Örümcek-Adam: Eve Dönüş

Yönetmen: Jon Watts

Oyuncular: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

Konu: Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç Peter kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May halası ile yaşayan genç Peter bir yandan da ona göz kulak olan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter’ın aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter’ın kendini gösterme fırsatı çıkacak, ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır…

Rock’n Roll

Yönetmen: Guillaume Canet

Oyuncular: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche

 

Konu: Genç bir yardımcı yıldız Guillaume Canet’e artık havalı olmadığını ve filmlerinin satmayacağını söyler. Bunun sonucu olarak Canet hırslanır ve ona haksız olduğunu kanıtlama yoluna baş koyar. Bu noktada da kız arkadaşı Marion Cotillard’ın yardımına başvuracaktır.

 

Zombi Ekspresi

 

Yönetmen: Sang-Ho Yeon

Oyuncular: Gong Yoo, Yumi Jung, Dong-seok Ma

 

Konu: Yıkıcı bir zombi virüsü Güney Kore’yi etkisi altına almıştır. Bu sırada Seul’den Busan’a gitmekte olan trendeki yolcular hayatta kalma mücadelesi verecektir. Senartisti ve yönetmeni Sang-ho Yeon olan film dünya prömiyerini 2016 Cannes Film Festival’inde yaptı.

 

Dunkirk

 

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance

 

Konu: Christopher Nolan’ın 2. Dünya Savaşı’nın kaderini belirleyen olaylardan biri olan Dunkerque Tahliyesi ile ilgili olacak olan filminin başrollerinde Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy yer alırken, filmin kadrosunda Jack Lowden, Aneurin Barnard ve ilk kez film deneyimini yaşacak olan Fionn Whitehead ile Harry Styles da yer alacak.

 

Maymunlar Cehennemi: Savaş

 

Yönetmen: Matt Reeves

Oyuncular: Andy Serkis, Woody Harrelson, Judy Greer

 

Konu: Gişe hiti serinin son halkası In War for the Planet of the Apes filminde Sezar ve onun takipçileri insanlarla acımasız bir savaşta karşı karşıya gelirler. Fakat tüm inancına ve hırsına rağmen Sezar’ın ordusu büyük kayıplar verir. Kendisini ordusuna ve halkına karşı sorumlu hisseden Sezar, Colonel ile birebirde yüzleşmek için yola koyulur. Şimdi iki ırkın da geleceğinin kaderi bu yüzleşmeye bağlıdır…

 

 

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu

 

Yönetmen: Luc Besson

Oyuncular: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen

 

Konu: 28. yüzyılda Valerian ve Laureline, insanların yerleşim alanlarına uygulanacak emirleri taşıyan bir operasyon biriminde görevlidirler. Savunma Bakanlığı’nın emriyle ikili, etkileyici bir şehir olan Alpha’ya görevlendirilirler. Alpha, evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği bir şehirdir.

 

Atomic Blonde

 

Yönetmen: David Leitch

Oyuncular: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman

 

Konu: Lorraine Broughton MI6’in en ölümcül suikastçısıdır. Kaçış ustalığı ve yakın dövüşteki yeteneğiyle bilinmektedir. Soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin’e gönderilir. Yeni görevi için Berlin istasyon şefi David Percival ile işbirliği yaparlar ve ikisi gerilim dolu büyük bir aksiyona atılırlar.

 

The Bye Bye Man

 

Yönetmen: Stacy Title

Oyuncular: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Doug Jones

 

Konu: Wisconsin’de üç üniversite öğrencisinin eski bir eve yerleşir. Bu dakikadan sonra başlayan olaylar zinciri, akla hayale gelmeyen aksiyonların başlangıcıdır. Önemli olan bu korkunç olaylara sebep olan şeyin ne olduğundan ziyade, kim olduğudur.The Bye Bye Man’in varlığından bir kere haberdar olmak, onun lanetiyle baş başa kalmak için yeterlidir.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.