İkimizin Yerine

 

Yönetmen: Umur Turagay

Oyuncular: Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor

 

Konu: İkimizin Yerine sinema filminde Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada yetişmiş, tüm ayrıntılarıyla sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair sorguladığı soruları cevaplayamayan Çiçek karakterine hayat verirken beyazperde de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek’in hayatını değiştirecek ilk büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan’a hayat verecek. Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in başrollerini üstlendiği İkimizin Yerine isimli filmin çekimleri geçtiğimiz yaz tamamlandı.

 

Trendeki Kız

 

Yönetmen: Tate Taylor

Oyuncular: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett

 

Konu: Filmimiz, işsiz ve alkolik olan kızımız Rachel Watson (Emily Blunt) bir tren içerisinde karşılaştığı ve öncesinde kulak misafiri olduğu hikayeye girmek ve hikayenin bir karakteri olmak istemesiyle başlıyor. Ruhsal açıdan problemleri olan Rachel’ın eski kocası Tom (Justin Theroux) ile yaşadığı sorunlara derman olmak için büründüğü yeni karakter ile Rosamund Pike’ın Gone Girl filmindeki Muhteşem Amy’e dönüşmesini izleyeceğiz.

 

Pete ve Ejderhası

 

Yönetmen: David Lowery

Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley

 

Konu: Disney’in sevilen aile filminin yeniden çekimi olan “Pete ve Ejderhası” Pete isimli yetim bir çocukla en iyi dostu ve aynı zamanda bir ejderha olan Elliott’ın maceralarını konu alıyor. Yetim bir genç, evcil bir ejder ve deniz fenerinde yaşayan garip çiftin yardımıyla üvey anne-babasının hiddetinden korunacak bir sığınak aramaya koyulur. Yönetmen koltuğunda David Lowery yer alırken oyuncu kadrosunda Oakes Fegley, Oona Laurence, Robert Redford gibi isimler yer alıyor.

 

Amatörler Gecesi

 

Yönetmen: Joe Syracuse, Lisa Addario

Seslendirenler: Jason Biggs, Ashley Tisdale, Janet Montgomery

 

Konu: Guy Carter ödüllü bir mimarlık öğrencisidir. Çocuk bekleyen karısıyla birlikte mutlu bir hayatı vardır. Ancak tek sıkıntısı bir türlü iş bulamamasıdır. 1 yıllık iş arayışının sonunda hala eli boş olunca karısı ona bir internet sitesi üzerinden şoförlük işi bulur. Pizza dağıtımına çıkacağını sana Guy kısa süre içinde işinin bundan çok daha karmaşık olduğunu fark eder. Konsomatrisleri gidecekleri lokasyonlara götürmekle görevli olan Guy kısa süre içinde özgüveni yüksek konsomatris Nikki ve arkadaşları Jaxi ile Fallon’la tanışır.

 

 

Julieta

 

Yönetmen: Pedro Almodóvar

Oyuncular: Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao, Inma Cuesta, Michelle Jenner

 

Konu: 50’li yaşlarına gelmiş Julieta erkek arkadaşı Lorenzo ile birlikte Madrid’den Portekiz’e taşınma planları yapmaktadır. Bu sırada en son 18 yaşında gördüğü ve 12 yıldır hiçbir haber alamadığı kızı Antía’nın bir zamanlar en yakın arkadaşı olan Beatriz ile karşılaşır. Onunla yaptığı konuşmayla birlikte unutmaya çalıştığı acıları depreşir ve Portekiz’e gitmek yerine eskiden kızıyla birlikte yaşadığı eve geri döner. Kızından bir haber alabilmeyi umutsuzca bekleyerek günlerini geçirmeye başlayan kadın, bu sırada geçmişini tekrar gözden geçirerek anılarını kağıda aktarmaya başlar

 

 

Cehennem

 

Yönetmen: Ron Howard

Oyuncular: Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster

 

Konu: Dan Brown’ın aynı adlı romanından uyarlanan filmin başrolünde Tom Hanks yer alıyor. Daha önce Brown’un Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar kitaplarının da uyarlamalarında ana karakter Robert Langdon’ı canlandıran oyuncu bir kez daha aynı rolle karşımıza geliyor. Filmin yönetmenliği Ron Howard üstleniyor. Uyarlamanın senaryosu ise David Koepp’e ait.

 

 

 

Jack Reacher: Asla Geri Dönme

 

Yönetmen: Edward Zwick

Oyuncular: Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper

 

Konu: Lee Child’ın Never Go Back kitabından uyarlanacak Jack Reacher 2’nin başrolünde yine Tom Cruise’u izleyeceğiz. Film eski ordu üssüne geri dönen Jack Reacher’ı konu alacak. Ancak Reacher geri döndüğünde eski binbaşının casuslukla suçlandığını öğrenecek. Binbaşının suçsuz olduğunu bilen Reacher ona kurulan komployu ortaya çıkarmak için suçluların peşine düşecek.

 

Collide

 

Yönetmen: Eran Creevy
Oyuncular: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins

 

Konu: Kötü giden bir soygunun ardından acımasız bir çetenin lideri olan Hagen’dan kaçmaya başlayan Casey Stein’ın eski patronu, uyuşturucu satıcısı Geran’ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Ancak Geran’ın başı daha da büyük bir belaya girer. Hayatının aşkı Juliette’i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulur.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.