The Autopsy of Jane Doe

 

Yönetmen: André Øvredal

Oyuncular: Emile Hirsch, Brian Cox, Olwen Catherine Kelly

 

Konu: Cox ve Hirsch, belirgin bir ölüm nedeni olmayan gizemli bir cinayet kurbanını alan baba ve oğul adlî tıp memurlarıdır. Güzel ve genç “Jane Doe” yi tanımlamaya çalıştıklarında, korkunç sırlarının anahtarı olan tuhaf ipuçlarını keşfetmeye başlarlar.

 

Koca Dünya

 

Yönetmen: Reha Erdem

Oyuncular: Ecem Uzun, Berke Karaer, Melisa Akman, Murat Deniz, Hakan Çimenser

 

Konu: Ali (Berke Karaer) bir tamircide çalışarak hayatını kazanmaktadır. Başka bir ailenin yanında kalan kız kardeşi Zuhal (Ecem Uzun) ile görüşmesine aile izin vermemektedir. Bu duruma daha fazla dayanamayan Ali kardeşini bir gün motorsikletiyle alıp İstanbul’dan uzak bir yere kaçar. Ormanın derinliklerinde yaşamaya başlayan kardeşler için vahşi doğada hayatta kalmaya çalışmak, bir yandan da para kazanmak çok ağır bir yük olacaktır.

 

Baraka

 

Yönetmen: Stuart Hazeldine

Oyuncular: Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw

 

Konu: The Shack, William P. Young’un 2007’de yazılan çok satan romanından esinlenerek beyaz perdeye uyarlandı. Stuart Hazeldine tarafından yönetilen ve John Fusco tarafından yazılan film, yasta olan bir adamın “The Shack” denen yere Tanrı ile tanışması için davet edilmesini anlatıyor.

 

Şirinler 3: Kayıp Köy

 

Yönetmen: Kelly Asbury

Oyuncular: Demi Lovato, Julia Roberts, Mandy Patinkin

 

Konu: Şirinler’in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler’in ellerindedir. Şirine, Gözlüklü Şirin, Sakar Şirin ve Güçlü Şirin gizemli ormanda yolculuk ederek bu köyü keşfetmeye karar verirler.

 

The Lost City of Z

 

Yönetmen James Gray

Oyuncular: Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller

 

Konu: Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygarlığa dair kanıtlar bulur. Bunları bilim camiasına açıkladığında ise Amazon yerlilerini vahşiler olarak gören bilim insanları kanıtlara gülüp geçerler.

 

Son Macera

 

Yönetmen: Zach Braff

Oyuncular: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin

 

Konu: Willie, Joe ve Al uzun yıllardır en yakın dostlar olan 3 yaşlı adamdır. Hayatlarını bir arada yaşayan 3 arkadaş hayatları boyunca para sıkıntısı çekmiştir. Kurtulabilmelerinin tek yolu da hızlı yoldan kıdem emekliliğidir… Para kazanabilmek ve sevdikleri insanlara yardımcı olabilmek için çaresiz kalan 3 adam kafa kafaya verirler.

 

Tell Me How I Die

 

Yönetmen: D.J. Viola

Oyuncular: Nathan Kress, Virginia Gardner, Kirby Bliss Blanton

 

Konu: Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Sonra ise bunlar gerçekleşmeye başlar. Kaderden kaçmak için koşturduklarında katilin aralarında olduğunu keşfederler…

 

Galaksinin Koruyucuları 2

 

Yönetmen: James Gunn

Oyuncular: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

 

Konu: “Galaksinin Koruyucuları 2” filminde ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.