ca. 2005 --- Colin Firth --- Image by © Colin Bell/Corbis Outline

KEREM AKÇA

Jane Austen romanından, televizyona uyarlanan Pride and Prejudice ile gönüllerde that kurdu önce Mr Darcy.
“Hayatımdaki üç kadın; annem, karım ve Jane Austen” dedi ve
Aşk ve Gurur’dan sonra dikkatleri üzerine toplayan Colin Firth, teşekkürlerini sundu böylelikle Austen’e.

Sonrasında Bridget Jones’un Mark Darcy’si göründü beyazperde olağan yakışıklılığı, uzun boyu, naif hallerindeki çekiciliği ile.
Bridget Jones tepeden tırnağa sırılsıklam aşıktı yetenekli Bay Marc Darcy’ye.

Oscar Wilde’ın oyunu, The importance of being Ernest’ı Oliver Parker uyarladı beyazperdeye kalabalık mı kalabalık oyuncu kadrosu ile. Ernest olmak için Rupert Everett ile çekişen Firth, eğlenceli bir seyirlik sundu bizlere.
Peşi sıra, Girl with a Pearl Earring / İnci Küpeli Kız’da Scarlet Johansson ile başrolleri paylaştı. Aynı yıl Love Actually girdi vizyonlara. İhanete uğramış Jamie Bennett (Colin Firth), huzuru bulmak için gittiği Fransa’nın güneylerinde portekizli genç bir kıza aşık oldu. Sıcacık bir film izledik ve de.
Sonra, Nanny Mcphee’ye teslim etti yaramaz yedi çocuğunu da. Duyduğuna gore süper özelliklerinin yanında, gücleri de vardı Emma Thompson’un. Kirk Jones’un yönettiği filmde Mr Brown’un tam da kendisiydi.
Bu ay vizyonlara girecek olan Mamma Mia’da Meryl Streep’in eski sevgililerinden biri olan Harry’yi izleyeceğiz yetenekli Bay Colin Firth ile.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.