Pek Yakında

 

Eski bir figüran olan korsan DVD.ci Zafer karısının boşanmak istemesi üzerine kanunsuz işlere tövbe eder. Ailesini geri kazanmak için eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekiple 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan ‘Şahikalar: Kötülüğün Sonu’ isimli filmi çekmeye soyunurlar. Kabiliyeti sınırlı bir ekiple yola çıkan Zafer’i komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Cem Yılmaz

Senarist: Cem Yılmaz

Oyuncular: Cem Yılmaz, Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt

Gösterim tarihi: 2 Ekim

 

Prens

 

Las Vegas polis departmanından emekli olmuş eski bir dedektif tam her şeyden elini ağını çekmişken sahalara geri dönmek zorunda kalır. Zira kızı kaçırılmıştır ve Paul bunu yapanların yanına bırakmayacaktır. Öte yandan görevdeyken edindiği düşmanlar, uzun zamandır pusuya yatmış, intikam için onun geri dönmesini bekliyorlardır…

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: The Prince

Yönetmen: Brian A. Miller

Senarist: Andre Fabrizio

Oyuncular: Bruce Willis, Jason Patric, Jessica Lowndes, John Cusack

Gösterim tarihi: 3 Ekim

 

Winx Club: Okyanusun Gizemi

 

Winx Club’ın baş düşmanları olan Trix cadıları, Winx perilerini çok kısa sürede yenmektedirler. Derinlikler İncisi, küçüktür fakat sahip olana muazzam güçler vermektedir. Trix, Politea ve Tritannus neredeyse yenilmezdirler ama bunların hiçbiri, gerçek Winx Club gücü ile kıyaslanamaz. Bloom, Sihirli Derinlikler İncisini düşmanlarından önce bulmak, gücü ele geçirmek ve Trix’in okyanusta hapsettiği Prens Sky’ı kurtarmak için harekete geçer.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Winx Club: Il Mistero Degli Abissi

Yönetmen: Iginio Straffi

Senarist: Iginio Straffi

Gösterim tarihi: 3 Ekim

 

Dracula: Başlangıç

 

Dünya’nın sinemada Dracula’yla tanışması ve izleyicileri ilk kez büyüsü altına almasından neredeyse yüzyıl kadar sonra, türe öncülük eden stüdyo, canavarlar çağının heyecanlı yeniden doğuşunu ilân eden aksiyon – macerada, efsanenin en büyüleyici figürlerinden birini yeniden uyandırıyor. Luke Evans, gün doğarken Dracula olarak bilinen, tarihin tanıdığı lanetli adamlardan Kazıklı Voyvoda’yı gecenin tüm güçlerine sahip bir yaratığa dönüştürüyor.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Dracula Untold

Yönetmen: Gary Shore

Senarist: Matt Sazama

Oyuncular: Luke Evans, Dominic Cooper, Charles Dance, Sarah Gadon

Gösterim tarihi: 3 Ekim

 

Asasız Musa

 

Kürt aydın Musa Anter’in yaşamındaki dönüm noktalarını metaforik bir dille konu alan filmde karakter devamlılığı oyuncularla değil, karakteri simgeleyen fötr şapka, pardösü ve tahta bavul ile sağlandı. Musa Anter’in yaşarken kullandığı nesnelere de yer verilen film, 4 yıllık çalışma sürecinin ardından Mardin, Nusaybin, Akarsu ve Musa Anter’in köyü Zivinge’de çekildi, Anter’i 10 farklı oyuncu canlandırdı.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Aydın Orak

Senarist: Aydın Orak

Oyuncular: Turgay Tanülkü, Aydın Orak, Selamo, Murat Toprak, Şenay Aydın

Gösterim tarihi: 3 Ekim

 

Kayıp Kız

 

Eski bir New York’lu yazar olan Nick ve karısı “havalı kız” Amy. Beşinci evlilik yıldönümlerinde Amy kaybolur ve evlilikleri bir gizeme dönüşür. Nick şüphe uyandırıcı davranışları yüzünden bir numaralı şüpheli olur. Amy, ölü ya da diri bulunmak üzere ilham arayışındaki dünyanın gözleri önünde medya çılgınlığının övülen malzemesi haline gelir.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Gone Girl

Yönetmen: David Fincher

Senarist: Gillian Flynn

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry

Gösterim tarihi: 10 Ekim

 

Seçilmiş

 

Jonas, toplumun bütün anılarını elinde bulunduran The Giver’la zaman geçirmeye başladıkça ölümcül gerçekleri keşfetmeye başlar. Bu yeni bilginin gücüyle, riskin sandığından daha büyük olduğunu ve bunun hem kendisi hem de sevdikleri için bir ölüm kalım meselesi olduğunu fark eder. Jonas onları korumak için, daha önce hiç kimsenin kaçamadığı toplumdan kaçması gerektiğini bilmektedir.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: The Giver

Yönetmen: Phillip Noyce

Senarist: Michael Mitnick

Oyuncular: Jeff Bridges, Meryl Streep, Brenton Thwaites, Alexander Skarsgard

Gösterim tarihi: 10 Ekim

 

Evrim

 

Dr. Will Caster, büyük buluşlar yapmış, şimdilerde ise bir önemli yapay zeka projesini yürüten bir bilimadamıdır ve bu nedenle teknoloji karşıtı birtakım radikal grupların tepkisini çekmektedir. Nihayetinde bu kişilerin istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will’in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Transcendence

Yönetmen: Wally Pfister

Senarist: Wally Pfister

Oyuncular: Johnny Depp, Rebecca Hall, Kate Mara, Morgan Freeman, Paul Bettany

Gösterim tarihi: 10 Ekim

 

Ölümcül Oyun

 

Aile evini yenilemek için ciddi bir borca giren, Londra’da yaşayan Amerikalı bir çifti anlatan çağdaş bir gerilim. Daha sonra aşağıdaki kattaki kiracının öldüğünü ve nakit 200’000 dolar bıraktığını öğrenirler. Yapmaları gereken tek şey parayı almaktır, böylece tüm sıkıntıları yok olacaktır. Öyle de yaparlar. İşte böylece kötü şeyler iyi insanların başına gelmeye başlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Good People

Yönetmen: Henrik Ruben Genz

Senarist: Kelly Masterson

Oyuncular: James Franco, Kate Hudson, Omar Sy, Tom Wilkinson, Diana Hardcastle

Gösterim tarihi: 10 Ekim

 

Sihirli Ayışığı

 

Stanley adında bir “İngiliz” adam,birtakım psişik güçleri olduğunu iddia edilen Sophie adında bir kadınla tanışır. Amacı gerçek kimliğini açığa vermeden Sophie’ye yaklaşmak ve insanları kandırıp kandırmadığını anlamaktır. Fakat Sophie’nin sevimli cazibesine kapılmamak Stanley için hiç de kolay olmayacaktır…

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Magic in the Moonlight

Yönetmen: Woody Allen

Senarist: Woody Allen

Oyuncular: Emma Stone, Colin Firth, Erica Leerhsen, Marcia Gay Harden, Simon McBurney

Gösterim tarihi: 10 Ekim

 

Hay Way Zaman: Dersim’in Kayıp Kızları

 

İki Tutam Saç: Dersim’in Kayıp Kızları belgesel filminden sonra bulunan yüzlerce kayıp kızdan biridir Emoş Gülver. Köklerinden koparıldığında henüz 5 – 6 yaşlarındadır. Devlet tarafından yüzlerce Dersimliyle birlikte Harçik suyu kenarında öldürülmeye götürülür. Yüzlerce kişiyle birlikte ailesi öldürülür. O bir çalının dibinde sağ kalır. 74 yıl sonra 83 yaşında kızıyla birlikte köklerini aramaya karar verir. İşte bu filmde o küçük kız çocuğunun köklerini arama yolculuğu anlatılıyor.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Nezahat Gündoğan

Senarist: Nezahat Gündoğan

Gösterim tarihi: 17 Ekim

 

Yargıç

 

Yargıç (The Judge) adlı yeni filminde Robert Downey Jr., Hank Palmer adlı büyük şehirde yaşayan ve çalışan başarılı bir avukatı canlandırıyor. Hank Palmer, çocukluğunu geçirdiği kasabaya, kasabanın Yargıç’ı olan babası cinayetle suçlandığında geri döner. Araları pek iyi olmasa da, babasının davasının ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan Hank, yıllar önce koptuğu ailesi ile de tekrar biraraya gelmenin yollarını bulacaktır.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: The Judge

Yönetmen: David Dobkin

Senarist: Bill Dubuque

Oyuncular: Robert Downey Jr., Vera Farmiga, Robert Duvall, Billy Bob Thornton

Gösterim tarihi: 17 Ekim

 

Balık

 

Balık, insan doğa ilişkisi üzerine odaklanıyor. Bir gölün kıyısındaki küçük ve güzel bir balıkçı köyünde yaşayan balıkçı ailesinin hayatı doğa ile savaşa girişince yön değiştiriyor. Doğanın hor kullanılmasını ve insanın bundan zarar görmesi meselesini konu edinen film, doğa ile arasına eski zamanlarla kıyaslandığı zaman daha fazla mesafe koyan insanoğlunu odağına alıyor.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Derviş Zaim

Senarist: Derviş Zaim

Oyuncular: Bülent İnal, Sanem Çelik, Gizem Akman, Myroslava Kostyeva

Gösterim tarihi: 17 Ekim

 

İncir Reçeli 2

 

2011 yılında vizyona giren ilk İncir Reçeli filmi seyirciden yoğun ilgi görmüş özellikle başroldeki müzisyen ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu’na yeniden popüler olmasını sağlamıştı. Metin ve hayata cıvıl cıvıl bakan Duygu’nun hüzünlü aşk hikayesini konu alan ilk filmin ardından üç yıl sonra gelen ikinci yapımda yine Halil Sezai başrolde oynuyor. Bu sefer Metin’i Duygu ile yaşadığı aşkın ardından, gelen yoğun yalnızlık dönemi içinde izleyeceğiz.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Aytaç Ağırlar

Senarist: Aytaç Ağırlar

Oyuncular: Halil Sezai, Şafak Pekdemir, Ahmet Uz

Gösterim tarihi: 17 Ekim

Unutulmaz Aşk

 

Yönetmenliğini aslen oyuncu olan Michael Hoffman’ın üstlendiği romantik dram filmi Nicholas Sparks’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlama. İki eski lise aşığının 20 yıl sonra, bir cenaze nedeniyle doğup büyüdükleri kasabada yeniden bir araya gelmelerini konu alan filmin senaryosu Monaghan’ın yanı sıra J. Mills Goodloe ve Will Fetters tarafından kaleme alınmış. Başrolde de Hoffman var.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: The Best of Me

Yönetmen: Michael Hoffman

Senarist: Nicholas Sparks

Oyuncular: Michelle Monaghan, James Marsden, Ian Nelson, Caroline Goodall, Liana Liberato

Gösterim tarihi: 17 Ekim

 

Şeytan Tepesi

 

Zorunlu bir yolculuk en garip aile bağlarını bir araya getirir. Hava şartları yolda kötüleşmeye başlar ve sel suları yüzünden Kolombiya’nın Medellin şehrindeki ıssız bir yolda oldukça kötü bir kaza geçirirler. Aralarında yaralananlar da olur. Yardım ararken etraflarına bakarak kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaşam belirtisine en yakın olduklarını düşündükleri yöne doğru ilerlemeye karar verirler.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Gallows Hill

Yönetmen: Víctor García

Senarist: Víctor García

Oyuncular: Peter Facinelli, Sophia Myles, Nathalia Ramos, Carolina Guerra, Sebastian Martinez

Gösterim tarihi: 17 Ekim

 

Kikoriki

 

Kikoriki adasında dünyadan izole bir şekilde yaşayan kahramanlarımız, bir gün televizyonla tanışırlar. Burada gördükleri şeylerden çok etkilenirler ve o beyaz camın ardındaki dünyaya ulaşabilmek için yollara düşerler. Elbette bu yolculukta umduklarından çok farklı şeylerle karşılaşacaklardır.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Kikoriki: Team Invincible

Gösterim tarihi: 17 Ekim

 

Aşkın Halleri

 

Mutlu bir evlilikleri olan Conor ve Eleanor, kendilerini birbirlerini anlamaya çalışan yabancılar olarak bulurlar. Him ve Her olarak iki bakış açısıyla çekilen film, Connor ve Eleanor’un daha önceden bildikleri hayatı ve aşkı yeniden keşfetmelerindeki süreci subjektif bir pencereden bizlere aktarıyor. Aşkın Halleri, yazar, yönetmen Ned Benson’ın aşkı empati ve gerçekle birleştirdiği son filmi.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: The Disappearance of Eleanor Rigby

Yönetmen: Ned Benson

Senarist: Ned Benson

Oyuncular: James McAvoy, Jessica Chastain, William Hurt, Isabelle Huppert

Gösterim tarihi: 24 Ekim

 

Annabelle

 

Kötülüğü içinde barındıran Annabelle adlı oyuncak bebek, Connecticut’ta bir müzede kilit altında tutulmakta ve ayda iki kez rahip tarafından kutsanmaktadır. Annabelle filmi kötülüğün bu oyuncak bebekte ortaya çıkmasından öncesini anlatıyor. John Form hamile eşi Mia için sonunda mükemmel hediyeyi bulmuştur: Çok güzel, el yapımı, bembeyaz bir gelinlik giymiş, oyuncak bir bebek. Ancak, Mia’nın Annabelle için duyduğu sevinç fazla uzun sürmeyecektir.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: John R. Leonetti

Senarist: Gary Dauberman

Oyuncular: Annabelle Wallis, Ward Horton, Alfre Woodard, Eric Ladin

Gösterim tarihi: 24 Ekim

 

Sabit Kanca 2

 

Sabit Kanca’nın ev sahibi Rıfat Amca, televizyonda gördüğü Rencide Posuk ile evlenmek ister. Ancak ilk buluşmalarında Rencide, Rıfat Amca’yı beğenmez. Aralarını yapmak da Kanca’ya kalır, üstelik birikmiş kira borçlarından ötürü buna mecburdur. Kanca bunun için çabalarken bir de başına Rencide’nin kızı Zeliş’in eski sevgilisi Turabi çıkar. Turabi saplantılı aşkı Zeliş ile evlenmek için Rencide’yi kaçırınca olaylar sarpa sarar. Çözmek de tabii ki Sabit Kanca’nın görevidir.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Alper Mestçi

Senarist: Alper Mestçi

Oyuncular: İsmail Baki, Turabi Çamkıran, İrfan Aslanhan, Damla Ersubaşı

Gösterim tarihi: 24 Ekim

 

Nergis Hanım

 

Orta yaşlı Ekrem, Alzheimer hastası annesine bakmak zorundadır. Annesinin bakımın için tüm hayallerini bir kenara bırakmıştır. Yaşadıkları bu küçük eski evde geçen her gün birbirinin aynıdır. Nergis her yere işer, yemeği çöpe atar. Ekrem de annesiyle bu pis kokan eski eve hapsolmuştur. Annesinin evden kaçmasına mani olmak için kapı ve pencereleri kilitleyen Ekrem, Nergis Hanım sabrını taşırana dek kaderini kabul etmiş gibidir.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Görkem Şarkan

Senarist: Görkem Şarkan

Oyuncular: Zerrin Sümer, Settar Tanrıöğen, Faruk Barman, Begüm Akkaya

Gösterim tarihi: 24 Ekim

Fury

 

1945 yılının Nisan ayında İkinci Dünya Savaşı’nın son ayları. Avrupa Tiyatrosunda müttefikler son kozlarını oynarken, savaş ile yoğrulmuş ordu çavuşu Wardaddy (Brad Pitt), bir Sherman tankını yönetmektedir ve düşman hattı ardında ölümcül bir görev üstlenen beş kişilik bir ekibi vardır. Çok az sayıda ve yeterince silahı olmayan Wardaddy ve adamları, Nazi Almanya’sının kalbini vurmak için kahramanlıkları içerisinde tehlikeye atılmaktadır.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: David Ayer

Senarist: David Ayer

Oyuncular: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Xavier Samuel, Jason Isaacs

Gösterim tarihi: 24 Ekim

 

Ya Aşksa

 

Tıp fakültesini bırakmış olan Wallace (Daniel Radcliffe), kadınlarla ilişkilerinde sürekli başarısızlığa uğradığı için aşk hayatını bir ölçüde rafa kaldırmıştır. Ancak animatörlük yapan Chantry (Zoe Kazan) ile tanıştıktan sonra bu konudaki düşünceleri değişecektir. Chantry ile hemen yakınlık kuran ve kısa sürede çok iyi arkadaş olmayı başaran Wallace için tek sorun Chantry’nin Ben adlı erkek arkadaşıdır.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: What If

Yönetmen: Michael Dowse

Senarist: Elan Mastai

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Meghan Heffern, Megan Park, Jonathan Cherry

Gösterim tarihi: 24 Ekim

 

Delisin! Delisin!

 

Kendine has karakterler sergileyen Sadri, Asabi Rami ve Tombik Fırat aynı akıl hastanesinde tedavi gören diğer hastalara göre daha farklı üç yakın arkadaştır. Şizofreni teşhisiyle hastaneye sonradan gelen Arhan’ın dışarıdaki hayatın nimetlerinden faydalanışı ve etkileyici anlatımının teşviki ile Sadri, Rami ve Fırat daha önce hiç yaşamadıkları bir hayata sürükleyici bir maceraya atılacaklardır.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Tolga Baş

Senarist: Tolga Baş

Oyuncular: Çetin Altay, Turgut Tunçalp, Ender Gülçiçek, Ferzan Hekimoğlu, Arzu Yanardağ

Gösterim tarihi: 24 Ekim

 

Birleşen Gönüller

 

1940’lı yıllarda Sovyet Rusya’sı… 2. dünya savaşında Doğu cephesi alev alev yanmaktadır. Naziler ve Kızıl Ordu arasındaki bu ateş, bembeyaz bir sevdayı da yakmak üzeredir. Kuzey Kafkasya Türklerinden Niyaz ve Cennet daha çiçeği burnunda evliyken savaşın sert darbesiyle ayrılmak zorunda kalırlar.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Hasan Kıraç

Senarist: Hasan Kıraç

Oyuncular: Hande Soral, Fikret Hakan, Serkan Şenalp, Ferdi Akarnur, Atılgan Gümüş

Gösterim tarihi: 24 Ekim

 

Unutursam Fısılda

 

Çağan Irmak’ın “Unutursam Fısılda” adlı filminin çekimleri İzmir’de yapıldı. Film, Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul’a giden genç kasabalı Ayperi’nin şöhret yıllarını, hayalleri için ayrıldığı kasabaya uzun yıllar sonra dönüşünü ve geçmişiyle hesaplaşmasını konu alıyor.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Çağan Irmak

Senarist: Çağan Irmak

Oyuncular: Mehmet Günsür, Hümeyra Akbay, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bürsin, Işıl Yücesoy

Gösterim tarihi: 29 Ekim

 

New York’a Hoşgeldiniz

 

Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Mr. Deveraux, her gün trilyonlarla oynar ve ülkelerin ekonomik kaderlerini bir nevi elinde tutar. Deveraux’un en büyük hayali bir gün dünyayı değiştirmektir. Ancak seks maceraları sonunda başına onaramayacağı bir dert açar. Uluslararası bir skandalın baş aktörü haline gelmiştir ve durum gücünü, parasını ve şöhretini yerle bir eder.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Welcome to New York

Yönetmen: Abel Ferrara

Senarist: Abel Ferrara

Oyuncular: Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset, Drena De Niro

Gösterim tarihi: 31 Ekim

 

Sivas

 

11 yaşındaki Aslan’ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe’ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hayli popüler olan köpek dövüşlerinden birine denk gelen Aslan, burada dövüşü kaybeden ve yaralanıp yere yığılan Sivas adında terk edilmiş kangal köpeğiyle karşılaşır.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Kaan Müjdeci

Senarist: Kaan Müjdeci

Oyuncular: Doğan İzci, Muttalip Müjdeci, Okan Avcı

Gösterim tarihi: 31 Ekim

 

Oflu Hoca’nın Şifresi

Daha önce Sümela’nın Şifresi filmine imza atan Adem Kılıç’ın yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi, yerel bir futbol takımı olan Doğanspor’un yeni başkanınlık seçimleri için iki aday arasında gelişen eğlenceli rekabeti konu ediniyor. Oflu Hoca’nın günleri karmaşayla geçmektedir. Yerel bir kanalın programında çıkar, fırında çalışır ve babasıyla başı sürekli derde gider.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Adem Kılıç

Senarist: Adem Kılıç

Oyuncular: Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür

Gösterim tarihi: 31 Ekim

 

Rec 4: Kıyamet Gecesi

 

Serinin şimdilik sonra filmi olan Apocalypse, yeniden ana öyküye odaklanan ve buluntu belgesel konseptini yavaş yavaş terk eden bir yapıya sahip! Bu sefer denizde baş gösteren salgını ön plana alan film, adım adım kıyamete doğru giden süreci işliyor!

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: [REC] 4 Apocalypse

Yönetmen: Jaume Balagueró

Senarist: Jaume Balagueró

Oyuncular: Manuela Velasco, Héctor Colomé, María Alfonsa Rosso

Gösterim tarihi: 31 Ekim

 

Arı Maya

 

Arı Maya’nın maceralarını sinemaya uyarlayacak olan Almanya yapımı film Arı Maya’yı sinemaseverlerle ilk kez 3D formatıyla buluşmuş olacak. Alman yazar Waldemar Bonsels’in sevilen romanından beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini Alexs Stadermann üstlenirken senaryosu Fin Edquist’e ait.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin orijinal adı: Maya the Bee

Yönetmen: Alexs Stadermann

Senarist: Alexs Staderman

Oyuncular: Jacki Weaver, Noah Taylor, Miriam Margolyes

Gösterim tarihi: 31 Ekim

 

Pompeii

 

Milattan önce 79 yılında, Vesuvius volkanı şiddetli bir patlamaya sahne olur ve bulunduğu antik Pompeii şehrini tehdit altına alır. Gemilerde köle olarak çalışan Milo, Naples’e gidecek olan gemide çalıştığı esnada bu patlama anına tanık olur. Olayın canlı tanığı olan Milo, bu dehşet anına ve sonrasında yaşananlara baktığında bildiği tek dünyanın, ateş ve küller nedeniyle yıkıma uğradığını fark eder.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen: Paul W.S. Anderson

Senarist: Paul W.S. Anderson

Oyuncular: Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Emily Browning

Gösterim tarihi: 31 Ekim

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.