The Family That Preys

Yönetmen: Tyler Perry

Senaryo: Tyler Perry

Oyuncular: Alfre Woodard, Sanaa Lathan, Rockmond Dunbar, KaDee Strickland

Konu: Sosyetik, zengin Charlotte Cartwright, büyük hedefleri olan ve işçi sınıfından gelen yakın arkadaşı Alice Pratt ile uzun yıllar çok iyi bir arkadaşlık ilişkisi içindedir. Sevdiklerini geride bırakarak ülkeyi boylu boyunca gezerek hayatlarına devam etmeyi planlarlar. Aniden, yetişkin çocuklarının evlilik dışı ilişkisi yüzünden bir hengame yaşanır. Alice’in yeni evlenmiş kızı Andrea, patronu William ile yeni kocası Chris’i aldatır. Alice’in en iyi arkadaşı Charlotte’un oğlu William da Andrea ile ilişkiye girerek karası Jilian’ı aldatır. Ancak William’ın metresi Andrea ve karısı Jilian iş birliği yapar. Bu sırada, Alice’in diğer kızı Pam, aileyi daha pozitif bir yola yöneltmeye çalışır.

 

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı (Cirque du Freak: The Vampires Assistant)

 

Yönetmen: Paul Weitz

Senaryo: Paul Weitz, Brian Helgeland

Oyuncular: John C. Reilly, Ken Watanabe, Josh Hutcherson, Chris Massoglia

 

Konu: Darren mahallesinde belâdan uzak duran bir gençtir. Ancak o ve arkadaşı gezgin bir ucubeler kumpanyasına denk geldiklerinde, Darren’ın içinde bir şeyler değişmeye başlar ve Ucubeler Sirki’ne katılır. Darren bu karanlık dünyada yeni güçlerini denemeye başladığı sırada, vampirler ve onların daha ölümcül rakipleri arasında değerli bir piyona dönüşür.

 

 

Up In The Air

 

Yönetmen: Jason Reitman

Senaryo: Jason Reitman, Sheldon Turner

Oyuncular: George Clooney, Vera Farmiga, Jason Bateman, Melanie Lynskey

 

Konu: Ryan, neredeyse bütün iş yaşamı şehirden şehire iş seyahatlerinden ibaret olan düşük maaşlı bir şirket elemanıdır. Çalıştığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üzerine Ryan kendini hiç beklenmedik bir mücadele içinde bulur. Tam da rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla yeni tanışmışken, çalıştığı şirket tasarruf önlemlerini gerekçe göstererek, bundan sonra daha az seyahat etmesini uygun bulmaktadır.

 

Sex and the City 2

 

Yönetmen: Michael Patrick King

Senaryo: Michael Patrick King

Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ile Cynthia Nixon

 

Konu: Yönetmen King, “İkon haline gelmiş bu muhteşem dört kadının hikâyesine devam etme lüksüne sahip olmak muhteşem bir durum. İlk filmi sonuna kadar destekleyen, filmin ve dizinin hayranlarını eğlendirebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye belirtti.

Film, dünya çapında 415 milyon dolar hasılat elde eden ilk filmin hikâyesini kaldığı yerden devam ettiriyor. Orjinal film, ödüllü popüler HBO dizisinden sinemaya uyarlandı.

 

Law Abiding Citizen

 

Yönetmen: F. Gary Gray

Senaryo: Kurt Wimmer

Oyuncular: Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney, Bruce McGill, Leslie Bibb

 

Konu: Clyde Shelton eşi ve çocuğu ile mutlu bir hayat süren bir adamdır. Bir gün iki saldırgan Shelton‘ın evine gelir ve onun gözleri önünde eşi ve çocuğunu öldürür. Avukat Nick Rice saldırganlarla bir anlaşma yapmıştır. Mahkeme saldırganlardan birini ölüm cezasına çarptırırken diğerine çok az bir ceza verir. Karardan hiç memnun olmayan Shelton adaleti kendi elleriyle uygulamaya karar verir. Artık tek bir amacı vardır; bu olayda suçlu gördüğü herkesi birer birer ortadan kaldırmak.

 

Amelia

 

Yönetmen: Mira Nair

Senaryo: Ronald Bass, Anna Hamilton Phelan

Oyuncular: Hilary Swank, Richard Gere, Ewan McGregor

 

Konu: 1932 yılında Atlas Okyanusu’nu uçakla tek başına geçen ilk kadın pilot olarak adını tarihe yazdıran Amelia Earhart‘ın hayat hikayesi. 1937 yılında Pasifik Okyanusu’nu geçerken kaybolan Earhart’ın amacı uçakla dünyanın etrafını dönmekti. Güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı kadın yönetmeni ile merak uyandıran bir yapım.

 

Üvey Baba (The Stepfather)

 

Yönetmen: Nelson McCormick

Senaryo: J.S. Cardone

Oyuncular: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley, Amber Heard, Sherry Stringfield

 

Konu: Michael askeri okuldan ailesinin yanına dönünce, annesinin yeni erkek arkadaşı David ile karşılaşır. Annesinin birlikte olmaktan çok mutlu olduğu David ilk başta Michael’ın da sempatisini kazanır. Ancak Michael her zaman iyilik dolu görünen David’den şüphelenmeye başlar. David gerçekten göründüğü kişi midir yoksa ardında karanlık sırlar mı saklamaktadır?

 

Tuz (Salt)

 

Yönetmen: Phillip Noyce

Senaryo: Kurt Wimmer, Brian Helgeland

Oyuncular: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Yara Shahidi, Zoe Lister Jones

 

Konu: CIA memuru Evelyn Salt (Jolie), başkana suikast yapan bir Rus casusu olmaktan dolayı suçlanır. Salt başka birinin suikast düzenlediğini ve kendi suçsuzluğunu kanıtlaması gerekmektedir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.