Kökeninde Kızılderili, İrlanda kanı bulunan Megan Fox melez güzelliği sayesinde üç yıldır dünyanın en seksi yüz ismi listesinde zirvede yer alıyor

Transformers filmi 2007’de gösterime çıktığında beyazperdede gencecik bir kız bozulan arabasının kaputunu öyle bir açtı ki erkeğiyle, kadınıyla izleyiciler erotizmin doruklarında dolaşan Megan Fox ile tanıştı. O yıldan beri en ünlü magazin dergilerinin 100 seksi listelerinde birinci sırayı kimseye bırakmıyor Megan Fox. Kızılderili kanının en güzel yönleriyle izleyicileri kendinden geçiren yıldız 1986 yılında Tennessee’de doğdu. Bir ablası olan Fox daha beş yaşındayken kabiliyetiyle ailesini etkileyip dans ve tiyatro dersleri almaya başladı. 13 yaşındayken modellik yapmaya başlayan Fox hemen ödüllerle tanıştı. Amerika Modellik ve Yetenek yarışmasında birinci olan güzel yıldız 2004 yılında Confessions of a Teenage Drama Queen de Lindsay Lohan ile birlikte rol aldı ve ilk kez sinema seyircisinin ilgisini üzerinde topladı. Daha sonra ise Transformers ile zirve yaptı. Son dönemlerde birçok yapımda rol alan Magan Fox’u sinema salonlarında bol bol görebileceğiz. Bu ay vizyona girecek olan Transformers: Revenge of the Fallen’da Shia LaBeouf ile bu yılın sonuna doğru bir korku filmi olan Jennifer Body’s’de Amanda Seyfried ile ve 2010’da Jonah Hex’te Josh Brolin, John Malkovich ile yan yana oynarken seyredebileceğiz Megan Fox’u.

Çok sıkı bir hayvan sever olan megan Fox’un köpekleri, kedileri, sincapları ve bir domuzu var. Megan Fox bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Brian Austen Gren ile geçen ay tekrar barıştı. Yine de araları limoniki “bir hemcinsime de aşık olabilirim” açıklamasını yaparak magazin basının ilgisini topladı.

Transformers’ın yönetmeni Michael Bay ile çalışmanın kolay olmadığını söyleyen yıldız, yönetmenin zayıf oyunculardan hiç hoşlanmadığını bu yüzden 2007 yılında Transformers’taki rolü alabilmek için kilo aldığını sözlerine ekledi. Eh sayfadaki resme bakınca Michael Bay’a hak vermemek elde değil.

 

1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyal Antropoloji Bölümü'nü bitirdi. Erol Simavi Vakfı Gazetecilik Bursu'nu kazanıp iki yıllık eğitimden sonra Hürriyet Gazetesi'nde istihbarat muhabiri olarak mesleğe başladı. 1992 yılında Hürriyet Yazıişleri'ne geçti. 1993'te Spor Gazetesi'ni kuran grupta yer aldı. 1996'da Hürriyet Yazıişleri'ne döndü. 1999'da Star Gazetesi kuruluşunda bulunmak için Hürriyet'ten ayrıldı. 2000-2001 yıllarında Almanya'da Star Gazetesi'ni çıkaran grupta Yazıişleri Müdürlüğü yaptı. 2002'de Türkiye'ye dönüp Star Grubu'na bağlı olan ve yeniden yayımlanan Hayat Dergisi'nde görev aldı. Hayat Dergisi'nde ve Star Gazetesi'nde sinema eleştirmenliği yaptı. 2004 yılında Star Gazetesi Yazıişleri Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen Star Gazetesi İnternet Yayın Müdürlüğü ve sinema eleştirmenliğini sürdürmektedir. Star Gazetesi, Kral Müzik Dergisi ve internette çıkardığı Cinedergi'de sinema yazıları yayımlanmaktadır. 2007 yılında "Türk Sineması'nı Yönetenler" adlı yönetmenlerle yaptığı röportajları kapsayan bir kitap çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.