Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması

 

Yönetmen: Duncan Jones

Senaryo: Duncan Jones

Oyuncular: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Paula Patton

 

Konu: World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.

 

Sen Benimsin

 

Yönetmen: Luca Guadagnino

Senaryo: David Kajganich

Oyuncular: Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Dakota Johnson

 

Konu: Paul ve Marry evli bir çifttir ve ilişkilerini tazelemek için İtalya’ya seyahat etme kararı alırlar. Marry’nin yeni sevgilisi ve sevgilisinin kızını da bu ilginç seyahate dahil etmesiyle birlikte, kıskaçlık ve erotizm dolu bir yolculuk başlayacaktır. Yönetmenliğini Luca Guadagnino’nun üstlendiği filmin başrolleriniyse Dakota Johnson, Tilda Swinton ve Ralph Fiennes paylaşıyor.

 

The Trust

 

Yönetmen: Benjamin Brewer, Alex Brewer

Senaryo: Benjamin Brewer, Alex Brewer

Oyuncular: Nicolas Cage, Elijah Wood, Sky Ferreira

 

Konu: Nicolas Cage ve Elijah Wood’un iki polis memurunu canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda Alex Brewer ve Benjamin Brewer oturuyor. Las Vegas Polis Departmanı’nda, kanıt odasında çalışan iki polis memuru uyuşturucu operasyonuyla ilgili bir bilgiye tesadüfen rastlarlar. Bu iki arkadaş paranın kaynağını bulabilmek için harekete geçerler.

 

Sihirbazlar Çetesi 2

 

Yönetmen: Jon M. Chu

Senaryo: Ed Solomon

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Dave Franco, Lizzy Caplan

 

Konu: Yapım, ilki 2013 yılında seyircisiyle buluşan ve ilüzyon marifetiyle çok başarılı bir soygun/intikam hikayesini konu alan suç gerilimi Sihirbazlar Çetesi’nin devamı niteliğinde. Kadroda ilk filmden J. Daniel Atlas olarak tanıdığımız Jesse Eisenberg’e Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson ve Michael Caine’nin yanı sıra bu sefer eşlik edecek isimler dedikodu kulislerinde Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan ve Jay Chou olarak geçiyor. Senaryoda kalem oynatacak isimlerse Pete Chiarelli ve Ed Solomon.

 

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit

 

Yönetmen: Roland Emmerich

Senaryo: Roland Emmerich

Oyuncular: William Fichtner, Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Jeff Goldblum, Bill Pullman

 

Konu: Kurtuluş Günü’nün üzerinden 20 yıl geçmiştir ve tüm dünya devletleri birlikte çok daha gelişmiş bir savunma sistemini kullanmaktadır. Hatta Ay’a da bir üs yapılmıştır. Ancak mağlup olmalarından hemen önce uzaya yardım çağrısı yapan yaratıkların çağrısı alınmıştır ve uzaylılar bu sefer çok daha güçlü bir şekilde yeniden dünyaya saldıracaktır.

 

Cell

 

Yönetmen: Tod Williams

Senaryo: Adam Alleca

Oyuncular: John Cusack, Samuel L. Jackson, Isabelle Fuhrman

 

Konu: Clayton Riddell kariyerinin zirvesini yaşayan çok ünlü bir yazardır. Ailesinin kendisine eşlik edemeyecek olması nedeniyle canı bir hayli sıkkın olsa da son romanının sunumunu yapmak için Boston’a gitmesi gerekir. Sunum günü gelir, ancak o esnada çevresinde garip olaylar yaşanmaya başlar… Stephen King’in 2006 basımı aynı adlı romanından uyarlanan filmin yönetmeni Tod Williams. Başlıca rollerinde ise Samuel L. Jackson, John Cusack ve Isabelle Fuhrman bulunuyor.

 

Belçika

 

Yönetmen: Felix Van Groeningen

Senaryo: Arne Sierens

Oyuncular: Tom Vermeir, Stef Aerts, Hélène De Vos

 

Konu: İçkinin su gibi aktığı ve Belçika´nın en müthiş gruplarının çaldığı, Brüksel´in en havalı barıyla tanışın: Belgica! Jo, küçük ve hiçbir şeyin yolunda gitmediği ama çok sevdiği barı Belgica´yı işletmekten son derece memnundur. Bir gün taşrada yaşayan ağabeyinden bir telefon alır. Aile yaşantısından sıkılan Frank, kardeşinin barına ortak olmaya karar vermiştir. Paralar, zihinler ve fiziksel güç birleşince Belgica da büyür. Yenilenen Belgica bir anda Brüksel´in en gözde eğlence mekânına dönüşür.

 

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden

 

Yönetmen: Dave Green

Senaryo: Nathan Parker

Oyuncular: Alessandra Ambrósio, Megan Fox, Johnny Knoxville

 

Konu: Uzun bir aradan sonra 2014’te yeniden sinema perdesine dönen 4 genç Ninja kaplumbağanın öyküleri devam ediyor. İlk filmde birlik olup ezeli düşmanları Shredder’ın planlarını alt eden kaplumbağalar New York şehrini koruma görevini daha da deneyimli olarak sürdürüyor. Bu filmin yapımcı koltuğunda da yine Michael Bay oturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.