Denise Richards tamamıyla fiziki güzelliği ile yıllardır zirvede kalmayı başaran nadide Hollywood yıldızlarından. Oyunculuk kabiliyetinin sınırlı olmasına rağmen ben ve bir çok hayranı bu ay vizyona giren Altitude filmini merakla bekliyoruz…

California’yı fiziği ile tanımlayacak en iyi isim Denise Richards sanırım. Mavi gözler, altın sarısı saçlar, muhteşem dudaklar ve inanılmaz fit bir vücut. Onu ilk kez Starship Troopers’da gördüğümde kim bu demiştim. Sonra Wild Thing ile iyi bir dönem yakaladı. Fiziği o kadar güzeldi ki hani oyunculuğuna çok bakmadım desem yeridir. Böyle güzelliği James Bond’un yapımcıları da kaçırmadı tabii. The World Is Not Enough filminde bir Bond kızı olarak karşımıza çıktı. Oyunculuğa başlamadan önce başarılı bir modeldi. Modellik sayesinde çok para kazandım, muhteşem giysilere sahip oldum ama benim için oyunculuk her zaman tercih ettiğim meslekti diyen Dennise Richards 90’ların sonundan itibaren daha da kötü filmlerde yer aldı. Bu ay vizyona giren Altitude da bu filmlerin devamı aslında. Dolph Lundgren ile beraber yer aldığı filmde mini eteği ve elindeki tabancasıyla bizi yine hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Çünkü beklentilerimiz belli Denise Richards’tan. Belki kariyeri güzel kadın klişesi üzerine kurulu Richards’ın ama özel hayatında bayağı gürültülü zamanlar yaşadı. 1993 yılında Loaded Weapon 1 filminin setinde tanışıp evlendiği Charlie Sheen ile olaylı bir boşanma yaşadı. Sheen ile sahip oldukları iki çocukları yüzünden mahkemelik oldular. Olay öyle bir yere vardı ki eski kocasının kendisini öldürmek ile tendit ettiğini söyleyip uzaklaştırma kararı aldı. Sonunda çocuklar Denise Richards’ta kaldı. Denise Richards bu olaydan sonra bir çocuk daha evlat edindi. Çocukları seven, hayvanlara özel ilgisi olan Richards aynı zamanda sokak hayvanlarını da koruyan bir derneğin üyesi. 46 yaşındaki muhteşem güzel bütün zamanların en seksi kadın listesine de girdi. Ne diyelim onun oyunculuğundan daha çok perdedeki güzelliğini görmeye talibiz.

 

 

1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyal Antropoloji Bölümü'nü bitirdi. Erol Simavi Vakfı Gazetecilik Bursu'nu kazanıp iki yıllık eğitimden sonra Hürriyet Gazetesi'nde istihbarat muhabiri olarak mesleğe başladı. 1992 yılında Hürriyet Yazıişleri'ne geçti. 1993'te Spor Gazetesi'ni kuran grupta yer aldı. 1996'da Hürriyet Yazıişleri'ne döndü. 1999'da Star Gazetesi kuruluşunda bulunmak için Hürriyet'ten ayrıldı. 2000-2001 yıllarında Almanya'da Star Gazetesi'ni çıkaran grupta Yazıişleri Müdürlüğü yaptı. 2002'de Türkiye'ye dönüp Star Grubu'na bağlı olan ve yeniden yayımlanan Hayat Dergisi'nde görev aldı. Hayat Dergisi'nde ve Star Gazetesi'nde sinema eleştirmenliği yaptı. 2004 yılında Star Gazetesi Yazıişleri Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen Star Gazetesi İnternet Yayın Müdürlüğü ve sinema eleştirmenliğini sürdürmektedir. Star Gazetesi, Kral Müzik Dergisi ve internette çıkardığı Cinedergi'de sinema yazıları yayımlanmaktadır. 2007 yılında "Türk Sineması'nı Yönetenler" adlı yönetmenlerle yaptığı röportajları kapsayan bir kitap çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.