EMILIE DE RAVIN and ROBERT PATTINSON star in REMEMBER ME
  1. Alien Lover (Luscious Jackson)
  2. Play On (Kottonmouth Kings)
  3. Kandles (National Skyline)
  4. Soft Shoulder (Ani Difranco)
  5. Have Mercy (Two Ton Boa)
  6. Hanging With The Wrong Crowd (Ed Harcourt)
  7. Why Did We Ever Meet (The Promise Ring)
  8. You Can See Me (Supergrass)
  9. Sea Of Teeth (Sparklehorse)
  10. Andvari (Sigur Ros)
  11. Parasol (The Sea And Cake)
  12. Soul Brother (Us3)
  13. Open Wide (Long Hind Legs)
  14. The Sun Keeps Shining On Me (Fonda)

 

Twilight serisinin yıldız oyuncusu Robert Pattinson hakkında çeşitli görüşler, eleştiriler mevcut. Kimileri Pattinson’u popüler kültürün sabun köpüklerinden biri olarak görürken, kimileri de onun gelecekte başarılı bir kariyere sahip olacağını düşünüyor. Başrolünde yer aldığı 2010 yapımı “Remember Me” adlı romantik dram filminin soundtrack albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Aşkın ve ailenin gücü, tutkulu yaşamanın önemi ve her günün değerini bilmek üzerine kurulu öyküsüyle yurtdışında gösterime girdikten kısa bir süre yüksek izlenme oranına ulaşan filmin soundtrack albümü de konusu gibi güzel: 90’ların alternatif rock grubu Luscious Jackson, Grammy ödüllü şarkıcı/gitarist Ani DiFranco, Ed Harcourt, Supergrass, The Sea and Cake, Supergrass, National Skyline ve daha nice isim en özel parçalarıyla yer alıyor.

1979, İstanbul doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği’nden yüksek lisansla mezun olmasına rağmen, üniversite yıllarında yaptığı sinema kulübü başkanlığı sayesinde, geleceğini ve mesleğini sinema-tv üzerine kurmaya karar verdi. Çeşitli kısa film, belgesel çalışmalarıyla işe koyulan ve Yıldız Kısa Film Festivali'nin kurucularından olan Fırat Sayıcı, yurt çapında çeşitli kısa film festivallerinde de jüri üyeliği yaptı, kısa film üzerine workshoplar düzenledi. 2008’de Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Fırat Sayıcı, Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümünde yüksek lisans ve doktora öğrenimini tamamladı. SİYAD üyesidir. TRT'de metin yazarı olarak başladığı televizyon macerasında birçok kanalda çeşitli programlarda görev aldı, sinema programları yaptı. Kurduğu Mad Informatics Ajansı’yla sinema-tv ve eğlence sektörüne PR ve sosyal medya hizmeti vermeye başlamıştır. "Türk Sinemasında Gerçekçilik" ve "Yeni Başlamayanlar İçin Sinema" adında iki sinema kitabı yayınlanmıştır. Esenyurt Üniversitesi Radyo Tv. ve Sinema bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.