Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Eflâtun’un vizyon tarihi belli oldu. Film 22 Mart’ta sinemalarda! 

Yönetmen Cüneyt Karakuş’un ödüllü filmi Eflâtun seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Görme engelli bir kadın ile sesine âşık olduğu adamın hikayesini konu alan ve başrollerini Kerem Bürsin ile İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı film, 22 Mart tarihinde seyirciyle buluşacak. Filmin büyük ilgi uyandırması sebebiyle vizyon tarihi bir hafta öne alınarak 22 Mart olarak belirlendi.

İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı filmin afişi yayınlandı. Filmde birbirine doğru bakan iki başrolün birinin görme engelli oluşu diğerinin ise gözlerinin kapalı halde onu hissetmeye çalışması dikkatleri çekti. Afişin alt görselinde iki oyuncunun birbirlerine ellerini uzatarak ulaşmaya çalışmaları aralarındaki aşkın ve engellerin ipuçlarını verdi. Filmde Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’na Melisa Akman, Nazan Diper, Yıldız Kültür, Erman Okay, Haydar Köyel, Nagihan Gürkan, Semiha Bezek gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik ediyor.

Film hakkında!

Eflâtun, beş yaşındayken görme yetisini kaybeder. Gerçek ile hayalin birleştiği noktada bir yaşam kuran Eflâtun, babasından kalma saat tamircisinde çalışır. Yağmurlu bir günde kendisine sarı bir şemsiye emanet edip giden bir adamın sesine âşık olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.