Delik

Yönetmen: Joe Dante

Senaryo: Mark L. Smith

Oyuncular: Haley Bennett, Chris Massoglia, Teri Polo, Chord Overstreet, Dick Miller

Konu: Aynı evde yaşayan kerdeşler, birgün evlerinin bodrumunda korkunç bir deliğe rastlar. Bu delikle birlikte hayatlarına korku ve gerilim de dahil olur… 3 boyutlu çekilen gerilim korku örneklerine bir yenisi daha ekleniyor.

Winter’s Bone

Yönetmen: Debra Granik

Senaryo: Anne Rosellini, Debra Granik

Oyuncular: Garret Dillahunt, Jennifer Lawrence, John Hawkes, Tate Taylor

 

Konu: Alabama’nın küçük bir kasabasında hayatını sürdürmeye çalışan 17 yaşındaki Ree Dolly, kendisinden yaşça küçük iki kardeşine ve hasta annelerine bakmak zorundadır. Ruhsal bir çöküntü içinde olan annesinin o hale gelmesinde uyuşturucu bağımlısı babasının rolü çok büyüktür. Methamphetamin bağımlısı olan babası onları terk etmiştir. Ama Ree onu bulmaya ve ailesini yeniden bir araya getirmeye karar verir.

 

 

Oda Arkadaşı

 

Yönetmen: Christian E. Christiansen

Senaryo: Sonny Mallhi

Oyuncular: Leighton Meester, Cam Gigandet, Billy Zane, Matt Lanter, Alyson Michalka

 

Konu: Üniversite öğrencisi olan Sara, Rebecca ile oda arkadaşı olduktan sonra kendisinin ve arkadaşlarının güvenliğinin tehlikede olduğunu görecektir. Psikolojik gerilim örneği olarak özellikle Amerika’da merakla beklenen film, bakalım izleyicileri memnun edecek mi?

 

Hanna

 

Yönetmen: Joe Wright

Senaryo: Joe Wright, Joe Penhall, David Farr, Seth Lochhead

Oyuncular: Cate Blanchett, Eric Bana, Anna Popplewell, Saoirse Ronan

 

Konu: Hanna, eski bir CIA ajanı olan babası tarafından Finlandiya’nın balta girmemiş ormanlarında, soğukkanlı bir ölüm makinası olarak yetiştirilmiştir. 14 yaşına gelince babası onu ilk suikastını gerçekleştirmesi için Avrupa’ya gönderir. Yol boyunca hedefine kitlenmiş bir şekilde, usta bir katil gibi soğukkanlı hareket eden Hanna, başına gelen çeşitli olaylar sonucunda hedefine yaklaştıkça varoluşsal soru ve sorunlarla boğuşmaya başlar.

 

 

 

Kung Fu Panda 2

 

Yönetmen: Jennifer Yuh

Senaryo: Jonathan Aibel , Glenn Berger

Seslendirenler: Jack Black, Jackie Chan, Angelina Jolie, Seth Rogen

 

Konu: Artık bir Ejder Savaşçı olan Po, Kaplan, Turna, Mantis, Engerek ve Maymun’dan oluşan Öfkeli Beşli ile birlikte Barış Vadisi’ni koruyor. Ama Çin’i ele geçirmek ve Kung Fu’yu ortadan kaldırmak için gizli ve durdurulamaz bir silahı kullanmayı planlayan, korkunç bir kötü adamın ortaya çıkışı, Po’nun etkileyici yeni hayatını tehdit ediyor.

 

 

Kutsal Su

 

Yönetmen: Tom Reeve

Senaryo: Michael OMahony

Oyuncular: Adam Astill, Angeline Ball, Cian Barry, Lisa Catara

 

Konu: İrlanda’nın küçük kasabası Killcolin’s Leap’in 4 bekarının hayatlarında yapacakları hiçbir şey yoktur. Hiçbir gelecek planı, kariyer fırsatı, ya da en azından takılacak kız arkadaşları. İçlerinden birinin aklına gelen dâhiyane fikir onları kurtaracak gibi görünse de, ilaç kamyonundan kaçırdıkları viagra dolusu bir paketi Amsterdam’da satmak için bütün kasabayı seferber etmeleri gerekmektedir…

 

For Colored Girls

 

Yönetmen: Tyler Perry

Senaryo: Tyler Perry

Oyuncular: Janet Jackson, Anika Noni Rose, Whoopi Goldberg, Kerry Washington, Thandie Newton

 

Konu: Ntozake Shange’nin oldukça çok ses getiren “For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf.” adlı tiyatro oyunundan sinemaya aktarılan filmde 20 farklı kadın 20 şiir ile özdeşleştiriliyor. Her bir şiir oldukça hassas konulara eğilerek, izleyenleri bu dünyada kadın olmanın zorluklarını bir kez daha düşünmeye çağrıyor…

 

Immortals

 

Yönetmen: Tarsem Singh

Senaryo: Vlas Parlapanides, Charley Parlapanides, Christian Gudegast

Oyuncular: Mickey Rourke, Kellan Lutz, Henry Cavill, Isabel Lucas, John Hurt

 

Konu: Antik Yunan’da geçen mistik filmde, genç savaşçı prens Theseus adamlarıyla kötü güçlere karşı savaş açar; tanrılar ve insanlar, titanlara ve barbarlara karşı… Güreşçi filminden sonra kaderi yeniden değişen Mickey Rourke’un, mistik filmlerin yönetmeni Tarsem’le buluşması şimdiden sinemaseverlerin heyecanını kabarttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.