GWYNETH PALTROW as Beth Emhoff in Warner Bros. Pictures' thriller "CONTAGION," a Warner Bros. Pictures release. Photo by Claudette Barius

Contagion

Yönetmen: Steven Soderbergh

Senaryo: Scott Z. Burns

Oyuncular: Kate Winslet, Matt Damon, Jude Law, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne

 Konu: İşte, uzun zamandır bir filmini beklediğimiz yönetmen Soderbergh’den sıkı bir gerilim… Çok öldürücü ve bulaşıcı bir hastalık hızla yayılmaya başlar… Çeşitli ülkelerden bir grup doktor hastalığa bir an önce çare bulabilmek için gerilimle dolu bir mücadele ve maceraya atılırlar… Güçlü oyuncu kadrosuyla da merak uyandıran film gerilim severlere hitap ediyor.

Almanya

Yönetmen: Yasemin Samdereli

Senaryo: Yasemin Samdereli, Nesrin Samdereli

Oyuncular:Denis Moschitto, Vedat Erincin, Antoine Monot Jr., Aylin Tezel, Demet Gül

 Konu: Ben kimim ve neyim – Almanmı yoksa Türkmü?” Bu soruya altı yaşındaki Cenk ikilem arasında kaldığı için kendisine soruyor. Kimse onu futbol takımına almak istemiyor. Ne Türkler ne de Almanlar. Cenk’i teselli etmek için 22 yaşında olan kuzeni Canan dedeleri Hüseyin’in hikayesini anlatıyor. 60’li yılların sonunda bir Türk işçisi olarak Almanya’ya gelmiş, sonra da eşini ve çocuklarını yanına aldırmış. O zamandan bu yana çok zaman geçmiş ve Almanya onların yeni vatanı olmuş. Bir akşam aile fertleri hep bir arada iken Hüseyin bir konuşma yapar. Onlara Türkiye’de bir ev aldığını ve herkesle birlikte es vatanlarına gitmek istediğini söyler. Yalnız birilerinin aklında bir soru işareti oluşur: Benim gerçek vatanım neresi? Fakat tepkiler fayda etmez, sonunda bütün aile Türkiye’nin yolunu tutar. Yolculuk hatıralarla, kavgalarla ve barışla başlar. Ama bu yolculuk hiç beklenmedik biçimde değişir…

 

 

Setup

 

Yönetmen: Mike Gunther

Senaryo: Mike Gunther, Mike Behrman

Oyuncular: Bruce Willis, Mischa Barton, Jenna Dewan, 50 Cent, Ryan Phillippe, James Remar

 

Konu: Uzun süredir arkadaş olan Sonny, Vincent ve Dave kendi çaplarında basit birer hırsızdırlar. Ancak gurubun üyelerinden Vincent, hayatlarını yeniden kurmaları için bir iş planmaktadır. Buna karşın Sonny bu suçlu yaşımdan sıkılmış ve bırakmak istemektedir. Gurubun diğer üyesi Dave ise eşi Valerie ile yeni bir hayat kurmak istemektedir. Mücevher soygunu yapmayı planlayan bu arkadaş gurubu, işler umdukları gibi gitmeyince birbirlerine düşman olurlar ve büyük bir yarış içine girerler. Bruce Willis ise şehrin en korkulan mafya babası olan Biggs rolündedir.

 

 

 

 

 

 

Hayvanat Bahçesi

 

Yönetmen: Cameron Crowe

Senaryo: Cameron Crowe, Aline Brosh McKenna

Oyuncular: Scarlett Johansson, Matt Damon, Elle Fanning, Colin Ford, Thomas Haden Church

 

Konu: Güney Californialı bir babanın yeni ailesini kırsal bir bölgeye taşıyıp orada kapanmamakla mücadele eden bir hayvanat bahçesini tamir ederek yeniden açmasının hikayesi. Hayvan haklarına ilginin hızla arttığı günümüzde başta hayvanseverler olmak üzere herkesin ilgisini çekecek sıcak bir aile filmi…

 

New Year’s Eve

 

Yönetmen: Garry Marshall

Senaryo: Katherine Fugate

Oyuncular: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Jessica Biel, Hilary Swank, Reese Witherspoon, Josh Duhamel, Halle Berry, Katherine Heigl, Abigail Breslin, Taylor Swift, Michelle Pfeiffer, Sienna Miller, Sara Paxton, Justin Bieber, Carla Gugino, Sarah Jessica Parker

 

Konu: Biliyoruz, yeni yıl coşkusuna girmek için henüz erken ama, bu sıcak yaz günlerinde kışı düşlemek bile serinlemeye yetiyor… Filmde, yeni yıl arifesinde New York’ta yaşayan birkaç çiftin ve bekarların hayatlarının kesişmesi konu alınıyor. Filmin dev oyuncu kadrosu da sinemaseverleri oldukça tatmin edeceğe benzer.

 

The Perks Of Being A Wallflower

 

Yönetmen: Stephen Chbosky

Senaryo: Stephen Chbosky

Oyuncular: Emma Watson, Logan Lerman, Nina Dobrev, Paul Rudd, Johnny Simmons, Reece Thompson

 

Konu: Lise öğrencisi Charlie, bir arkadaşına ilk aşkı ile ilgili mektuplar yazar. Amerikan lise hayatına karamsar bir açıdan bakıyor. Uyuşturucu, vahşet ve kalpsiz öğrencilerin oluşturduğu lise hayatında, Charlie hala gelecekten umutlu olmaya devam ediyor.

 

 

Safe

 

Yönetmen: Boaz Yakin

Senaryo: Boaz Yakin

Oyuncular: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon, James Hong, Robert John Burke

 

Konu: Eski bir ajan Triadlar tarafından kaçırılmış on iki yaşında bir Çinli kızı kurtarır. Çok güvenli bir kombinasyonla kuşanmış şekilde, kendilerini Triad, Rus mafyası ve fazlasıyla yozlaşmış New York politikacıları ve polis arasında bir sahilin ortasında bulurlar.

 

 

 

 

 

 

 

Puncture

 

Yönetmen: Adam Kassen, Mark Kassen

Senaryo: Chris Lopata, Ela Thier

Oyuncular: Adam Kassen, Mark Kassen

Writers: Chris Evans, Michael Biehn, Vinessa Shaw, Kate Burton, Brett Cullen, Marshall Bell

 

Konu: Bir yandan kendi sorunlarıyla uğraşan uyuşturucu bağımlısı bir avukat olan Mike’ın başına hiç beklemediği bir olay gelir. Bir sağlık şirketinin davasını almak zorunda kalan Mike, içinde bulunduğu paradokstan sağ salim çıkabilmek için akıl almaz yollara başvuracaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.