Iron Man 2

 

Yönetmen: Jon Favreau

Senaryo: Justin Theroux

Oyuncular: Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson

Konu: Milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir. Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez. Tony, yanında Pepper Potts ve James Rhodes ile birlikte yeni ittifaklar kurar ve büyük güçlerle yüzleşir.

 

Yenilmez (Invictus)

 

Yönetmen: Clint Eastwood

Senaryo: Anthony Peckham, John Carlin

Oyuncular: Morgan Freeman, Matt Damon, Scott Eastwood, Langley Kirkwood

Konu: Film, Nelson Mandella’nın ülkesinde birliği ve beraberliği sağlamak için Güney Afrika futbol takımı kaptanıyla yaptığı işbirliğinin hikâyesini anlatıyor. Yeni seçilen Mandela, milletinin ırk ve ekonomik nedenlerden dolayı ayrımcılığa uğradığını bilmektedir. Mandela sporun uluslararası dili sayesinde insanları birleştireceğine inandığı için, 1995 Dünya Kupası’nda Güney Afrika futbol takımını destekler.

 

9

 

Yönetmen: Shane Acker

Senaryo: Shane Acker, Pamela Pettler

Seslendirenler: Elijah Wood, Jennifer Connelly, Fred Tatasciore, Christopher Plummer, Martin Landau

 

Konu: Yapımcılığını Tim Burton’ın üstlendiği “9” yeni bir animasyon klasiği olmaya aday.

9 doğduğu zaman, Kendini kıyamet sonrası dünyada bulur. Tüm insanlar yok olmuştur ve o da kendi gibi insanları da yoketmiş, kendilerinin de peşinde olan makinalardan kaçan diğerlerini şans eseri keşfeder. Saklanmak boşunadır. Hayatta kalmak istiyorlarsa karşı atağa geçmeli ve makinların kendilerinden ne istediğini anlamalıdırlar. Medeniyetin devamı sadece onların elindedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New York, I Love You

 

Yönetmen: Natalie Portman, Fatih Akın, Brett Ratner, Shekhar Kapur, Mira Nair, Yvan Attal, Randall Balsmeyer, Shunji Iwai, Wen Jiang, Joshua Marston, Allen Hughes

Senaryo: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Fatih Akın, Anthony Minghella, Yvan Attal, Jeff Nathanson, Yao Meng, Suketu Mehta, Olivier Lécot, Hu Hong, Alexandra Cassavetes, Hall Powell, Shunji Iwai, Israel Horovitz, Joshua Marston, James C. Strouse, Emmanuel Benbihy, Tristan Carné, Stephen Winter

Oyuncular: Orlando Bloom, Natalie Portman, Shia LaBeouf, Hayden Christensen, Andy Garcia

Konu: Aralarında Fatih Akın’ın da bulunduğu on iki birbirinden değerli yönetmenin ve içinde Uğur Yücel’in de olduğu geniş oyuncu kadrosuyla Paris, Je T’Aime tarzındaki filmi heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. New York’un beş ayrı bölgesinde değişik, evrensel temalı aşk hikayelerine konu oluyor. Paris Je T’Aime’in üstün başarısı, bu filmi gölgede bırakamayacağı kesin.

 

Sevgililer Günü (Valentine’s Day)

 

Yönetmen: Garry Marshall

Senaryo: Abby Kohn, Josie Rosen, Katherine Fugate

Oyuncular: Jessica Alba, Anne Hathaway, Julia Roberts, Ashton Kutcher

Konu: Los Angeles’ta, Sevgililer Günü’nde on farklı hikâyenin birbirleriyle kesişmesi anlatılıyor. Müthiş bir kadroya sahip olan film neredeyse bir aşk kutsaması. Romantik komedi türünün bütün yıldızları bu filmde buluşuyor.

 

The Last Song

 

Yönetmen: Julie Anne Robinson

Senaryo: Nicholas Sparks, Jeff Van Wie

Oyuncular: Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Greg Kinnear, Kelly Preston, Bobby Coleman

Konu: Babasının yanına yaz tatilini geçirmeye gönderilen genç ve asi bir kızın başından geçenleri konu alan film gençlere hitap ediyor.

 

Triangle

 

Yönetmen: Christopher Smith

Senaryo: Allan Cubitt, Christopher Smith

Oyuncular: Melissa George, Liam Hemsworth, Emma Lung, Henry Nixon, Michael Dorman Coleman

Konu: Atlantik Okyanusunda yatla gezi yaparken olumsuz hava koşulları nedeniyle gizemli bir gemiye binmek zorunda kalan bir grup insanın öyküsünü anlatan filmde Jess, yaşayacağı zihinsel bir karışıklık yüzünden, üç ayrı karaktere bürünür ve korkunç deneyimler yaşamak zorunda kalır.

 

 

 

 

 

Lost City Of Z

 

Yönetmen: James Gray

Senaryo: James Gray

Oyuncular: Brad Pitt, Col Percy Fawcett

 

Konu: David Grann’in kitabından uyarlanacak olan filmde Pitt, İngiliz bir asker olan Percy Fawcett’i canlandıracak. 1925 yılında ortadan kaybolan Fawcett Amazon ormanlarını keşfetmek üzere ülkesini terk etmiş, “Z” adını verdiği ileri bir medeniyeti aramaya başlamıştı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.