Başımıza Gelenler

Yönetmen: Greg Berlanti

Senaryo: Ian Deitchman, Kristin Rusk Robinson

Oyuncular: Christina Hendricks, Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas

Konu: Catering Uzmanı Holly ve Spor Direktörü Eric, tek ortak noktalarının birbirine olan nefretleri ve vaftiz kızları Sophie’ye olan sevgileri olduğunu keşfederler. Ama, aniden Sophie’nin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, Holly ve Eric farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalırlar. Yeni kariyer hedefleri ve yoğun sosyal hayatları arasında gidip gelirken, aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmalıdırlar.

Abandoned

Yönetmen: Michael Feifer

Senaryo: Peter Sullivan, Jeffrey Schenck

Oyuncular: Brittany Murphy, Dean Cain, Mimi Rogers, Peter Bogdanovich

Konu: “Abandoned”, kocasının kaybolduğuna inanan Mary Walsh ismindeki genç bir kadının kocasını bulmaya çalışırken yaşadığı esrarengiz olaylarla başa çıkma çabasını konu alıyor. Filmde yakın zamanda kaybettiğimiz genç oyuncu Brittany Murphy başrolde yer alıyor.

 

 

Ayı Yogi

 

Yönetmen: Eric Brevig

Senaryo: Brad Copeland, Joshua Sternin

Seslendirenler: Anna Faris, Justin Timberlake, Dan Aykroyd, T.J. Miller

 

Konu: Yaşadığı ormanda piknik sapetlerini çalan, herkesin sevgilisi Ayı Yogi, 3 boyutlu gösterime girecek ilk sinema filmi ile karşımızda olacak. Bir belgesel yönetmeni yeni projesi için Jellystone Park’a gelir ve burada yolu Ayı Yogi ve arkadaşlarıyla kesişir…

 

Green Lantern

 

Yönetmen: Martin Campbell

Senaryo: Greg Berlanti, Michael Goldenberg

Oyuncular: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong

 

Konu: Evrende barışı korumayı amaçlayan galaksiler arası bir hava filosunun üyesi olan, kendini dünya işlerinin dışında bırakarak, gizemli yeşil bir yüzüğe adamış bir test pilotunun hikayesinin anlatıldığı filmin kahramanı, yüzüğü olmadığında sıradan bir insandan farkı kalmayan, Justice League Of America’nın kurucularından Green Lantern’den başkası değil.

 

Dylan Dog: Dead of Night

 

Yönetmen: Kevin Munroe

Senaryo: Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer

Oyuncular: Brandon Routh, Peter Stormare, Sam Huntington, Taye Diggs, Brian Steele

Konu: Londra’dan New York’a taşınan hikayede, doğaüstü olayları araştıran Dylan Dog, babasının gizemli bir yaratık tarafından öldürüldüğünü düşünen genç ve çekici bir kadının isteği üzerine araştırmalarına yeniden başlayacaktır.

 

 

Dövüşçü

 

Yönetmen: David O. Russell

Senaryo: Scott Silver, Paul Tamasy

Oyuncular: Christian Bale, Mark Wahlberg, Amy Adams, Melissa Leo

 

Konu: Kardeş ilişkileri, suç, uyuşturucu gibi konuların yoğunluğunda bir boksörün sıfırdan zirveye tırmanışını anlatıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken film, uzun zamandır sıkı bir boks filmi bekleyenlerin iştahını kabartıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.