Fırat Sayıcı

Elena / “Zorro”

İlk İzlenim: Baştan ayağa tutkunun tanımı.

Konuştukça: Zeki, kıvrak, ateşli, biraz dikkafalı…

Artıları: Güzel olduğu kadar iyi de bir kılıç ustası adayı…

Handikapları: Uzun bir süre Zorro’nun maskesini düşürememesi, başını bir hayli derde sokuyor.

Yaşam Felsefesi: Adalet, asalet ve aidiyet!

Hayattaki Düsturu: Zorro’nun kim olduğunu öğrenmek…

Tanıyınca: Dört dörtlük bir kadın… Babasının biricik kızı, arkadaşlarının vazgeçilmez Elena’sı ve de Zorro için hayatın anlamı… Tuttuğunu koparan, zaman zaman fevri, ancak ateşten ve tertemiz bir yüreğe sahip… Etrafınızda böyle bir kadın varsa şanslı birisiniz!

Amelia / “Terminal”

İlk İzlenim: Ciddi, görgülü, saygılı…

Konuştukça: Karşısındakinin görüşlerine önem veren, iyi giyimli ve hassas biri.

Artıları: Zora düşmüş insanların yardımına koşarken adeta bir meleğe dönüşüyor.

Handikapları: Biraz şanssız olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

 Yaşam Felsefesi: Hem gitmek zorundayım, hem de kalmak…

Hayattaki Düsturu: Hayatım boyunca neyi beklediğimi bilmeden, bekliyorum…

Tanıyınca: Yaşamı boyunca ne istediğini bilemeyen, yanlış ilişkiler yaşamış bir kişilik olmasına karşılık, ışığıyla etrafına güven ve huzur saçan Amelia, oldukça yardımsever… Havaalanına adeta hapsolan Viktor için elinden geleni yapan Amelia’ya aşık olursanız, siz siz olun ona hayatı zehir etmeyin.

Catherine Zeta Jones

 Çoğu kişi onu bir Latin güzeli zannededursun, Jones baba tarafı Galli, anne tarafı İrlandalı olan, yani has mı has bir Britanyalı… Çok iyi dans ediyor, harika şarkı söylüyor… Elena kadar tutkulu ve yerinde duramayan tavırlar sergileyen güzel oyuncu, Amelia kadar da ne yaptığını bilen ve saygı duyulan bir kişilik. Hollywood’un önemli aktörleriyle kamera karşısına geçen Zeta Jones hayatını Michael Douglas’la birleştirdi. Özellikle sinemaya adım attığı ilk yıllarda birçok delikanlıyı sinema salonlarına çeken Catherine Zeta-Jones, şimdilerde ise orta yaşlıları büyülemeye devam ediyor.

 

1979, İstanbul doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği’nden yüksek lisansla mezun olmasına rağmen, üniversite yıllarında yaptığı sinema kulübü başkanlığı sayesinde, geleceğini ve mesleğini sinema-tv üzerine kurmaya karar verdi. Çeşitli kısa film, belgesel çalışmalarıyla işe koyulan ve Yıldız Kısa Film Festivali'nin kurucularından olan Fırat Sayıcı, yurt çapında çeşitli kısa film festivallerinde de jüri üyeliği yaptı, kısa film üzerine workshoplar düzenledi. 2008’de Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Fırat Sayıcı, Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümünde yüksek lisans ve doktora öğrenimini tamamladı. SİYAD üyesidir. TRT'de metin yazarı olarak başladığı televizyon macerasında birçok kanalda çeşitli programlarda görev aldı, sinema programları yaptı. Kurduğu Mad Informatics Ajansı’yla sinema-tv ve eğlence sektörüne PR ve sosyal medya hizmeti vermeye başlamıştır. "Türk Sinemasında Gerçekçilik" ve "Yeni Başlamayanlar İçin Sinema" adında iki sinema kitabı yayınlanmıştır. Esenyurt Üniversitesi Radyo Tv. ve Sinema bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.