9,90 YTL

Yönetmen: Jan Kounen

Senaryo: Nicolas & Bruno, Jan Kounen

Oyuncular: Jocelyn Quivrin, Patrick Mille, Vahina Giocante, Elisa Tovati

Dağıtım: Pinema Film

Gösterim Tarihi: 29 Ağustos 2008

Konu: Reklam metni yazarlığı yapan Octave dünyanın en büyük reklâm ajansında çalışmaktadır. İki olay Octave’ın hayatını altüst edecektir: Ajansın en güzel kızı olan Sophie ile yaşadığı aşk ve reklâm filmi satmak için gittiği Madone şirketindeki bir toplantı. Yetenekli Octave, aklını oynatır ve bu büyük reklâm kampanyasını sabote ederek kendisini yaratmış olan sisteme isyan etmeye karar verir.

Ruhuma Asla

Yönetmen: Peter Basco

Senaryo: Peter Basco

Oyuncular: Julia Ubrankovics, Ferenc Hujber, Attila Toth, Gergo Kaszas

Dağıtım: Tiglon

Gösterim Tarihi: 22 Ağustos 2008

Konu: Boroka Arva, henüz 18 yaşına girmiştir. En büyük hayali yaş gününü beş yıldızlı bir otelde kutlamaktır. Erkek arkadaşı Janos, otelde yaşlı ve zengin erkeklerin Boroka’ya nasıl baktıklarını farkedince kendisine olan sevgisini kullanarak bir pezevenke satar. O artık küçük bir hayat kadınıdır. Boroka aşk ve emek arasındaki hayati tercihini kimden yana kullanacaktır?

Kayıp Yüzük

Yönetmen: Richard Attenborough

Senaryo: Peter Woodward

Oyuncular: Shirley MacLaine, Christopher Plummer, Mischa Barton, Stephen Amell

Dağıtım: Tiglon

Gösterim Tarihi: 29 Ağustos 2008

Konu: 2. Dünya Savaşı sırasında 10 genç askerin içinde bulunduğu B-17 uçağı yoğun bir sis içerisinde kalır ve Belfast Cave Tepesi’ne çarpar. Kaza gerçekleşmeden önce bir asker nişan yüzüğünü uzaklardaki sevgilisine ulaştırması için köylülerden birine emanet etmiştir. Yüzüğün yıllar sonra ortaya çıkmasıyla, geçmişten kalan bazı sırlar da gün yüzüne çıkacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.