Fırat Sayıcı

Rose / “Wild Target”

İlk İzlenim: Güzel, alımlı…

Konuştukça: Sinsi, düzenbaz, umursamaz ve güvenilmez biri…

Artıları: Kıvrak zekasıyla güzelliğini kullanarak istediği erkeği elde edebilir.

Handikapları: Vurdumduymaz tavrı, haddinden fazla kontrolden çıkarsa başına olmadık işler açılıyor.

Yaşam Felsefesi: Carpe Diem!

Hayattaki Düsturu: Ne sihirdir, ne keramet, el çabukluğu marifet!

Tanıyınca: İlk görünüşüne aldanırsanız yanarsınız. Sizden sağlayacağı menfaati elde eder etmez, kaşla göz arasında sizi yüzüstü bırakıp gidebilir. Ona yaklaşırken temkinli olmakta fayda var.

Quenn Victoria / “Young Victoria”

İlk İzlenim: Asil, ağırbaşlı biri…

Konuştukça: Aile baskısında kalmış olmasına rağmen, içindeki çocuğu dışarı çıkarmakta zorlanmayan, hoşsohbet biri…

Artıları: Gelecekte büyük bir kraliçe olacağından emin hareket etmesi ve planlarını bu minvalde yapması…

Handikapları: Elinde olmadan da olsa zamanlama hataları yapıyor.

 Yaşam Felsefesi: Faydalı olacağım!

Hayattaki Düsturu: Kimse planlarımı alt üst edemez!

Tanıyınca: Oldukça duyarlı ve kendini yetiştirmiş biri. Güçlü bir hanedana bağlı olmasına rağmen, mütevazi bir yapıya sahip. Böyle bir dostunuz olsa elbette ki sırtınız yere gelmez. Sadece bir kraliçe olmasından değil, karakterli bir kişiliği olmasından dolayı…

Emily Blunt

 “Yaz Aşkım” filmiyle adından söz ettirmeye başlayan büyülü güzellik Emily Blunt, 83 yılında İngiltere’de doğdu. Kısa sürede rol aldığı önemli rollerle Hollywood’un arananları arasına çoktan girdi bile. Rose gibi vurdumduymaz dış görünümüne inat, Victoria kadar derin ve düşünceli bir kişiliğe sahip olan Emily Blunt, çevresindekiler tarafından doğru sezgileri sayesinde güzel işler başaran biri olarak tanımlanıyor. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca çok önemli rollerde göreceğimiz Emily Blunt, masum güzelliği ile kalpleri çalmaya devam edecek.

 

1979, İstanbul doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği’nden yüksek lisansla mezun olmasına rağmen, üniversite yıllarında yaptığı sinema kulübü başkanlığı sayesinde, geleceğini ve mesleğini sinema-tv üzerine kurmaya karar verdi. Çeşitli kısa film, belgesel çalışmalarıyla işe koyulan ve Yıldız Kısa Film Festivali'nin kurucularından olan Fırat Sayıcı, yurt çapında çeşitli kısa film festivallerinde de jüri üyeliği yaptı, kısa film üzerine workshoplar düzenledi. 2008’de Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Fırat Sayıcı, Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümünde yüksek lisans ve doktora öğrenimini tamamladı. SİYAD üyesidir. TRT'de metin yazarı olarak başladığı televizyon macerasında birçok kanalda çeşitli programlarda görev aldı, sinema programları yaptı. Kurduğu Mad Informatics Ajansı’yla sinema-tv ve eğlence sektörüne PR ve sosyal medya hizmeti vermeye başlamıştır. "Türk Sinemasında Gerçekçilik" ve "Yeni Başlamayanlar İçin Sinema" adında iki sinema kitabı yayınlanmıştır. Esenyurt Üniversitesi Radyo Tv. ve Sinema bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.