Magic Mike

Yönetmen: Steven Soderbergh

Senaryo: Reid Carolin

Oyuncular: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey

Konu: California’nın en popüler erkek striptizcisi Mike Martingano giyim işine girerek kendi imzasını taşıyan elbiseler tasarlayıp satmak istiyordur. Bu amaçla çıktığı yolda The Kid isimli genç bir striptizciyle tanışır ve hayatı ilginç bir yol ayrımına gelir.

Resident Evil 5: İntikam

Yönetmen: Paul W.S. Anderson

Senaryo: Paul W.S. Anderson

Oyuncular: Milla Jovovich, Kevin Durand, Michelle Rodriguez

Konu: Resident Evil efsanesi serinin beşinci filmiyle gene Milla Jovovich, gene Umbrella Şirketi ve gene zombilerle 5. kez geri geliyor. Alice’in Umbrealla’ya karşı dünyayı kurtarma savaşı devam ederken, diğer yandan da zombilerle mücadelesi hız kazanıyor.

 

Killing Them Softly

 

Yönetmen: Andrew Dominik

Senaryo: Andrew Dominik

Oyuncular: Brad Pitt, Richard Jenkins, James Gandolfini

Konu: Yerel bir çetenin yönettiği , büyük paraların döndüğü bir poker oyununda soygun yapılır. Bunun üzerine çete tarafından düzenlenen poker oyunları sırasında gerçekleştirilen soygunlarla ilgili araştırma yaparak faillerini bulmakla görevli acımasız Jackie Cogan işe koyulur.

 

New York’ta 2 Gün

 

Yönetmen: Julie Delpy

Senaryo: Julie Delpy

Oyuncular: Julie Delpy, Chris Rock, Albert Delpy

Konu: 2007 yılında çekilmiş Paris’te 2 Gün filminde Marion ve Jack, ilişkilerini canlandırmak için iki günlüğüne Paris’in yolunu tutuyorlardı. New York’ta 2 Gün ise yıllar sonra ilişkilerini devam ettiremeyen ikilinin Marion kısmını ele alıyor. Mingus ile New York’ta oldukça mutlu bir birlikteliği olan Marion, ailenin diğer fertleri tarafından sürekli rahatsız edilmektedir.

Before Sunrise/Before Sunset’in unutulmaz oyuncusu Julie Delpy’nin yazdığı yönettiği ve oynadığı New York’ta 2 Gün, Avrupalılar ile Amerikalıların farklarını onları tek bir eve sıkıştırarak gözler önüne sermeye çalışıyor.

 

 

 

 

 

 

 

The Campaign

 

Yönetmen: Jay Roach

Senaryo: Chris Henchy

Oyuncular: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis

Konu: Baş rollerini Will Ferrell ve Zach Galifianakis ‘in paylaştığı film , kendi küçük bölgelerini temsil etmek için amansız bir yarışın içine giren iki politikacının hikayesini konu alıyor. Eastbound & Down tarafından hazırlanan filmin senaryosu Shawn Harwell ve Chris Henchy tarafından kaleme alınmış.

 

Looper

 

Yönetmen: Rian Johnson

Senaryo: Rian Johnson

Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt

Konu: Gelecek zamandayız; 2072’de. Zamanlar arasında yolculuk gerçek olmuş, ama yasa dışı olarak karaborsacıların eline düşmüştür. Teknolojiyi elinde tutanlar ne zaman birinden kurtulmak isterlerse onu 30 yıl geriye, 2042’ye göndererek “Looper” adı verilen bir grup suikastçıya öldürmesi için “paketler”. Bu grupta yer alan suikastçılardan biri olan Joe için 2042’de zengin hayatı gayet yolunda gitmektedir; ta ki karşısına öldürmesi için 2072’den gelen yaşlı Joe çıkıncaya kadar…

 

ParaNorman

 

Yönetmen: Sam Fell, Chris Butler

Senaryo: Chris Butler

Oyuncular: Kodi Smit-McPhee, Anna Kendrick, Leslie Mann

Konu: Norman ölü insanların ruhlarını görebilen, onlarla konuşup iletişime geçebilen 10 yaşlarında, sevimli bir çocuktur. Bir gün yaşadığı kasabayı zombiler basar ve çok korkmuş olan kasaba halkının ondan başka yardım isteyecek kimsesi yoktur. Üstelik bu her zamanki gibi başa çıkabileceği bir durum değildir; kasabanın üzerine yüzyıllardır süren bir lanet musallat olmuştur ve Norman’ın bu meseleyi çözmesi için sadece zombilerle değil hayaletler, cadılar ve laftan anlamayan yetişkin insanlarla da uğraşması gerekecektir.

 

 

Oyunbozan Ralph

 

Yönetmen: Rich Moore

Senaryo: Phil Johnston, Jennifer Lee

Oyuncular: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer

Konu: Atari oyununun bina yıkan ‘kötü adamı’ rolündeki Ralph, hem yıllardır aynı işi yapmaktan sıkılmış hem de oyunun iyi adamı tamirci ‘Felix’ gölgesinde kalmaktan bıkmıştır. Bu arada da tüm övgüleri Felix toplar. Ralph artık iyi bir kahraman olmak ister ve diğer video oyunları arasında gidip gelmeye başlar. Fakat oyundan oyuna atlarken yol açtığı bir kaza Sugar Rush oyununu tehlike altında bırakan bir düşmanı serbest bırakır. Şimdi kahraman olma fırsatı onda mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.