The Expendables

Yönetmen: Sylvester Stallone

Senaryo: Dave Callaham , Sylvester Stallone

Oyuncular: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis

Konu: The Expendables’ın yönetmenliğini de yapan Stallone, filmde birbirinden ünlü isimlere yer veriyor ve aksiyon sinemasına isminden söz ettirecek bir film bırakmayı hedefliyor. Film şimdiden facebook kullanıcıları arasında efsane oldu bile. Zira böyle bir kadroyu bir arada bulmak kolay değil.

Kardeşler (Brothers)

Yönetmen: Jim Sheridan

Senaryo: David Benioff, Susanne Bier

Oyuncular: Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman, Sam Shepard

 

Konu: Yüzbaşı Sam ve kardeşi Tommy, birbirleriyle zıt kişiliklere sahiptir. Tommy, hapisten yeni çıkmış bir serseridir. Bir Black Hawk helikopteri Afgan dağlarında vurulduğunda, Sam’in öldüğü varsayılır; aile sarsıcı bir boşluğa düşer ve Tommy, Sam’ın eşi Grace’e ile çocuklara karşı sorumluluk duygusuyla ağabeyinin yerini doldurmaya çalışır. Ama Sam ölmemiş, esir düşmüştür.

 

Baykuş Krallığı Efsanesi (Legend of the Guardians)

 

Yönetmen: Zack Snyder

Senaryo: John Orloff, John Collee

Oyuncular: Emilie de Ravin, Helen Mirren, Hugo Weaving, Geoffrey Rush

 

Konu: Film Soren adlı genç baykuşun hikâyesini anlatıyor. Soren, babasından hikâyelerini dinlediği Ga’hoole adlı koruyucu baykuşlardan çok etkilenmektedir. Birgün, tüm baykuş soyunu korumak için mücadele veren koruyuculardan biri olmayı hayal etmektedir.

 

My Son, My Son, What Have You Done

 

Yönetmen: Werner Herzog

Senaryo: Werner Herzog, Herbert Golder

Oyuncular: Willem Dafoe, Chloe Sevigny, Udo Kier, Michael Shannon

 

Konu: Lynch’in yapımcı olarak destek vereceği My Son, My Son isimli proje, Herzog ve asistanı Herbert Golder tarafından yazıldı. Gerçek bir olaydan esinlenen yapım, zihninde bir Sofokles oyununu canlandırırken annesini kılıçla öldüren bir gencin trajik hikayesini öncesi ve sonrasıyla anlatacak.

 

 

 

 

Finding Bliss

 

Yönetmen: Julie Davis

Senaryo: Julie Davis

Oyuncular: Denise Richards, Leelee Sobieski, Jamie Kennedy, Mircea Monroe, Kristen Johnston

 

Konu: Yetişkinlere özel film çeken bir stüdyoda işe başlayan Jody Balaban´ın asıl amacı kendi filminde oynamaktır. Bu amacı fark edilince yönetmen Jeff Drake´in filminde oynamaya zorlanır. İkili arasında başlayan tartışmalı ilişki aşka dönüşür.

 

Shuttle

 

Yönetmen: Edward Anderson

Senaryo: Edward Anderson

Oyuncular: Peyton List, Cameron Goodman, Tony Curan, Tom Kemp, Cullen Douglas

 

Konu: Jules ve Mel kız arkadaşlarıyla gittikleri bir hafta sonu tatilinden dönmektedirler. Havalanında beş parasız ve sırılsıklam gece yarısı kalakalırlar. Evlerine güvenli bir şekilde varabileceklerini düşünerek havaalanının otobüsüne binerler. Otobüsün şoförü oldukça iyi ve yardımcı olmaya çalışan bir adamdır. Fakat eve dönüş yolunda diğer yolcular gibi Mel ve Jules’da kendilerini gittikçe daha karanlıklaşan ve derinleşen bir korku tüneli içinde bulurlar… Yapmaları gereken ise hayatta kalmaya çalışmaktır…

 

Pop Skull

 

Yönetmen: Adam Wingard

Senaryo: E. Katz, Lane Hughes

Oyuncular: Maggie Henry, Brandon Carroll, E. Katz, Hannah Hughes, Jeff Dylan Graham

 

Konu: Daniel,sevgilisi Natalie’den ayrıldıktan sonra zor bir dönem geçirir ve kendini uyuşturucuya verir.Uyuşturucunun etkisiyle bulanan zihni,evinin arka bahçesinde belirsiz bir zamanda işlenmiş olan korkunç bir cinayetin imgeleriyle dolar.

 

 

The Pirates Who Don’t Do Anything: A Veggietales Movie

 

Yönetmen: Mike Nawrocki

Senaryo: Phil Vischer

Seslendirenler: Cam Clarke, Mike Nawrocki, Yuri Lowenthal, Alan Lee, Ally Nawrocki

 

Konu: Üç sebze: Utangaç Elliot, tembel Sedgewick ve özgüveni olmayan George günlerini bir korsan şovu yapma hayaliyle geçirirler. Ancak hayallerinin gerçekleşmesi sorunları çözmeyecektir; çünkü tasarladıkları şov bir anda gerçek hayatta karşılarına çıkar. Üç sebze 17. yüzyıla geri dönmüştür ve masum bir aileyi korumak için bir zorba ile savaşmak zorundadırl. Bunun için önce korsanlığı öğrenmeleri gerekecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.