X-Men: Geçmiş Günler Gelecek

Yönetmen: Bryan Singer

Senaryo: Bryan Singer

Oyuncular: Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, James McAvoy

Konu: X-Men zamanda yolculuk yapmak zorundadır. Amacı dünyadaki tüm canlılar üzerinde evrensel bir etkisi olacak önemli bir tarihi olayı değiştirmektir. Tahmin edebileceğiniz gibi bu zorlu görevde X-Men’i yine bir sürü macera bekliyor. Filmin yönetmenliğini Bryan Singer yapıyor ve başrollerini Jennifer Lawrence, Hugh Jackman ve Michael Fassbender paylaşıyor.

Malefiz

Yönetmen: Robert Stromberg

Senaryo: Paul Dini, Linda Woolverton

Oyuncular: Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple, Sharlto Copley, Imelda Staunton

 

Konu: Görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadın olan Malefiz, barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahiptir. Ta ki bir gün insanlardan oluşan istilacı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar… Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür. İntikam hırsıyla dolan Malefiz, insanların kralıyla destansı bir savaş verir ve kralın yenidoğan çocuğu Aurora’yı lanetler.

 

Evrim

 

Yönetmen: Wally Pfister

Senaryo: Wally Pfister

Oyuncular: Johnny Depp, Morgan Freeman, Paul Bettany, Kate Mara, Cillian Murphy

 

Konu: Bilim adamı Will, istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will’in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder. Will’in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar.

 

Düşman

 

Yönetmen: Denis Villeneuve

Senaryo: José Saramago

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Sarah Gadon, Isabella Rossellini, Joshua Peace

 

Konu: Adam Bell (Jake Gyllenhaal), güzel kız arkadaşı Mary (Mélanie Laurent) ile bile birlikte olama isteği duymayan asık suratlı, dağınık bir tarih profesörüdür. Bir iş arkadaşının tavsiyesi üzerine bir film izleyen Adam, kendisini Anthony Clair isimli aktörde görür ve adamı takip etmeye karar verir — zevkine varacağı bir macera olacaktır bu. Benzer adamlar karşılaşır ve hayatları garip ve geri döndürülemez bir biçimde birbirine geçer.

 

Godzilla

 

Yönetmen: Gareth Edwards

Senaryo: David Callaham

Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, Juliette Binoche, Ken Watanabe, Bryan Cranston, David Strathairn

 

Konu: Devasa canavar Godzilla uykusundan uyanıp kendisine yapılanların intikamını almak harekete geçiyor! Önümüzdeki dönemin merakla beklenen yapıtlarından olan filmin senaryo ekibinde David Callaham (‘The Expendables’), David S. Goyer (‘The Man of Steel’), Max Borenstein (‘Seventh Son’) ve Frank Darabont (‘The Walking Dead’) bulunurken yönetmenliğini, Monsters filmiyle tanıdığımız Gareth Edwards üstleniyor.

 

The Other Woman

 

Yönetmen: Nick Cassavetes

Senaryo: Melissa Stack

Oyuncular: Cameron Diaz, Kate Upton, Leslie Mann, Nicki Minaj, Don Johnson

 

Konu: Mutlu bir evliliği olan Leslie Mann bir gün eşinin diğer kız arkadaşıyla tanışırı ve işler bir anda değişir. Bu ikili tam sevdiği adamdan intikam almaya karar verdiklerinde, üçüncü bir kadının olduğunu öğrenirler. Ve bundan sonra işler Nikolaj Coster-Waldau canlandırdığı karakter için iyi olmayacaktır.

 

The Returned

 

Yönetmen: Manuel Carballo

Senaryo: Hatem Khraiche, Ruiz-zorrilla

Oyuncular: Emily Hampshire, Kris Holden-Ried, Shawn Doyle, Claudia Bassols, Barry Flatman

 

Konu: Ölümcül bir zombi virüsü insanlığı tehdit etmektedir ve bu virüse karşı tek bir çare vardır. “Return Protein” verilerek geliştirilen bir madde kanında virüsü taşıyanların hiç ısırılmamış gibi hayatta kalmasını sağlar. Ama bu proteinin stokları tükenmeye başlayınca halk ayaklanır ve isyan çıkar. Daha kötüsü kanında virüsü taşıyanlar tedaviye devam edemedikleri için zombiye dönüşmeye başlarlar.

 

The Railway Man

 

Yönetmen: Jonathan Teplitzky

Senaryo: Andy Paterson, Frank Cottrell Boyce

Oyuncular: Nicole Kidman, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Jeremy ırvine, Hiroyuki Sanada

 

Konu: 2. Dünya savaşı esnasında ölüm demir yolunun (Dead Railway) kurbanlarından biri olan bir adamın , kendisine işkence yapanları bulmak için çıktığı yol öyküsünü konu alan film Eric Lomax’ın gerçek yaşam öyküsünü anlattığı otobiyografik bir roman olan kitabından esinlenerek beyazperdeye uyarlanmış . Nicole Kidman, Stellan Skarsgård ve Colin Firth’ün başrollerini oynadığı filmin yönetmenliğini Jonathan Teplitzky üstleniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.