Beyaz Tanrı

 

Yönetmen: Kornél Mundruczó

Senaryo: Kornél Mundruczó

Oyuncular: Sándor Zsótér, Lili Horváth, Szabolcs Thuróczy, Lili Monori, Gergely Bánki

 

Konu: 13 yaşındaki Lili’nin çok sevdiği kırma köpeği Hagen, babası tarafından Lili’nin tüm karşı çıkmalarına rağmen sokağa salınır. Köpeğini geri getirebilmek için sokak sokak gezmeye başlayan Lili, bir anda patlak veren köpek isyanının ortasında bulur kendini.

 

Before I Go to Sleep

 

Yönetmen: Rowan Joffe

Senaryo: Rowan Joffe

Oyuncular: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Anne-Marie Duff, Charlie Gardner

 

Konu: Christine Lucas (Nicole Kidman) geçirdiği bir kaza nedeniyle uyandığı her sabah, geçmişine dair hiçbirşey hatırlamadan güne başlamaktadır. Bu durum, ancak Christine etrafındaki insanların davranışlarını sorgulamaya başladıktan sonra bir son bulacak, böylelikle korkunç gerçekler karanlıktan aydınlığa kavuşacaktır.

 

Pasolini

 

Yönetmen: Abel Ferrara

Senaryo: Maurizio Braucci

Oyuncular: Willem Dafoe, Ninetto Davoli, Riccardo Scamarcio

 

Konu: Film, 1975 yılında hayatını kaybeden usta yönetmen Pier Paolo Pasolini’nin son günlerini ve ardında şüphe yaratan ölümünü ele alıyor. Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali kapsamında gerçekleştiren filmde Pasolini’ye hayat veren oyuncu Willem Dafoe. Oyuncu kadrosunda Dafoe’ye Maria de Medeiros, Riccardo Scamarcio ve Giada Colagrande gibi isimler eşlik ediyor.

 

Müzede Bir Gece 3: Lahitteki Sır

 

Yönetmen: Shawn Levy

Senaryo: Thomas Lennon, Robert Ben Garant

Oyuncular: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson

 

Konu: Daha önce serinin birinci ve ikinci filmlerini yönetmiş olan Shawn Levy üçüncü filminde yönetmenliğini üstlenmiş . Komedi dünyası tarafından gayet iyi tanınan aktör Ben Stiller ise diğer iki filmde olduğu gibi bu filmde de müze gardiyanı Larry Daley’yi canlandırıyor . Gündüzleri müzenin sergi malzemelerini oluşturan fakat geceleri hayata dönen canlılarla başa çıkmaya çalışırken izleyeceğiz kendisini …

 

Yıldız Haritası

 

Yönetmen: David Cronenberg

Senaryo: Bruce Wagner

Oyuncular: Julianne Moore, Mia Wasikowska, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams

 

Konu:             Hollywood hayat stilini ve genel anlamda batı kültürünü yakın merceğe aldığı yeni filmi Maps to the Stars ile birlikte usta yönetmen, epistemolojik çıkarımlara da yeni filminde yer vermeyi planlıyor! Filmin kadrosunda Julianne Moore, Mia Wasikowska , Olivia Williams, John Cusack ve Robert Pattinson gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

 

 

Fatih’in Fedaisi: Kara Murat

 

Yönetmen: Aytekin Birkon

Senaryo: Fatih Usta

Oyuncular: Fatih Usta, Nefise Karatay, Bahadır Sarı, Ceyda Tepeliler, Nezih Işıtan

 

Konu: Yıllarca çizgi romanları sevilerek okunan ve daha önce sinema filmleri yapılan Kara Murat, yeni ve modern teknolojinin nimetlerinden yararlanılarak geri dönüyor. Rahmi Turan tarafından yaratılan tarihi bir kahraman olan Kara Murat, Fatih’in fedaisi Kara Murat olarak da anılmakta. Osmanlı İmparatoru Fatih Sultan Mehmet döneminde geçen maceralarında iyilerin yanında kötülerin karşısında yer alan Kara Murat, ilk olarak 1971 yılında Günaydın gazetesinde okuyucuyla buluşmuştu.

 

Takip 3

 

Yönetmen: Olivier Megaton

Senaryo: Luc Besson

Oyuncular: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker, Dougray Scott

 

Konu: Devletteki görevinden ayrılan Bryan Mills (Liam Neeson) evine yakın bir yerde gerçekleşen bir cinayetin suçsuz yere zanlısı olarak gösterilir. Bu konuda oldukça inatçı bir dedektif de onun peşine düşer. Mills, bütün tecrübesini ve yeteneklerini kullanarak gerçek suçluyu bulmak ve kendi adaletini sağlamak durumunda kalacaktır.

 

Boynuzlar

 

Yönetmen: Alexandre Aja

Senaryo: Keith Bunin

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Heather Graham, Kelli Garner, David Morse

 

Konu: Kız arkadaşının sırlarla dolu ölümünün ardından zor zamanlardan geçen Ignatius Perrish (Daniel Radcliffe), bir sabah uyandığında şeytani boynuzlarının çıkmaya başladığını farkeder. Filmin 2014 Aralık ayında Türkiye’de gösterime girmesi planlanıyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.