışmasını gerektirmektedir; fakat Jacky bu işlerde de bir türlü tutunamaz. Ta ki yıldızlı büyük bir şef olan Alexandre La Garde’la yolları kesişinceye kadar! Fakat Garde restoranları da ekonomik çıkmazdan dolayı tehlikededir ve bu ikilinin karşılaşması farklı sonuçlar doğmasına neden olacaktır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.