Fırat Sayıcı

Arwen / “Yüzüklerin Efendisi”

İlk İzlenim: Melek…

Konuştukça: Etkileyici bir sese sahip, mutlu, bilge, dengeli biri…

Artıları: Elf ırkının bilinen tüm avantajlarına sahip…

Handikapları: Elf iken fazla bir kusuru olduğu söylenemez ancak insana dönüşünce zaafları da artıyor.

Yaşam Felsefesi: Aşkım, arkadaşlarım, sonra hayatım!

Hayattaki Düsturu: Sevdiği için ölümsüzlüğü bile elinin tersiyle itebilecek biri.

Tanıyınca: Akşam Yıldızı olarak da bilinen Arwen, Orta Dünya’da yaşadığı dönemin en güzel kızıydı. İnsana huzur veren hali ve bakmaya doyamayacağınız sureti ile hayatınıza girip girebilecek ender ‘olağanüstü’lerden!

Lucy Harmon / “Çalınmış Güzellik”

İlk İzlenim: Masum ve alımlı.

Konuştukça: Öğrenmeye hevesli, lütufkar…

Artıları: Lucy’i gören hiçbir erkek bir daha onu unutamaz!

Handikapları: Herkese boncuk dağıtmıyor. Sadece yanlış anlaşılıyor…

 Yaşam Felsefesi: Geçmişimdeki gizemleri çözmek geleceğimi rahatlatacak…

Hayattaki Düsturu: Dünyayı keşfetmek her şeyden önde gelir!

Tanıyınca: Dokunduğu her şeyi görünmez bir enerji buketine dönüştüren Lucy gibi birini tanımakla iki sonuca ulaşabilirsiniz. Ya sebebiniz olur, ya da sonucunuz…

Liv Tyler

Bernardo Berolucci ustanın “Çalınmış Güzellik” filmiyle hayatımıza giren bu eşsiz güzel, “Yüzüklerin Efendisi” ile popülaritesini arttırmıştı. Hiçbir oyunculuk dersi almamasına rağmen gerek zaten ünlü bir aileden gelmesi, gerekse önemli yapımlarda yer alması nedeniyle ününe ün katan Liv Tyler, Arwen kadar gözüpek, hırslı, Lucy kadar da, araştırmacı, keşifçi, yenilikçi bir ruha sahip. Yumuşak karakterli, evcimen ve yaşama sevinciyle dolu güzel oyuncu her daim hayatı hep heyecan verici bulduğunu söylüyor. Sadece, oyunculuğun, sinemanın ya da şöhretin değil, sıradan işlerin ve gündelik hayatın bile…

 

1979, İstanbul doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği’nden yüksek lisansla mezun olmasına rağmen, üniversite yıllarında yaptığı sinema kulübü başkanlığı sayesinde, geleceğini ve mesleğini sinema-tv üzerine kurmaya karar verdi. Çeşitli kısa film, belgesel çalışmalarıyla işe koyulan ve Yıldız Kısa Film Festivali'nin kurucularından olan Fırat Sayıcı, yurt çapında çeşitli kısa film festivallerinde de jüri üyeliği yaptı, kısa film üzerine workshoplar düzenledi. 2008’de Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Fırat Sayıcı, Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümünde yüksek lisans ve doktora öğrenimini tamamladı. SİYAD üyesidir. TRT'de metin yazarı olarak başladığı televizyon macerasında birçok kanalda çeşitli programlarda görev aldı, sinema programları yaptı. Kurduğu Mad Informatics Ajansı’yla sinema-tv ve eğlence sektörüne PR ve sosyal medya hizmeti vermeye başlamıştır. "Türk Sinemasında Gerçekçilik" ve "Yeni Başlamayanlar İçin Sinema" adında iki sinema kitabı yayınlanmıştır. Esenyurt Üniversitesi Radyo Tv. ve Sinema bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.