American Hustle

Yönetmen: David O. Russell

Senaryo: David O. Russell

Oyuncular: Amy Adams, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Bradley Cooper

Konu: 1970’lerde geçen gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Melvin Weinberg isimli usta bir dolandırıcı, genç ve yetenekli bir FBI ajanı olan Jimmy Boyle tarafından yakalanır. Melvin Weinberg’in hüküm giymemesinin tek bir yolu vardır: FBI tarafından kendisine teklif edilen muhbirlik teklifini kabul etmek…

Escape Plan

Yönetmen: Mikael Hafstrom

Senaryo: Miles Chapman

Oyuncular: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel

 

Konu: Dünyanın en önemli güvenlik uzmanlarından biri olan Ray Breslin, işinde son derece tanınan bir güvenlik tasarımcısıdır. Kendi tasarlayıp inşa ettiği üst düzey korumalı hapishanenin konuklarından biri ise kendisi olur. Kendi tasarladığı hapishanede şimdilerde mahkum olarak yer alan Ray, yüksek güvenlik engellerini bir bir aşarak firar etmeyi planlamaktadır.

 

The Wolf of Wall Street

 

Yönetmen: Costa-Gavras

Senaryo: Karim Boukercha

Oyuncular: Gad Elmaleh, Gabriel Byrne, Natacha Régnier

 

Konu: Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90’ların en hızlı günleridir ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşür.

 

Kapital

 

Yönetmen: Costa-Gavras

Senaryo: Karim Boukercha

Oyuncular: Gad Elmaleh, Gabriel Byrne, Natacha Régnier

 

Konu: Genç ve hırslı Marc Tourneuil, Avrupa’nın en büyük bankalarından biri olan Phoenix Bank’ın genel müdürlüğünü yürüten Jack Marmande’ın sağ koludur. Jack Marmande’a konulan kanser teşhisinin ardından hastaneye kaldırılmasıyla işler gerçek anlamda Marc’a kalmış olur. Yeni görevine resmi olarak atanan Marc, bankayı kendi usullerine göre yönetme konusunda son derece hırslı ve kararlıdır.

 

I, Frankenstein

 

Yönetmen: Stuart Beattie

Senaryo: Stuart Beattie

Oyuncular: Aaron Eckhart, Miranda Otto, Bill Nighy

 

Konu: Tarihin en ayrıksı karakterlerinden biri olan Frankenstein’ın üzerine çekilen onlarca filmden sonra yepyeni bir hikayeye odaklanan I Frankenstein, Dr. Victor Frankenstein’ın kendi elleriyle yarattığı canavarının hikayesini ele alıyor. Yaratıcısının soyadını alıp yola çıkan Adam, antik bir şehirde iki ölümsüz klan arasında yaşanan bir savaşa sürükleniyor. Bu karanlık ve vahşi kentte süregelen korkunç savaşın sıradışı yanı ise iki tarafın da ölümsüz varlıklardan oluşması oluyor.

 

Jack Ryan: Gölge Ajan

 

Yönetmen: Kenneth Branagh

Senaryo: Stuart Beattie

Oyuncular: Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley

 

Konu: Bir Rus milyarder için malı danışmanlık yapan Jack Ryan, kendini bir anda teröristlerin hazırladığı bir planın içinde bulur. Şimdi yapması gerekense ülkesinin ekonomisini çökertecek olan bu komployu durdurmaktır. Tom Clancy’nin yarattığı bir roman karakteri olan Jack Ryan’ı Chris Pine canlandırıyor.Senaryoyu ise David Koepp yazmış .

 

Eyyvah Eyvah 3

 

Yönetmen: Hakan Algül

Senaryo: Ata Demirer

Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak

 

Konu: Aradan yıllar geçmiş Firuzan artık ünlü bir şarkıcı olmuştur . Hüseyin’in babasını araması bulduktan sonra da Geyikli’ye geri dönmesiyle devam eden film Hüseyin’in Müjgan ile evlenmesiyle son bulmuştu . Şimdiyse macera Geyikli’de yine ve yeniden devam ediyor.

 

Beni de Götür

 

Yönetmen: Avni Kütükoğlu

Senaryo: Avni Kütükoğlu

Oyuncular: Vural Çelik, Çiğdem Suyolcu, Gürol Güngör

 

Konu: Ayşe, amcası ve yengesiyle yaşamaktadır. Aşık olduğu Ali’nin eğitimine devam etmek amacıyla İstanbul’a gitmesi sonucu, hayatındaki tek mutluluk kaynağını da kaybeder. Amcası ise Ayşe’yi şoför Ahmet ile evlendirmeye kararlıdır. Ayşe, Ahmet’i sevmiyordur, ama başka bir çaresi de yoktur. Sonunda Ayşe, Ahmet ile evlenir. Düğünlerine gelen Ali’nin annesi kısa bir süre için vefat edince Ayşe, eski aşkıyla olan tüm bağlantısını da kaybeder.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.