Best in Bed

Yönetmen: Delphine de Vigan

Senaryo: Delphine de Vigan

Oyuncular: Julia Faure, Delphine Chuillot, Didier Bezace, Laurence Arne, Eric Elmosnino

Konu: Kendi ayakları üzerinde durabilen, başarılı bir kadın olan Emma kendine güvenen bir karakterdir. Hayatta istediği her şey yolunda gibi görünse de en büyük problemi yatakta yaşadığı seks sorunlarıdır! Her daim kendisine belli yöntemler çizen Emma yataktaki probleminin de üstesinden gelmek için çeşitli planlar yapar ama hesaba katmadığı küçük bir detay vardır: Aşk!

Lucy

Yönetmen: Luc Besson

Senaryo: Luc Besson

Oyuncular: Morgan Freeman, Scarlett Johansson, Min-sik Choi, Analeigh Tipton, Mason Lee

 

Konu: Genç bir kadın olan Lucy uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır. Bir teslimat öncesinde, taşımakta olduğu bütün uyuşturucu, beklenmedik bir şekilde Lucy’nin vücuduna nüfuz eder ve kanına karışır. Mucize eseri Lucy aşırı doz nedeniyle herhangi bir sorun yaşamaz. Aksine, damarlarında dolaşan kimyasallarla insanüstü yetenekler kazanmıştır. Akıl okuma, telekinezi ve acıyı hissetmeme gibi güçlere sahip olan genç kadının hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

 

22 Jump Street

 

Yönetmen: Chris Miller, Phil Lord

Senaryo: Michael Bacall

Oyuncular: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Amber Stevens, Eddie J. Fernandez

 

Konu: Liseyi (iki kez) bitirdikten sonra, polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko’yu (Channing Tatum) büyük değişiklikler beklemektedir: İkili bu kez yerel bir üniversitede gizli görev üstlenirler. Ancak, Jenko spor takımında kendine bir kanka bulup, Schmidt de bohem sanat bölümüne sızınca, ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar.

 

Cehennem Melekleri 3

 

Yönetmen: Patrick Hughes

Senaryo: Sylvester Stallone

Oyuncular: Jason Statham, Mel Gibson, Jet Li, Sylvester Stallone, Antonio Banderas

 

Konu: Barney (Stallone), Christmas (Statham) ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks (Gibson), şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur.

 

Into The Storm

 

Yönetmen: Steven Quale

Senaryo: Simon Beaufoy

Oyuncular: Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter, Nathan Kress, Richard Armitage, Kaitlan Welton

 

Konu: Silverton kasabasında aniden başlayan kasırgalarla birlikte, bütün kasaba yıkılır. Ancak en kötüsü henüz daha gelmemiştir. Bir çok insan sığınaklara saklanmış, diğerleride kasırgadan kaçmıştır. Bir grup profesyonel kasırga takipçisi gerçek zamanlı anları çekmeye çalışırken, biryandan da diğer insanları kurtarmaya çalışacaktır. Ama henüz doğa ana gerçek yüzünü göstermemiştir.

 

A Most Wanted Man

 

Yönetmen: Anton Corbijn

Senaryo: Andrew Bovell

Oyuncular: Rachel McAdams, Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman, Robin Wright, Daniel Brühl

 

Konu: Yarı Çeçen yarı rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg’a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur. Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar.

 

İbni Sina: Hekim

 

Yönetmen: Philipp Stölzl

Senaryo: Jan Berger

Oyuncular: Ben Kingsley, Stellan Skarsgård, Tom Payne, Elyas M’barek, Olivier Martinez

 

Konu: 9 yaşındaki Rob Cole doğal bir yetenekle dünyaya gelmiş ve annesinin yaklaşmakta olan ölümünü tuhaf bir biçimde sezmiştir. Engelleyemediği ölüm gerçekleştiğinde, Bader onu ikna ederek uzun bir yolculuğa çıkarır; bu yolculuk ise küçük hokkabazlıkları ve hekimlik alanında çeşitli yöntemleri öğrendiği bir eğitim süreciyle geçer. Ne var ki Cole için bir noktadan sonra bu metodlar sınırlı kalır ve daha engin bir bilgi birikimine sahip olmayı istemeye başlar.

 

Life of Crime

 

Yönetmen: Daniel Schechter

Senaryo: Daniel Schechter

Oyuncular: Jennifer Aniston, Tim Robbins, Isla Fisher, Mos Def, John Hawkes

 

Konu: Bir grup arkadaş yüksek miktarda fidye koparmak için zengin bir iş adamının karısını rehin alırlar. Ama plan istedikleri gibi yürümez zira zengin kcoa zaten metresiyle birlikte olmak için karısından kurtulmanın yollarını aramaktadır! Karısının kaçırıldığını öğrendiğinde, mevzuya sevgilisi el atar ve rehin alma planı bambaşka boyutlara ilerler!

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.