Serdar Akbıyık

Jessica Biel çok fit ve güzel olduğu için insanların onun komik olabileceğine inanmadığını söylüyor. Bu yüzden de romantik komediler yerine bu ay seyredeceğimiz The Tall Man – Sır gibi gerilim filmlerini tercih ediyor.

Jessica Biel şu an gündemde olan Hollywood ünlülerinin belki de en güzellerinden. Klasik bir savaş veriyor aslında Biel kariyerinde. Herkes onu modellikten oyunculuğa geçiş yapmış bir ünlü olarak biliyor. Halbuki Biel daha sekiz yaşından itibaren sahneye çikmiş bir isim. Hatta oyuncu olmadan önce sesinin güzelliğiyle Annie, The Sound of Music ve Beauty and the Beast gibi müzikallerde yer aldı. 1996 yılında, bir rahibin kızını canlandırdığı 7th Heaven adlı Tv dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Hatta diziyle o kadar özdeşleşti ki ayrılmak istediğinde Kabul edilmedi. Jessica Biel de özellikle bir magazin dergisine çıplak pozlar verdi. Böylece dizinin yapımcıları Biel’I işten çıkarmak zorunda kaldılar. 2002 yılında ise Jessica Biel L’Oreal’in yüzü olarak model dünyasına adım attı. Bu model işi de ona yapışıp kaldı. İnsanların onu eski model olarak tanıma inadında biraz da Jessica Biel’in muhteşem vücudu ve fiziki güzelliği de rol oynuyor. Bayan Popo Eva Mendez’in tahtını sallayan Biel bir çok dergi tarafından yapılan kamuoyu yoklamalarında Mendez ile en güzel popolu sanatçılar listesinde zirveyi paylaştı. Biel’in güzelliğinin dışındaki özelliklerinden bahsedersek azılı bir vejeteryen. Biraz da şanssız bir oyuncu sürekli rakiplerine rol kaptırmış. Mesela en son Dark Night Rising filminde ki rolünü Anne Hathaway kapmış. Iron Man 2 de ise Scarlett Johansson Biel’I devre dışı bırakan isim. Buna rağmen son dönemde birçok filmde Jessica Biel’i beyazperdede görüyoruz. Geçen ay Total Recall’da Kate Beckinsale ile kavga sahneleri soluk kesiyordu. Bu ay ise Sır filmiyle karşımıza gelecek. Jessica Biel’in en sevmediği şey ise romantik komediler. Biel aynen şunları söylüyor, “Ben asla romantik komediler de yer almam diğer kadınlar gibi. Ben çok fit olduğum için benim komik olabileceğime inanmıyorlar.” Tabii Biel’in söylediği biraz saldırgan bir yorum ama biz onun güzelliğini perdede seyretmekten hiç bıkmıyoruz.

1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyal Antropoloji Bölümü'nü bitirdi. Erol Simavi Vakfı Gazetecilik Bursu'nu kazanıp iki yıllık eğitimden sonra Hürriyet Gazetesi'nde istihbarat muhabiri olarak mesleğe başladı. 1992 yılında Hürriyet Yazıişleri'ne geçti. 1993'te Spor Gazetesi'ni kuran grupta yer aldı. 1996'da Hürriyet Yazıişleri'ne döndü. 1999'da Star Gazetesi kuruluşunda bulunmak için Hürriyet'ten ayrıldı. 2000-2001 yıllarında Almanya'da Star Gazetesi'ni çıkaran grupta Yazıişleri Müdürlüğü yaptı. 2002'de Türkiye'ye dönüp Star Grubu'na bağlı olan ve yeniden yayımlanan Hayat Dergisi'nde görev aldı. Hayat Dergisi'nde ve Star Gazetesi'nde sinema eleştirmenliği yaptı. 2004 yılında Star Gazetesi Yazıişleri Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen Star Gazetesi İnternet Yayın Müdürlüğü ve sinema eleştirmenliğini sürdürmektedir. Star Gazetesi, Kral Müzik Dergisi ve internette çıkardığı Cinedergi'de sinema yazıları yayımlanmaktadır. 2007 yılında "Türk Sineması'nı Yönetenler" adlı yönetmenlerle yaptığı röportajları kapsayan bir kitap çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.