Pompeii

Yönetmen: Paul W.S. Anderson

Senaryo: Julian Fellowes

Oyuncular: Emily Browning, Carrie-Anne Moss, Kiefer Sutherland, Paz Vega, Adewale Akinnuoye-Agbaje

Konu: Vezüv Yanardağı’nın çökmesine yakın günlerde geçen filmde, köle Milo (Kit Harington), Napoli’ye giden bir gemide, sevdiği karısını (Emily Browning) ve şehir koloseumunda hapsolmuş bir gladyatör olan en yakın arkadaşını kurtarmak üzere eve dönmeye çalışır.

The Butler

Yönetmen: Lee Daniels

Senaryo: Lee Daniels

Oyuncular: Forest Whitaker, Robin Williams, Liev Schreiber, James Marsden, Oprah Winfrey

 

Konu: Cecil Gaines, 1920’lerde beyaz bir aileye hizmet eden bir ailenin oğludur ve zamanla ailesinin parçalanışına tanık olur. Bunun ardından hayatta neredeyse tek başına kalır otellerde vale olarak başladığı yaşam mücadelesinde, Beyaz Saray’da görevli bir kahya olmaya kadar yükselir. Beyaz Saray’daki görev süresi boyunca 8 Başkan değiştiren Amerika’da insan hakları hareketlerine, başkan suikastlerine, Vietnem işgaline ve daha pek çok büyük olaya tanıklık eder.

 

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı

 

Yönetmen: Seth MacFarlane

Senaryo: Seth MacFarlane

Oyuncular: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Neil Patrick Harris, Amanda Seyfried, Liam Neeson

 

Konu: Vahşi batının küçük kasabalarından birinde yaşayan Albert, girdiği bir silah çatışmadan geri çekilerek prestijinin sorgulanmasına neden olur. Bu olayın üzerinden hiç vakit kaybetmeden kendinden ayrılan sevgilisi başka biriyle ilişki yaşamaya başlar. Albert için her şeyin sonu gelmiş gibidir, ancak kasabada kendini gösteren gizemli ve çekici yabancı kadın her şeyi değiştirecektir.

 

Aynı Yıldızın Altında

 

Yönetmen: Josh Boone

Senaryo: Scott Neustadter, Michael H. Weber

Oyuncular: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Nat Wolff, Laura Dern

 

Konu: Hazel Grace, üzerinde bir mucize etkisi yaratarak ömrünü uzatan bir ilaç sayesinde hayatta kalan, ancak kanserden tam olarak kurtulamamış bir gençtir. Ancak bir kanser motivasyon grubunda tanıştığı Augustus, yani Gus onun hayata bakışını tamamıyla değiştirecek, aşk kavramıyla tanışmasını sağlayacaktır.

 

Transformers: Kayıp Çağ

 

Yönetmen: Michael Bay

Senaryo: Ehren Kruger

Oyuncular: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles

 

Konu: Üç yıl önce Chicago’da yaşanan savaşın ardından, Autobot’lar NEST’in yardımlarıyla Deception’ları yok etmeye devam ediyorlardır. Ancak öte yandan Skyquake bir asteroit parçası nedeniyle ölen Deception’ları yeniden hayata döndürmektedir. Megatron’un ölmesi ve Cybertron’un da ağır bir şekilde hasar görmesiyle birlikte Deception’ların kontrolü Skyquake’e kalmıştır.

 

Yarının Sınırında

 

Yönetmen: Doug Liman

Senaryo: Dante Harper

Oyuncular: Tom Cruise, Emily Blunt, Jonas Armstrong, Bill Paxton, Marianne Jean-Baptiste

 

Konu: Yakın bir gelecekte uzaylıların dünyaya saldırmasıyla birlikte insalar ve uzaylılar arasında bir savaş başlar. Bu sırada o zaman kadar hiç bir savaşa katılmamış William Cage ilk görevi intihar görevidir. Bu saldırı sırasında hayatını kaybettikten sonra tekrardan hayata geri döner. Bunun nasıl anlamadığı sırada, savaş sırasında öldüğünü gördüğü Rita Vrataski’de yaşama geri dönmüştür. Bu olayları anlamaya çalıştığı sırada Özel Kuvetlerde göre yapan Rita onu eğitmeye başlar…

 

Kardeşim İçin

 

Yönetmen: Scott Cooper

Senaryo: Scott Cooper

Oyuncular: Christian Bale, Zoe Saldana, Woody Harrelson, Forest Whitaker, Willem Dafoe

 

Konu: Russell ve kendisinden küçük kardeşi Rodney, uzun zamandır ekonomik sıkıntılarla boğuşmakta olan Rust Belt kasabasında yaşamaktadırlar ve her daim kaçıp gitmenin, daha iyi bir hayat kurmanın hayallerini kurarlar. Fakat, kader ağlarını tersine örer ve bir hata sonucu Russell kendisini hapishanede bulur. Kardeşi ise kuzey bölgesinin en zalim ve acımasız suç ağlarından birine bulaşır ve yaptığı hata canına mal our.

 

Hayatımın En Kötü Gecesi

 

Yönetmen: Steven Brill

Senaryo: Steven Brill

Oyuncular: James Marsden, Elizabeth Banks, Ethan Suplee, Oliver Hudson, Sarah Wright

 

Konu: Meghan Miles arkadaşları tarafından gece dışarıya çıkması için ikna edilir. Çılgın bir gecenin sonunda gizemli bir yabancı ile tanışır. Bu yabancı ile çılgın bir gece geçirdikten sonra sabah bir telefon gelir. TV sunucusu olan Miles’a hayatının iş teklifi yapılır. Haber sunuculuğu. Bu teklifi kabul etmesi için şehirin bir ucuna 8 saat içerisinde gitmesi gerekir. Ancak ne arabası, ne parası hiç birşeyi yoktur. İşte bu yolculukla komedi dolu macera başlar.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.