Jason Bourne

 

Yönetmen: Paul Greengrass

Oyuncular: Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones

 

Konu: The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerinin yönetmeni Paul Greengrass, CIA’in en ölümcül, eski ajanının karanlıktan çıkışını konu alan Universal Pictures’ın Bourne serisinin yeni bölümünde Damon’a bir kez daha yönetmen koltuğunda eşlik ediyor.Jason Bourne filminde Damon’a Alicia Vikander, Vincent Cassel ve Tommy Lee Jones eşlik ederken Julia Stiles serideki rolünü tekrar canlandırıyor. Robert Ludlum’ın yarattığı karakterlere dayanan film, Greengrass ve Christopher Rouse tarafından yazıldı.

 

Equals

 

Yönetmen: Drake Doremus

Oyuncular: Kristen Stewart, Nicholas Hoult, Guy Pearce

 

Konu: Başrollerinde Kristen Stewart ve Nicholas Hault’un yer aldığı bilim kurgu filmi Equals açgözlülük, fakirlik, şiddet gibi duyguların hüküm sürdüğü bir dünyada geçiyor. Yeni bir hastalıkla boğuşan insanlık depresyon, aşk, nefret gibi duygularını geri plana itmeye başlar ancak baş karakterlerimiz kendilerini bir aşkın içinde bulur.

 

Arınma Gecesi: Seçim Yılı

 

Yönetmen: James DeMonaco

Oyuncular: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson

 

Konu: Arınma Gecesi 3, yönetmenliğini ve senaristliğini James DeMonaco’nun üstlendiği serinn üçüncü filmi. Tüm dünyada 200 milyon dolar gişe hasılatı yaparak beklenmedik bir başarı elde eden serinin yeni filminde, Amerika’nın Yeni Kurucuları tarafından her yıl hayata geçirilen 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümü gözler önüne seriliyor.

 

Hitler’e Suikast

 

Yönetmen: Oliver Hirschbiegel

Oyuncular: Christian Friedel, Katharina Schüttler, Burghart Klaußner

 

Konu: Gerçek olaylardan uyarlanan film, tarihin en ünlü direnişçilerinden Georg Elser’in hikayesini ele alıyor. Filmin yönetmeni Der Untergang ve Das Experiment filmleriyle tanınan Oliver Hirschbiegel.

 

Ghostbusters: Hayalet Avcıları

 

Yönetmen: Paul Feig

Oyuncular: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones

 

Konu: 80’li yılların ikonik filmlerinden Ghostbusters’ın devamında hayaletler Manhattan’ı ele geçirmek için geri dönerken Ghostbusters ekibi ise şehri yok etmeye kararlı bu paranormal tehdidi bitirmek için bir araya geliyor. Paul Feig yönetimindeki filmin başlıca rollerinde Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Cecily Strong ve Kate McKinnon bulunuyor. Bu gerçeküstü komediye taze bir tarz geliyor!

 

Buz Devri 5

 

Yönetmen: Mike Thurmeier

Seslendirenler: John Leguizamo, Denis Leary, Ray Romano

 

Konu: Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında hayata geçirilecek serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun beşinci filmi olacak.

 

Frekans

 

Yönetmen: Tod Williams

Oyuncular: John Cusack, Samuel L. Jackson, Isabelle Fuhrman

 

Konu: Clayton Riddell kariyerinin zirvesini yaşayan çok ünlü bir yazardır. Ailesinin kendisine eşlik edemeyecek olması nedeniyle canı bir hayli sıkkın olsa da son romanının sunumunu yapmak için Boston’a gitmesi gerekir. Sunum günü gelir, ancak o esnada çevresinde garip olaylar yaşanmaya başlar…

 

Bad Moms

 

Yönetmen: Jon Lucas, Scott Moore
Oyuncular: Mila Kunis, Christina Applegate, Kristen Bell

 

Konu:Yapımcılığını Judd Apatow’un yapacağı komedi filminin başrollerinde Leslie Mann, Mila Kunis, Christina Applegate ve Kristen Bell yer alacak. Hangover serisinin yazarları Jon Lucas ve Scott Moore’un yazıp yöneteceği film annelik konusunda başarılı olamayan üç annenin hikayesine odaklanacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.