Julia Roberts and James Franco on the NYC set of Eat Pray Love on Aug. 3.

Jonah Hex

Yönetmen: Jimmy Hayward

Senaryo: Brian Taylor, Mark Neveldine

Oyuncular: Megan Fox, Josh Brolin, John Malkovich, Michael Fassbender, Michael Shannon

Konu: 19. yüzyılın sonlarında geçen filmde ödül avcısı olan Jonah Hex, Voodoo büyücüsü olan Quentin Turnbull’un izini sürüyor. Turnbull’un amacıysa Güney müteffiklerini ölümsüzler ordusuyla birlikte serbest bırakmak. Western’in yanı sıra aksiyon, gerilim ve dram gibi birçok türe göz kırpan film oldukça merak uyandırıyor.

Eat, Pray, Love

Yönetmen: Ryan Murphy

Senaryo: Ryan Murphy, Jennifer Salt

Oyuncular: Julia Roberts, James Franco, Javier Bardem, Billy Crudup, Richard Jenkins

 

Konu: Senaryosu Ryan Murphy’ye ait olan ve yazar Elizabeth Gilbert’ın kendi hayat deneyiminden yola çıkarak yazdığı Eat, Pray, Love kitabından uyarlanan filmde Julia Roberts, ABD’nin bu popüler yazarını canlandıracak. Roberts’a filmde, The Visitors ile Oscar’a aday olan Richard Jenkins eşlik edecek. Film, hayatta herşeye sahip olan ama bir türlü tam bir mutluluğa erişemeyen Elizabeth’in acılı bir boşanma ve depresyonun ardından kendini keşfetme sürecini anlatıyor.

 

The Collector

 

Yönetmen: Marcus Dunstan, Frederik Wiegel, Shannon John Stever

Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan, Shannon John Stever, Frederik Wiegel

Oyuncular: Daniella Alonso, Robert Wisdom, Andrea Roth, Madeline Zima, Alex Feldman

 

Konu: Karısına olan borcunu ödemek için paraya ihtiyacı olan eski bir mahkum, yanında çalıştığı patronun evine girip değerli eşyaları çalmaya karar verir. Eve izinsiz bir şekilde giren genç adam, ailenin maskeli bir katil tarafından alıkonulduğunu görür. Onlara yardım etmek isterken, evin bir çeşit tuzağa dönüştürüldüğünü görür.

 

Hierro

 

Yönetmen: Gabe İbanez

Senaryo: Javier Gullón, Jesus De La Vega

Oyuncular: Elena Anaya, Mar Sodupe, Andres Herrera, Bea Segura, Hugo Arbues

 

Konu: Kayıp oğlunun seyahat halindeki bir karavanda tutulduğuna inanan bir anne, 3 yıl önce oğlunun ortadan kaybolduğu El Hierro adasına geri döner. Film yarı çılgın annenin oğlunu arayış macerasını anlatıyor.

 

 

 

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma

The Twilight Saga: Eclipse

 

Yönetmen: David Slade

Senaryo: Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg

Oyuncular: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Grene, Taylor Lautner, Dakota Fanning

 

Konu: Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob’ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: yaşam ya da ölüm. Fakat hangisi?

 

Cehenneme Bir Adım 2

The Descent: Part 2

 

Yönetmen: Jon Harris

Senaryo: James Mccarthy, James Watkins, J. Blakeson

Oyuncular: Natalie Jackson Mendoza, MyAnna Buring, Nora-jane Noone

 

Konu: Sarah arkadaşlarını yitirdiği labirentlerle dolu o korkunç mağaradan çıkmayı başardığında korkudan delirmek üzeredir. Başına neler geldiğini ilgili yerlere duyurur. Bu durumla ilgilenen bilim adamları mağarayı incelemeye karar verirler. Ama işin kötüsü Sarah yolu biliyordur ve o mağaraya geri dönmek zorundadır.

 

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

 

Yönetmen: David Yates

Senaryo: J.K. Rowling, Steve Kloves

Oyuncular: Emma Watson, Daniel Radcliffe, Helena Bonham Carter, Rupert Grint, Gary Oldman

 

Konu: Sihir dünyası savaşta! Karanlık Lord iyice güç kazanırken iyiler de boş durmuyor. Yedinci yılında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu`na dönmeyen Harry Potter, Dumblerdore`un ona bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor.Yanında, her zamanki gibi Ron ve Hermione`yle, bir yandan Voldemort`tan ve onun Ölüm Yiyen`lerinden kaçarken bir yandan da Hortkuluklar`ı yok etmek, Ölüm Yadigarları`nın sırrını keşfetmek zorunda olan Harry, kendi geçmişiyle ilgili de pek çok şey öğreniyor.

 

Season Of The Witch

 

Yönetmen: Dominic Sena

Senaryo: Bragi F. Schut

Oyuncular: Nicolas Cage, Christopher Lee, Ron Perlman, Stephen Graham

 

Konu: 14. yüzyılda Kara Veba’nın yayıldığı dönemlerde, cadı olduğundan şüphelenilen bir kızın taşınmasına yardım eden şövalye Behman’ın macerasını anlatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.