Titanların Savaşı ( Clash of the Titans )

Yönetmen: Louis Leterrier
Senaryo: Phil Hay, Matt Manfredi
Oyuncular: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton

Konu: Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş ta dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades’e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus ‘un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades’e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.

The Crazies

Yönetmen: Breck Eisner
Senaryo: George A. Romero, Ray Wright, Scott Kosar
Oyuncular: Timothy Olyphant, Danielle Panabaker, Radha Mitchell, Joe Anderson, Larry Cedar

Konu: Kansas’taki küçük bir kasabanın sularına tehlikeli bir kimyasal karışmıştır. Kimyevi madde yüklü su, kasaba halkında bir delilik salgını başlatır.

Robin Hood

Yönetmen: Ridley Scott
Senaryo: Brian Helgeland, Tom Stoppard, Cyrus Voris, Ethan Reiff
Oyuncular: Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen, Mark Strong, William Hurt,

Konu: İngilizlerin unlu kahramani zenginden calan! (alan) ve fakirlere dagitan, Sherwood ormanlarinda yasayan Robin Hood’un yeni bir versiyonu yapımına başlanan 2010 Kasim ayinda Amerika’da vizyona girecek. Henuz yapim asamasinda olan filmin cekimlerine Ingiltere’de devam ediliyor. Robin Hood’un bu versiyonunun orjinaline en yakını olduğu iddia ediliyor.

Buluşma Gecesi ( Date Night )

Yönetmen: Shawn Levy
Senaryo: Simon Kinberg, Aline Brosh McKenna, Josh Klausner
Oyuncular: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, James Franco, Mark Ruffalo, Leighton Meester

Konu: Carrell ve Fey filmde akşam yemeği ve film izleyerek geçen gecelerinin rutininden sıkılan bir karı kocayı canlandıracak. Wahlberg ise Fey’in flört ettiği başarılı bir yazar rolünde yer alacak. Franco’nun pek akıllı olmayan bir sahtekarı canlandıracağı filmde, çiftin bebekbakıcısı olarak kiraladığı kız rolünde Leighton Meester’ı izleyeceğiz.

Tormented

Yönetmen: Jon Wright
Senaryo: Stephen Prentice
Oyuncular: Alex Pettyfer, Sophie Wu, April Pearson, Georgia King, Larissa Wilson

Konu: Okulda hakarete uğrayan, sürekli dalga geçilen bir öğrenci kendini astıktan sonra bir hayalet olarak geri döner ve tek tek kendisiyle dalga geçenleri avlamaya başlar…

The Ghost Writer

Yönetmen: Roman Polanski
Senaryo: Robert Harris
Oyuncular: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall, Tom Wilkinson

Konu: Pierce Brosnan’ın canlandırdığı politikacı Adam Lang, bir yayıneviyle yaptığı anlaşma gereği otobiyografisini kısa bir sürede bitirmek durumundadır. Fakat savaş suçlarından dolayı hakkında açılan davalar ve bir takım esrarengiz entrikalar sebebiyle kendine bir kiralık yazar tutar – ki bu yazarı da Ewan McGregor canlandırıyor. İşbu kiralık yazar canhıraş işine koyulur fakat Adam Lang’in biyografisinde gerçekle kurgunun, komplo teorileriyle suçun sınırlarını çizmek kolay değildir.

Aşka Yolculuk ( Leap Year )

Yönetmen: Anand Tucker
Senaryo: Harry Elfont, Deborah Kaplan
Oyuncular: Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott, John Lithgow

Konu: Filmin konusu, erkek arkadaşına evlilik teklifi yapmak için “artık gün” olarak bilinen 29 Şubat’ta Dublin’e giden genç bir kadın üzerinde odaklanıyor. Ancak hava koşulları yüzünden oraya zamanında ulaşamama riskiyle karşılaşınca ülkeyi baştanbaşa geçmek için İrlandalı bir otelcinin yardımına başvurmak zorunda kalır.Filmde, 29 Şubat’la ilgili bir İrlanda geleneğinden esinlenilmiş. Buna göre, sözkonusu tarihte evlilik teklifi alan erkeklerin mutlaka “evet” demek zorunda kaldıkları düşünülüyor.

Bu Kız Beni Aşar ( She’s Out of My League )

Yönetmen: Jim Field Smith
Senaryo: Sean Anders, John Morris
Oyuncular: Jay Baruchel, Krysten Ritter, Alice Eve, Mike Vogel

Konu: Kirk, hiçbir zaman şansı olmadığına inanmıştır. Etrafındaki görüp görebileceği en güzel kız olan Molly’le takılmaya başlayınca hayatı sonuna dek değişecektir. Çünkü kendisi dahil hiç kimse Molly’i Kirk’e yakıştıramaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.