Kadın Yönetmenler Derneği tarafından 26 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Avrupa Sivil Düşün Projesi desteğiyle, Türk Tuborg A.Ş. ve Megapol Sponsorluğunda düzenlenecek olan Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası film festivali 7. Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nin afiş ve tanıtım filmi yayınlandı!

27 ülkeden 77 filmin gösterileceği, 31 film dünya prömiyerini, 37 filminse Türkiye prömiyerini gerçekleştireceği 7.Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali kapsamında ayrıca İZKF desteği ve Goethe-Institut işbirliğiyle, “İzmir’den Karakter Yaratmak Proje Geliştirme Atölyeleri” İzmir Ticaret Odası sergi salonunda düzenlenecek yedi atölye ve bir ustalık sınıfının olacağı eğitimlerle ilk kez gerçekleşecek.

7.Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali 26 Şubat-2 Mart 2024 tarihlerindeInstitut Français  İzmir, İstinyePark Teras Renk Sineması ve Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sinemaseverler ile buluşacak

Afiş Tasarımı/Poster Design: Buğçe Çalışkan, Fatoş Yapıcı

Afiş Fotoğrafı/Poster Photo: Ozan Yılmaz


TANITIM FİLMİ EKİBİ
/Trailer Film Crew

Yönetmen/Director: Gülten Taranç

Senaryo/Script: 7.UKYF Ekibi

Görüntü Yönetmeni/Cinematography: Ozan Yılmaz

Kurgu ve ses tasarımıEdit and Sound Design: Fatoş Yapıcı

Özgün Müzik/Original Music: Berrak Taranç

Oyuncu Ve Seslendirme/Actress and Dubbing: Sıla Topçam

Sanat Yönetmenleri/Art Director: Ragıp Taranç – Hilal S. Yılmaz

Yapım Koordinatörü/Co-producer: Dilaver Bayındır

Çekim EkibiFilm Crew: Selin Durmuş, Gülce Yılmazyıldız, Buğçe Çalışkan, Şehmus Canpolat, Efe Danki, Cem Gökçen Gökkaya, Semiha Evran, Meliha Tamtırak

Altyazı Çevirisi/Subtitles: Gülce Yılmazyıldız

Teknik Danışman/Technic Supervisor: Melih Tomak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.