11.11.11

Yönetmen: Darren Lynn Bousman

Senaryo: Darren Lynn Bousman

Oyuncular: Michael Landes, Benjamin Cook, Brendan Price, Denis Rafter, Lluís Soler

 Konu: Testere serisinden “Saw 2″, “Saw 3″ ve “Saw 4″ gibi yapımlara imza atan Darren Lynn Bousman’ın filmin isminden de anlaşılacağı üzere malum tarihte girecek filmi. Film 11 Kasım 2011 tarihinde saat 11:11’de başka bir alemden gelen bir varlığın yaşattığı gerilim dozu yüksek ve korkunç olayları anlatıyor.

 Moneyball

Yönetmen: Bennett Miller

Senaryo: Philip Seymour Hoffman, Steven Zaillian

Oyuncular: Brad Pitt, Philip Seymour Hoffman, Jonah Hill, Kathryn Morris, Robin Wright Penn, Chris Pratt

 

Konu: Gazeteci-yazar Michael Lewis ‘in Oakland A beysbol takımının gerçek öyküsünü anlatan aynı isimli kitabından uyarlanan film, Oakland Athletics beysbol takımının genel menejeri Billy Beane ve onun zorluklara rağmen mücadele edip modern analitik yöntemlerle takımına başarı kazandırması üzerine kurulu…

 

 

Jack ve Jill

 

Yönetmen: Dennis Dugan, Steve Koren

Senaryo: Steve Koren, Robert Smigel, Ben Zook

Oyuncular: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes, Shaquille O’neal, Claudia Adams

 

Konu: Ailesine bağlı olan Jack, ikiz kız kardeşi Jill’i Şükran Günü’nde aile yemeğine davet eder ve onunla bir anlaşma yapar. Fakat bir süre sonra işler tersine döner ve Jill evden ayrılır.

Adam Sandler’i kadın rolünde görmek ilginç bir deneyim olacak anlaşılan.

 

 

Özgür Adam

 

Yönetmen: Ismaël Ferroukhi

Senaryo: Alain-Michel Blanc, Ismaël Ferroukhi

Oyuncular: Lubna Azabal, Tahar Rahim, Christopher Buchholz, Michael Lonsdale, Farid Larbi

 

Konu: II. Dünya Savaşı sırasında Paris’te geçen filmin konusu; Nazi işgali altındaki şehirde ufak çaplı kara borsa işleri yapan Cezayir asıllı genç göçmen Younes (Tahar Rahim) tutuklanır ve işkence ile tehdit edilerek; Paris Camii’sinde gizlenen bir cemat ile Yahudi’lere sahte kimlikler temin ettiğinden şüphenilen Ben Ghabrit (Michael Lonsdale) isimli bir haham hakkında casusluk yapması için zorlanır.

 

 

 

 

 

Demir Leydi

 

Yönetmen: Phyllida Lloyd

Senaryo: Michael Hirst, Abi Morgan

Oyuncular: Meryl Streep, Anthony Head, Jim Broadbent, Richard E. Grant, Roger Allam, Julian Wadham

 

Konu: Birleşik Krallık’ın eski başbakanı Margaret Thatcher’ın, güç için ödediği bedele odaklanarak yaşamını anlatan film. Oyunculuk gücüyle muhteşem bir role imza attığını düşündüğümüz Meryl Streep’i “Iron Lady”de görmek, eminiz ki birçok hayranını sevindirecek.

 

Karanlıklar Ülkesi 4: Yeni Şafak

 

Yönetmen: Björn Stein, Måns Mårlind

Senaryo: Len Wiseman, Danny McBride, J. Michael

Oyuncular: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Stephen Rea, Jacob Blair, Sandrine Holt, India Eisley

 

Konu: Film Yeraltı Dünyası:Evrim bölümünden sonraki zaman diliminde Selena ve Micheal karakterlerinin mücadelesini içermektedir. Tüm dünyada kendine has bir hayran kitlesi yaratan ve vampir-kurt adam mücadelesinin en yetkin örneğini veren serinin seyredilmesindeki en önemli etken, tabi ki, güzel yıldız Kate Beckinsale…

 

The Descendants

 

Yönetmen: Alexander Payne

Senaryo: Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash

Oyuncular: George Clooney, Matthew Lillard, Judy Greer, Robert Forster, Shailene Woodley, Beau Bridges

 

Konu: Toprak sahibi zengin bir baba olan Matt King (George Clooney), eşinin trajik bir bot kazası geçirmesinden sonra, geride kalan iki kızı ile ilişkisinin hiç de hayal ettiği gibi olmadığını farkeder. Matt, kızları ile olan ilişkisini düzeltmeye kararlıdır fakat gittikçe kötüye giden akıl sağlığı onun için hayatı oldukça zorlaştıracaktır.

 

Tehlikeli Metod

 

Yönetmen: David Cronenberg

Senaryo: Christopher Hampton

Oyuncular: Keira Knightley, Viggo Mortensen, Vincent Cassel, Michael Fassbender, Sarah Gadon, Aaron Keller

 

Konu: The Talking Cure isimli tiyatro oyunundan uyarlanan film; Freud ve öğrencisi Jung’un ilişkisi çerçevesinde psikanalizin doğuş sürecini ve bu iki büyük ismi karşı karşıya getirecek olan 18 yaşındaki genç kadın Sabina’nın öyküsünü anlatıyor. Freud’u Mortensen’in, Jung’u Fassbender’in ve Sabina’yı da Knightley’in canlandıracağı film şu an post-prodüksiyon aşamasında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.